Metal Hammer vs RockHard

Scan & upload please !

Θυμάμαι μία κριτική του Καραολίδη πριν 2-3 χρόνια, ο οποίος είχε βάλει 10άρι σε δίσκο και από πάνω στην κριτική έγραφε κάτι του στυλ “τώρα που τράβηξα την προσοχή σας και διαβάζετε την κριτική, μπλα μπλα μπλα…”.

Νομίζω πως αυτή είναι η μόνη προσφορά της βαθμολόγησης στα έντυπα. Να τραβάει την προσοχή.
Είναι άπειρα τα 8αρια στο Hammer που θα μπορούσαν να είναι 6αρια. Και το αντίστροφο.
Η ουσία είναι αυτό που λες. 9-10 τα ακούς με κλειστά μάτια. Τα υπόλοιπα (άνω της βάσης προφανώς) είναι λίγο-πολύ στο ίδιο καζάνι.

@Deathster νομίζω με Haunted είχε γίνει πολύς ντόρος στα 2 έντυπα εκείνης της εποχής, μάλλον κάνεις λάθος. Το Hammer τους παρουσίαζε, λίγο-πολύ, σαν τους νέους Slayer.

Η κριτικη του δισκου δεν ειχε πανω απο 8 απ’οτι θυμαμαι και ηταν μεσα στις αλλες απλες κριτικες.Δεν την θυμαμαι να ειναι σε κουτι ξερω γω.Και ο ιδιος που εκανε κριτικη τους ειχε
δει και στο Dynamo και τους εκθειαζε παλι.Μιλαω για την χρονια που βγηκε ο δισκος παντα.
Μπορει να θυμαμαι και λαθος.Τα παραδειγματα ειναι πολλα παντως.

Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλο thread αλλά προς το παρόν το βάζω εδώ.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=27359&subid=2&pubid=113281467

http://grekamag.gr/12502/

Ξένα περιοδικά και εφημερίδες τέλος στα μέρη μας. Την είχα ψιλιαστεί την δουλειά βασικά αφού τελευταία δεν έβρισκα ούτε το empire (κινηματογραφικό) ούτε το terrorizer που αγόραζα περιστασιακά.

Ελπίζω να είναι προσωρινό.

Μια απο τα ιδια για το παρακατω link…

http://metalinvader.net/inveditorial/

welcome back.

…φέτος δεν θά’χει Αυγουστιάτικο αφιέρωμα:?:…πως θα την βγάλουμε Αυγουστιάτικα στην τσουρουφλιστή Αθήνα, που μάλλον θα μείνουμε?:):!:

Αύγουστο πάντα κάτι κάνουν οπότε υποθέτω και φέτος θα ετοιμάσουν κάτι.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Απλά το λέει ο Stef γιατί ανακοινώνουν το θέμα συνήθως 3-4 μήνες πριν. Ούτε και στο πρόσφατο τεύχος αναφέρουν κάτι.

…αλλά θά’χει dvdάκι με την συναυλία των Rock ‘n’ Roll Children…καλό μου φαίνεται αυτό, αλλά φαντάζομαι ότι θά’ναι ένα μέρος του live…όπως και νά’χει την συνέντευχή του Blaze Bayley για το The X Factor την απόλαυσα:):!:

Καλές αυτές οι αναδρομές στο παρελθόν που κάνει τελευταία και με πολύ ενδιαφέρον! Βέβαια είναι και λίγο κολλημένοι με το past εκεί στο Hammer.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Συνεντευξη septic flesh , 5 σελίδες , mastodon 4 , vallenfyre 3 . Αφιέρωμα bathory για τα δέκα χρονια 1 διφυλλο και αυτο λειψό . Άντε ρε Φλώροι .
ΥΓ : ποιος ελέγχει αυτα που γράφει ο “κριτικός” στην δίσκο κριτική mastodon ; Έλεος ρε μαλακες το γαμησατε το χαμερ .

Το αφιέρωμα του Αυγούστου θα είναι το Αντίστοιχο για τους Maiden , όπως των Metallica πριν δυο χρονια …

Πες μας τι έγραψε για το Mastodon να σου πούμε! Αν έγραψε ότι είναι και γαμώ τους δίσκους, δίκιο έχει

Σε ανέβασε και στο φμπ του ο Τσούνταρος, μεγάλη τιμή.

Και θα κάνουν άλλο αφιέρωμα λέει :stuck_out_tongue:

Χαχαχαχαχα . Λεει οτι είναι Γάμω τους δίσκους , αλλα νομίζεις οτι απευθύνει το λόγο σε παιδιά δημοτικού ξέρω γω .

Α ρε Βασίλης Ζαχαρόπουλος που σας χρειάζεται, να γράφει σε κριτική dream theater για μονοκοτυλήδονα.

Ρε δε μπα να γράφει και κινεζικά ο ζαχαροπουλος … Αυτόν τον νιώθουμε να ουμε!

…Το είδα το προσταρισμα στο FB. Και ερωτώ , δυσκολο είναι να γράψεις κατι χωρις να λες οτι να ναι ;
Τους πηρα πρέφα για το αφιέρωμα μειντεν και το αλλάζουν οι κουφάλες . Μπόυχαχαχα

Προσωπικά πάντως, από τις ανεκδιήγητες μαλακίες του Ζαχαρόπουλου που θες λεξικό για να καταλάβεις την κριτική ενός δίσκου ffs, προτιμώ χίλιες φορές το στυλ του Τσούνταρου

Και των δυο οι τρόποι γραφής για τον πούτσο είναι.

Ο Ζαχαρόπουλος είναι ανεκδιήγητος μέσα σε όλη αυτή τη λεξιθηρία και σοβαροφάνειά του.

Και με Τσούνταρο απλά γελάμε. Όχι με τα αστεία του. Με τις συνεχείς - και αιωνίως μάταιες - προσπάθειές του να φαίνεται αστείος.

Δε διαφωνώ, τι προτιμώ είπα.

Προσοχή στο τι γράφετε πάντως, ανεβαίνουν συνεχώς πριντσκρηνς στο φεησμπουκ, μη θίξουμε κι άλλο τα παιδιά

Ω, θα είναι μεγάλη μου τιμή :!: