…ναι χθες:):!:
Κοιτα να δεις 1-2 αφισες πως κανουν καποιον να το αγορασει :lol:
^^ ελα ρε,δινεις 4,50 ευρω για τις αφισες μονο;;; :-Ρ
Γιατι? Για να αγορασεις μια αφισα μονη της μπορει να δωσεις και περισσοτερα…
το πηρα εχθες
Από σήμερα κυκλοφορεί το αυγουστιάτικο τεύχος με το αφιέρωμα στην ελληνική σκηνή.
θα το παρω,
Πρεπει να υπαρχουν πολλα παλια συγκροτηματα που θελω να ψαξω.
…μένα πρώτο ξεφύλλισμα, φαίνεται χορταστικό:):!:
Το εκανα μια πολυ γρηγορη αναγνωση, ειναι καλο. Αν δεν κανω λαθος δεν ειδα αναφορα σε 1000mods. Μαλλον ειναι τρελλοι οι ανθρωποι, δεν εξηγειται αλλιως.
το πηρα σημερα
εχει πολλες μπαντες ,δεν νομιζω να τις εχει και ολες που πρεπει αλλα αξιζει.
δε ξέρω τι έχει και τι όχι, δεν είναι εγκυκλοπαίδεια, προσωπικά με πήγε πίσω 25 χρόνια, και άρχισα να ψάχνω στο πατάρι για κάποια από αυτά τα ντέμο…
brings back sweet memories φάση… και μόνο η εικόνα από το αφισάκι για το δεκαήμερο φεστιβάλ της Μολών Λαβέ το 1991 έφτανε…
α ρε DECEPTOR…
Αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσουμε μόνο μία μπάντα της εποχής αδικοχαμένη, τότε αυτή είναι σίγουρα οι Deceptor
ωραιο αφιερωμα ινδιδ.με ελληνικη σκηνη εχω μετρια σχεση,αλλα θα ειναι η αιτια να ασχοληθω παραπανω.η αρχη εγινε με τους fatal morgana(πρεπει να ειχα ακουσει και πιο παλια ισως).οι γνωστοι αγνωστοι φανμποιδες των fates ακουστε8)
Ποιά η γνώμη σας όσων το πήρατε;Το σκέφτομαι,απλά φοβάμαι μην έχουν την κλασσική τριπλέτα Christ/Firewind/Flesh,για την οποία έχει εξαντληθεί ότι ήθελα να μάθω.Υπάρχει ποικιλία;
παρε. εκτος απο τις κλασικές προτάσεις(που γιατι να μην είναι μέσα) εχει άλλες 200 + κάμποσες αναφορές. ειδικά η αναφορές στα ντεμο ειναι πολύ καλές. φαντάζομαι οτι οι μεγαλύτεροι θα χάρηκαν.
σημερα το πηρα το πρωι
του εριξα μια ματια μπαμ μπαμ και νομιζω οτι ειναι πολυ δυνατο τευχος
συνεντευξεις με ατομα της σκηνης , με μουσικους , μια δισελιδη αναλυση απο τον καραολιδη γιατι νιωθει , δισκοκριτικες , χαμενα πραγματα και flyers παλιων συναυλιων
πολυ καλο τευχος , θελει ψαξιμο. ειναι χωρισμενο σε δεκαετιες και εχει μεσα πολυ πραγμα
cheers
ΥΓ OI DECEPTOR ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΚΉΘΗΚΑΝ[-X[-X[-X[-X[-X :rockon::
εγω ξεκινησα εχθες να το διαβαζω και ειναι πολυ καλο αφιερωμα
εχει και συνεντευξεις απο διαφορους παλιους και ειναι καλη ευκαιρια για ψαξιμο σε μπαντες
που δεν εχω ασχοληθει καν
Προσωπικη αποψη,η φωνη του τραγουδιστη των Deceptor δεν ειχε τιποτα να ζηλεψει απο τη φωνη του Dickinson.Βλασφημος ξεβλασφημος,ζμπουτσαμ Παντως λεω να τα χαλαλισω τα 4.50 για αυτο το τευχος,φαινεται να τα αξιζει
…ούτε καν…υπάρχει πολύ ενδιαφέρον υλικό να διαβάσεις, πέρα απ’τα τρία συγκροτήματα που γράφεις:):!:
Και εμένα καλό μου φαίνεται, το μισό που διάβασα ως τώρα είναι πολύ ενδιαφέρον. Είχα καιρό να διαβάσω μισό τεύχος hammer σε μια μέρα. Ειδικά Αυγουστιάτικο αφιέρωμα.