όταν είχε βγει η χα, ο χρονόπουλος έγραφε στο editorial για τη στεφανίδου που στο σχετικό ρεπορτάζ είχε βάλει μουσικό χαλί judas priest και περνούσε κακή εικόνα στον κόσμο για τους μεταλλάδες.
Τι να κάνουμε, δυστυχώς είναι και μεταλλάς εκτός από αντιναζί.
Κοίτα, δεν ξέρω ποιο θα ήταν το τέλειο editorial φυσικά. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που είπα πως είναι αρκετά και όχι τελείως σωστά.
Όπως και η άποψή μου, που φυσικά δεν είναι και 100% αντικειμενική. Με τον Κώστα και το Γιάννη γνωρίζομαι πλέον προσωπικά, και που και που πίνουμε τις μπύρες μας σε διάφορες συνευρέσεις παρέα (btw για τις δειπνοσοφιστείες ακόμα δεν έχω πάρει πάσο, αλλά οκ, τα πρόβατα μπορούν να κοιμούνται πιο ήσυχα!:P) Όπως και με πολλούς από το περιοδικό. Επειδή ξέρω τις απόψεις τους πάνω κάτω, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γράφουν με νηφαλιότητα. Και γι΄αυτό ακριβώς τα βρήκα αρκετά σωστά. Αν είχαν βέβαια και δόσεις αυτοκριτικής για πράγματα που σωστά εγκαλούνται όπως πχ με τους Μάταρον, τότε θα έπαιρναν έξτρα πόντους.
Απλά το πόιντ μου είναι πως είναι κείμενα που έχει να δώσει πράγματα. Εδώ παραθέτει το κείμενο του Χατζιδάκι για το φασισμό, που το έχουμε διαβάσει πολλοί, και ανάθεμα αν το έχουν καταλάβει οι μισοί. Δηλαδή ξέρωγώ εντιτοριαλ Μέταλ Χάμερ που παραθέτει ένα πολύ ουσιαστικό κείμενο Χατζιδάκι, ποιανού του Χατζιδάκι και δε μας κάνει. I rest my case.
Άδικο έχουν στο ότι προωθούν αριστερό πατριωτισμό.
Έχε χάρη που αυτή τη συζήτηση θέλω να την κάνουμε από κοντά κάποια στιγμή, δεν εμβαθύνω αν και έχω να αντιτάξω πολλά.
Ps: συμφωνώ και αυτό που είπε ο ντεντ. Το εντιτόριαλ κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι σύντομο και ουσιαστικό, δύο σελίδες είναι πολλές.
Περιμένω να δω πόσοι ακόμα θα ψαρώσουν οτι έγινε κάτι με γιοβανίτη-χρονόπουλο, επειδη το έγραψε ένας (τον οποίο απορώ ακόμα πώς δεν έχετε καταλάβει ποιος είναι :roll: ) σε ένα φόρουμ.
Δεν φεύγει ο Τόλης, από το Underground Kommandoz (την στήλη που είχε με τον Αγόρο) φεύγει, παραμένει συντάκτης κατά τα άλλα. Δεν ξέρω το γιατί παρεμπιπτόντως.
Τη στήλη του λεγόμενου Vic ποτέ δεν κατάλαβα το νόημα υπαρξής της. Συνήθως είναι κάπως ασυνάρτητη!:-k
Η Μηλιαράκη στα τελευταία τέυχη είναι εξαφανισμένη, να υποθέσω ότι πλέον δεν συνεργάζεται με το περιοδικό;
O Vic μια χαρά γράφει και όσον αφορά σ’ αυτά τα οποία αναπτύσσει όσο και στον τρόπο γραφής του. Από 'κει και πέρα η Μηλιαράκη καλύτερα που πήρε πούλο, η γνώμη της για τη μουσική έχει τόση βαρύτητα όσο η δικιά μου για την αρχαία βολιβιανή αρχιτεκτονική.
ε ναι. θα έπρεπε να είναι στην θέση της ακόμη μια συνέντευξη με τις ιδιες βαρετές ερωτήσεις…
επισης στο προηγούμενο τεύχος δεν ύπαρχε απεξω κατι που να λεει οτι μέσα παίζει συνέντευξη με blood ceremony…αλλά ο Barlow, barlow…
πάντως γενικότερα φαίνεται να εχει βελτιωθεί το χαμμερ
η στήλη του vic προσωπικά μου είνα αδιάφορη. είναι το τελευταίο πράγμα που διαβάζω μαζί με το hammering the world. Συμφωνώ με τη θέση του Χρονόπουλου στο τελευταίο τεύχος, αλλα γενικά με κουράζει πολύ η γραφή και ο τόνος του. Ευτυχώς που δεν γράφει τίποτα άλλο πια. Όσο για τις συνεντεύξεις που λέει ο φίλος πιο πάνω, θα διαφωνήσω αφού βρισκω το επίπεδό τους αρκετά καλό.
[B][U]ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΣΤ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΚΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΟΓΕΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛ ΧΑΜΜΕΡ.[/U][/B] Ευχαριστω
[SPOILER]
Οποιος βρισκει αδιαφορη τη στηλη του Βικ και ενδιαφερουσες τις συνεντευξεις απλα εχασε το δικαιωμα στην αναγνωση του οτιδηποτε πανω απο φυλλαδιο του Κωτσοβολου. Η στηλη του Βικ μαζι με τον κηπο του προφητη ειναι αυτα που διαβαζω αμεσως, απλα επειδη ειναι μακραν τα πιο ενδιαφεροντα σημεια του περιοδικου(οταν το αγοραζω,τωρα πρεπει να ειναι αισιως 6μηνο χωρις χαμμερ λογω αφραγκιων). Αντιθετως οι συνεντευξεις ειναι πιο ανοστες και απο φαβα σε νοσοκομειο. “Εεε πως νιωθετε που βγαλατε νεο δισκο? ΓΚΑΑΑΑΑ”. ΠΩΣ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ? Συντετριμενοι! Ηθελαν να αραζουν σπιτι για να πινουν μπυριτσες αντι για να κερδισουν δοξα και χρημα, ευγε για τη διορατικοτητα σου! Φυσικα ξερω οτι καποιες ερωτησεις ειναι μαστ για να κυλαει η συνεντευξη αλλα στο ιδιο υφος ειναι ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ οι ερωτησεις απο ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ τις συνεντευξεις. Ελα γαμω την αποστειρωση, ελα πια.
Καλα Κριμσον,οσο για αυτο που ειπες αυτο πλεον εχει γινει η κλασσικη μου ατακα σε συζητησεις για μεταλ χαμμερ, να ρωταω αν εχει στο εξωφυλλο αυτο το μηνα Iced Earth ή Kreator, με μπαλαντερ μεγκαντεηβ. Τα αρχιδια μας κουνιουνται λεω εγω και για τους 3 και για αναλογους δεινοσαυρους που εχουν καταληψη σε εξωφυλλα του εν λογω περιοδικου εδω και μια 5ετια που το αγοραζω που και που( Και ναι, το ιδιο θα ελεγα και αν στη θεση των αποπανω ηταν οι λατρεμενοι Μεταλλικα ή Μεηντεν, που επισης εχουν ενα αρκετο μεγαλο μεριδιο εξωφυλλων/συνεντευξεων στο χαμμερ, αλλα οχι και τετοιο χαλι).
Γιατι να γραψουν οτι μεσα εχουν συνεντευξη απο τους γαμημενους BLOOD CEREMONY που εχουν βγαλει 3 αψεγαδιαστα αλμπουμ και με το τελευταιο θα επρεπε να ειναι στο επικεντρο της μουσικης προσοχης του πλανητη (αντι για κατι αλλα σκουπιδια οπως Γκοστ που φτιαχνουν μουσικη για λουνα παρκ αλλα επειδη σπρωχνει η δισκογραφικη τους και επειδη “ντυνονται περιεργα, αυτος μοιαζει με Πάπα, huehuhuehue” τραβανε την προσοχη)? Τους προωθουνε καθολου για να τους νοιαζει αν θα διαβασει κοσμος τη συνεντευξη?Τη συνεντευξη μερικων απο τις πιο ενδιαφερουσες προσωπικοτητες στον νεο χωρο της ροκ? ΠΟΥΤΣΕΣ. Και το νεο Μαστερ οφ Παπετς να βγαζανε, παλι δισελιδακια θα ειχανε και μετα 10σελιδο αποθεωση στο νεο δισκο Αμον Αμαρθ που προσφερει πολλα πραγματα στον ακροατη, αλλα κυριως τα ιδια με αυτα που εχουν προσφερει και οι 3 προηγουμενοι δισκοι τους, συν μπονους τριξιμο κοκκαλων απο τους ταφους των προγονων τους που ατιμαζουν την κληρονομια τους με το να βαζουν τον ορο βικινγκ μεταλ διπλα σε αυτον τον ηχο.
Αρα εκει, στον παγκο νεες και ενδιαφερουσες μπαντες. Κατσε να γραψουμε ξανα για τους εδω και 15 χρονια νεκρους Αησντ Ερθ μιας και θα ξαναρθουν για συναυλια και θα πανε ξανα ολα τα ζομπι (οπου ζομπι οχι καποιοι που θα πανε ΚΑΙ εκει, περα απο αλλες συναυλιες, αλλα καποιοι που θα πανε ΜΟΝΟ εκει γιατι "το μεταλ τελειωσε το 96’"αντι να στηριξουν και καμια αντεργκραουντ φαση βλεπε Κοντεξ που ημασταν τρεις και ο Ελρικ). Kαι ετσι γινεται ενας φαυλος κυκλος που σπαει ελαχιστες φορες για νεες μπαντες που οι εταιρειες τους θελουν να προωθουνται σε μεγαλο βαθμο.
Bottom line ειναι οτι μαλλον καποιες μπαντες προωθουνται επειδη πρεπει ( $$$$ ) και για να βρισκεις τις καλες πρεπει α) να διαβαζεις αναμεσα απο τις γραμμες β) να τζογαρεις με σκορπια ονοματα μπαντων που τις συνοψιζουν στο περιοδικο μεσα σε μια δυο προτασεις και να τα βαζεις στο youtube μπας και βγει τιποτα καλο εν τελει.[/SPOILER]
συμφωνώ 100% σε όλα, αλλά το Blood Ceremony το είχαν δίσκο του μήνα, τώρα πόσοι από τους μέσους αναγνώστες χάμερ που το παίρνουν για όλους αυτούς που λες στα εξώφυλλα θα κάτσουν να ψάξουν τους Blood Ceremony είναι άλλη ιστορία