Metal Hammer vs RockHard

ισχύει είναι η αλήθεια. πάντως προσωπικά από το αφιέρωμα του ζαχ στο χάμαιρ προ αμνημονεύτων ετών τους έμαθα. Βέβαια ο ήχος ήταν στα ντουζένια του τότε. Ήταν πριν και την έξαρση της wilson-ίτιδας :razz:

Δεν το λεω με τη κακη εννοια το “λυρικο”, απλα το συναισθημα περιγραφω. Στο Nightfall ας πουμε παραγινανε, το οποιο αν και ωραιος δισκος ηθελε λιγη περισσοτερη ορμη για να ερθει σε επιπεδο Imaginations. To Follow εχει μεσα Banish ρε και το πρωτο Majesty!! Ειναι απ τα καλυτερα κομματια που εχουν γραψει οι Guardian γενικα. Θα σου δωσω το ποντο παντως περι bootleg γιατι καραισχυει, εχω ολοκληρη συναυλια σε video απο εποχη Tales, με καλη ληψη και εικονα κι ειναι τιγκα ΣΠΙΝΤΘΡΑΣ ατιτιουντ, χανσι με αφελειες ριστμπαντ και τα σχετικα. Εχω καιρο να το δω, πρεπει να ψαξω να βρω που το χω.

Γενικα παντως γι αυτο που λετε παραπανω θελει και τα γνωστα του ονοματα. Κακα τα ψεμματα, ο περισσοτερος κοσμος βαριεται να ακουσει κατι νεο, οποτε το θεμα ειναι να βρεις που ειναι η ισορροπια.

Μονο για death metal να μην κανουν.
Να το αφησουν ησυχο εκει που ειναι. :stuck_out_tongue:

Στην Ελλαδα δεν εχει ερθει ακομα ο καιρος, αλλα εξω το death metal ειναι το νεο underground hot και καλα. Τα πουλεν μας οι Morbus Chron στη Century Media; Κι οι Necrowretch οι λασπαδουρες; Θα δουμε κι αλλα signings, θα το δειτε, πιστευω πως ειναι αποκλειστικα θεμα χρονου.

Γι’αυτο λεω να το αφησουν ησυχο.
Μια χαρα ειναι εκει στο underground.
Ας ακουσουν εμπορικο death metal.
Αρτσ Ενεμυ ας πουμε. :stuck_out_tongue:

πέρσι κάνανε
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1026323&postcount=1587

Το ειχα ξεχασει εντελως.Θελω να κραξω καποια στιγμη,αλλα
δεν μου κανει καρδια να κραζω το death metal :-s

Το έγραψα μάλλον ασαφώς αλλά στο πρώτο bold εννοώ Banish/Valhalla και στο δεύτερο το Majesty. Συμφωνάμε ότι είναι από τα καλύτερα κομμάτια τους :slight_smile:

Αυτο δεν το θυμομουν/περιμενα.

Κι εγώ ξενέρωσα με τα τελευταία File Under που είναι λιγότερα σε αριθμό. Προτιμώ 30 album κι ας γράφονται λίγα πράγματα για το καθένα, δεν πειράζει. Πάντως, αν τσεκάρει κανένας και τα ‘‘check also’’, νομίζω ότι παίρνει πολύ ζουμί, δηλαδή η στήλη αυτή λειτουργεί αρκετά καλά. Πιάνει πολύ πράγμα, ρε παιδί μου.

Vic, θυμάμαι ότι κάπου είχες αναφέρει ένα blog του Καραολίδη. Ποιο ήταν;

I Was a Teenage Music Geek

Σοβαρα ?

Ο Fenriz πρέπει να έχει γίνει κάτι σαν τοτέμ για το περιοδικό πλέον, στο τελευταίο τέυχος πρέπει να αναφέρεται σε 3-4 διαφορετικές περιπτώσεις. Ειδικά από τότε που το γύρισε στο ολντ-σκουλ μέταλ, ο Κετιγένης τον χρησιμοποιεί ως ευαγγέλιο. :lol:

Επίσης, μα τον Τουτατή, από πού ψωνίζουν νέους συντάκτες?

