…και τον άλλο μήνα αφιέρωμα για τα 90ς:):!:
Πήρα metalhammer (με εξαίρεση το τεύχος Γενάρη) μετά απο πολλά χρόνια κυρίως λόγω DVD και συνέντευξης του Γιάνναρου και τα συναισθήματα ανάμικτα. Και λέω ανάμικτα ελέω πολύ λίγης συνέντευξης του Rob Halford. Οι ερωτήσεις δεν ήταν κάτι το τρομερό (σα να διάβαζες Δ.Ζαχαρόπουλο στα πρώτα του βήματα), ο Halford αν και καλόκαρδος και ευγενικός ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιούσε γενικόλογα και φανφάρες στις συνεντεύξεις του,μη δίνοντας ξεκάθαρες απαντήσεις. Να θυμηθώ ότι κάπου στο 2004 που τους είχε πάρει συνέντευξη ο Στάθης Ν. Παναγιωτόπουλος (για το Μ.Η. αν δεν απατόμαι[I] Edit: Για το Rock On πρεπει να ηταν[/I] ) και τόνισε στην αρχή του κείμένου ότι η συγκεκριμένη ήταν η χειρότερη του ever. Ο λόγος ότι με τουτους δε βγάζεις είδηση (εκτός και αν μιλήσεις για το τι συγκροτήματα ακούνε πλεον) και ότι απαντούσαν σα να ήταν κάποιος κυβερνητικός εκπρόσωπος. Boring… Αλήθεια αυτός ο γκοθοκάφρος ο Καραγιάννης γράφει ακόμη; Είχε τις καλύτερες συνεντεύξεις (σε σημείο να πρήζει αρχίδια στον μουσικό) και είχε κάνει μια γαμάτη ειλικρινέστατη συνέντευξη με τον Metal God πριν 6-7 χρόνια,για την επανακυκλοφορία των FIGHT αν θυμάμαι καλά. Ήταν απο τις λίγες φορές όπου γούσταρα να διαβάζω τις ερωτήσεις παρα τις απαντήσεις.
Όχι, δυστυχώς, ο Καραγιάννης δεν γράφει πλέον (έχει σταματήσει εδώ και αρκετά χρόνια) κριτικές ούτε κάνει συνεντεύξεις. Γράφει όμως τα νέα στο κίτρινο πλαίσιο στις πρώτες σελίδες (the ass-ociated press), με το δικό του χαρακτηριστικό ύφος. Λατρεία ο Γρηγόρης, ειδικά σε κάτι συνεντεύξεις με Behemoth, Deicide κ.α., όταν το πήγαινε και καλά στην σατανίλα και στο καφριλίκι, ήταν απόλαυση. Μακράν ο αγαπημένος μου.
Καλά με Deicide έδινε τα ρέστα του και οι ανταποκρίσεις/αφιερώματα που είχε κάνει πρέπει να ήταν ότι πιο συναρπαστικό είχα διαβάσει ποτέ μου στο περιοδικό.
Και στο Metal Invader έγραφε θαυμάσια,πριν καμια 15ρια χρόνια.
ο καραγιαννης ηταν ο με διαφορα καλυτερος οταν εγραφε . οπως τα λενε και οι φιλοι απο πανω ηταν απολαυστικος. νομιζω οτι πλεον το χαμερ πασχει απο γραφιαδες . ξεχωριζουν μερικοι εννοειται(χακος,χρονοπουλος,ζαχαροπουλος,κιζατζεκιαν,κετιγενης…και ο σακελαριου οταν εχει κολλημα με την μπαντα)
ειχαμε και τον γιοβανιτη και τον εφαγε η μαρμαγκα…(ο λογος?)
…αντικαταστάθηκε αρκετά καλά απ’τον δικό μας εδώ τον Πλάνετερ, που με τον Άγορο, επίσης πολύ καλός, κρατούν επάξια, και με ωραία κειμενάκια το Pirates Of The Underground, απ’τις καλές σελίδες του Metal Hammer:):!:
ναι ο αλλος με τον αγορο τα λεει ωραια . σε βαζει στο Mood για να ακουσεις αυτα τα σαταναρεικα !!!
…σε βάζει στον σωστό δρόμο:p :):!:
Παρεπιπτώτνως στην σελίδα του facebook πρώην συντάκτη (όχι πολύ πρώην,θα έχει φύγει κανα δύο χρόνια) εκεί που κάνεις “like” στις μπάντες και τις μουσικές που σου αρέσουν,ενώ υπάρχει μια μεγάλη λίστα από συγκροτήματα και τραγουδιστές,κανένα από αυτά δεν είναι όχι metal,ούτε καν ροκ.Έχει μόνο την προσωπική σελίδα του Gus G.
Επίσης δεν έχει κανένα από τα ονόματα για τα οποία έγραφε.
Τώρα θα μου πείς και εσένα τι σε νοιάζει…Η αλήθεια είναι ότι το πρόσεξα εντελώς τυχαία γιατί είχαμε πολλούς κοινούς φίλους αλλά και πάλι…
https://www.youtube.com/watch?v=uZjKUN5QI0s
Ποιο ειναι το fb του;
Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το άτομο,ας μην στοχοποιούμε τώρα.Απλά είναι εντυπωσιακό γιατί τώρα τσέκαρα ότι σταμάτησε να γράφει αρκετά πρόσφατα.
Οπότε μέσα σε ένα χρόνο είναι λίγο περίεργο να άλλαξε μουσικά γούστα τόσο ριζικά
Επίσης ο Gus δεν ανήκει καν στο είδος για το οποίο έγραφε.
[SPOILER]Και όχι δεν είναι ο Καραολίδης,που θα ήταν πιο νορμάλ κάτι τέτοιο[/SPOILER]
Αυτές οι αναδρομές στο παρελθόν όντως είναι αξιόλογες γιατί παραδόξως περιέχουν αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες και ενίοτε και αρκετά πιπεράτες!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
O Καραγιάννης έγραφε ωραία και με προβοκατόρικο τρόπο αλλά στη κίτρινη στήλη το έχει παραξηλώσει. Η είδηση για την ακύρωση των μετάλικα επειδή ο βλάκας ο James κυνηγάει αρκουδάκια ήταν από τα πιο αισχρά πράγματα.
Απαράδεκτος ο τρόπος που σχολίασε το θέμα με τον Hetfield και τις αρκούδες ο τύπος! Όχι βέβαια οτι πλέον περιμένω και τίποτα καλύτερο από κάποιους αγράμματους και άξεστους ψευτογραφιάδες του Hammer!
…με πρώτο ξεφύλισμα, μια χαρά μου φάνηκε το αφιέρωμα για τα 90ς:):!:
Ναι και στο επομενο θα το συνοδευει και Cdακι με Rotting Christ (++ ακυκλοφορητα).
…πάντα το τεύχος του Σεπτέμβρη, είναι απ’τα πιο αγαπημένα μου μέσα στην χρονιά…τώρα το περιμένω πως και πως8O :!:
O Blacksmith περνά δεύτερη νεότητα με Ντίνο και Μελίνα. Ο μόνος λόγος που περιμένω πως και πως το τεύχος πλέον.
… και νομιζω οτι τον Νοεμβρη θα βγαλουν και τον δευτερο τομο του Προφητη…
Χρόνια έχω να αγοράσω Χάμερ,αλλά το σκέφτομαι για το αφιέρωμα.Αξίζει?