Δεν τρέφω ψευδαισθήσεις έτσι ώστε να συγκρίνω το “ορθόδοξο” black metal των Enthroned με τις προοδευτικές τάσεις τους είδους, όπως εκφράζονται είτε από το λεγόμενο post/shoegaze παρακλάδι (Wolves In The Throne Room, Altar Of Plagues), είτε από πραγματικά avant garde μπάντες όπως οι Deathspell Omega και οι…

[SPOILER]…LITURGY![/SPOILER]

Του Τάσου Παλαιολόγου στην κριτική για το νέο ENTHRONED.

Επίσης από τον Φουντουκίδη μαθαίνουμε ότι οι NAGLFAR με τον καινούριο τους δίσκο, δεν πρόκειται μεν να φτάσουν ποτέ τους WATAIN αλλά αφήνουν πίσω τους τους DISSECTION λόγω του μέτριου “Rheinkaos”.

Πόσο ακόμα να αντέξει κανείς…

μια που αναφέρθηκε ο Fenriz , αν εχει κάποιος την φωτο που κουβαλάει εκείνον τον κορμό δέντρου μερικά τεύχη πίσω, κάπου στο ίντερνετ ,θα την ήθελα

:lol: να τος ο θεος!!

*λίγο πιο μεγάλη ρε γαμώτο

Tι ακριβώς ένσταση έχεις στην κριτική του Τάσου Παλαιολόγου? Ο τύπος είναι φίλος, και είναι από αυτούς που ξέρουν μουσική όσο λίγοι. Επίσης ήδη κατέθεσε διαπιστευτήρια με τις κριτικές για τα νέα Prong και Sigh. Aν είναι καμιά λεπτομέρεια από αυτές που αφορούν τους blackμεταλλάδες, αν είναι ή δεν είναι avant-garde, δε θέλω να ξέρω, εγώ πάντως που τσεκάρα το βίντεο Returner των Liturgy στο youtube έχω να πω πως σκοτώνει, κι ας θεωρούνται χιπστέρια ή ό,τι άλλο. Επίσης κύριε, μόκο, επειδή παίζει σε μπάντα που σου αρέσει :!:

Οι ενστάσεις μου είναι ότι οι WitTR δεν εντάσονται στο post/shoegaze παρακλάδι, ότι οι LITURGY δεν γίνεται να αναφέρονται στην ίδια πρόταση με τους DsO και ότι το bm των ENTHRONED δεν είναι “ορθόδοξο” γιατί δεν ξέρω καν τι μπορεί να σημαίνει αυτός ο όρος εκτός της θεματολογικής σημασίας που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια.

Με λιγότερα λόγια νομίζω ότι είναι περίπου οι ίδιες ενστάσεις με αυτές που είχες εσύ κάποτε όταν οι Burst χαρακτηρίστηκαν ως “μια από τις καλύτερες bands της Σουηδίας επιπέδου Mastodon”. :smiley:

Καλη καρδιά όμως, άμα παίζει και σε μπάντα που μου αρέσει. Απλώς, όση μουσική και να ξέρει κάποιος -κάτι που δεν αμφισβητώ, το θέμα είναι τι βγαίνει στο χαρτί (ή, στην οθόνη). Κριτικές PRONG & SIGH ομολογουμένως δεν διάβασα.

Καλά αυτό το διάβασα 3-4 φορές για να σιγουρευτώ τι έγραψε. Τεράστιο fail όμως.

δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά έχω ακούσει πως ο Nodtveidt αυτοκτόνησε όταν άκουσε ξεμαστούρωτος το ‘Rheinkaos’. Γνωρίζεις κάτι;