Metal Hammer vs RockHard

Άλλοι πάλι διαβάζουν εκεί που χέζουν, γούστα είναι αυτά

Παλι μαλωνετε ;

Όχι, δε μαλώνουμε, και αυτός ξεκίνησε πρώτος

Την γνωμη μου ειπα μαμα συγνωμη. Δεν θα τα ξαναβαλω με το παρεακι.

Αν οχι ολα,σιγουρα τα μισα
κ μεμαθε ο καρμιρης,ελληνας μεταλλας ved buens ende,antaeus,celtic frost k stampin’ ground.
Aσε με, με τα μπακαλακια του χαμμερ,που ο αγορος εθαβε σχεδον τα παντα κ μου εκθειαζε κατι hardcoro-δευτεραντζες τυπου 100demons,xDisciplex κτλ επειδη τα διενειμε ο ιδιος απτο BLAST BEAT MAILMURDER του.
Κ θα μου πεις τωρα, αφου δεν ψηνεσαι, τι ασχολεισαι?
ε δεν ασχολουμαι 10τοσα χρονια πια. απλα τα ειπα κ ησυχασα. 8)

Χαρίζεις απλόχερα το γέλιο, συνέχισε.

Μπα σταματαω εδω.
Σου δινω την σκυταλη να συνεχισεις, χαριζοντας απλοχερα την μιζερια.

Γαμει το νέο τεύχος :slight_smile: παραλία , φραπέ και διάβασμα . Να ξέρετε οτι υπάρχει μια νοητή γραμμή . Μπαρ, ξαπλώστρα , θάλασσα . Τέρμα οι ρακετοβιοι που μας σπάνε τα παπαρια !

Ρε ρατος γιατι τα πήρες στο κρανίο απο χθες να ουμε;

Αρκετά αξιόλογο το αφιέρωμα, έχω όμως μερικές ενστάσεις στις επιλογές των δίσκων. Όσο υποκειμενικό θέμα και να είναι, κάποια πράγματα νομίζω ότι πλέον είναι κοινώς αποδεκτά. Πού είναι τo Nemesis Divina των Satyricon? Πώς γίνεται να μην υπάρχει αναφορά στο Divine Wings of Tragedy των Symphony X (που όχι μόνο είναι το καλύτερό τους, αλλά και ένα από τα καλύτερα prog όλων των εποχών) και να είναι ‘‘must have’’ το απλά καλό The Damnation Game?
Επίσης, ‘‘must have’’ το Sleep of the Angels (αν είναι δυνατόν!) των RC και όχι κάποιο εκ των Non Serviam/Triachy? Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για τις άνω επιλογές, είναι πως δεν υπήρχε χώρος τις αντίστοιχες χρονιές.

Λείπει το “Nemesis…”;
Αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

Εξηγήσου! Εμπορικό κι έτσι, επειδή έχει παραγωγάρα? Προτιμάς την περίοδο Rebel - Volcano περισσότερο?

Δε με απασχολεί το εμπορικό του θέματος και ο δίσκος καθαυτός μου αρέσει.

Είναι ένα καλό στη βάση του άλμπουμ που πνίγεται από τόνους υπερβολής, από την ενορχήστρωση και την παραγωγή μέχρι ακόμα και το εξώφυλλο.

Το “Rebel…” όπως και το υπέροχο “The Shadowthrone” έχουν πολλή περισσότερη ουσία μέσα τους, όμως δεν αναφέρονται σχεδόν ποτέ -ειδικά το δεύτερο.

Ντάξει, το Rebel το λατρεύω. Αν και έχω επιφανειακή σχέση με το είδος, είναι από τους αγαπημένους μου δίσκους. Και γενικά έχω την εντύπωση ότι θεωρείται το καλύτερό τους, συνεπώς αυτό που λες στο τέλος δεν ισχύει (τουλάχιστον για το Rebel).

Λείπει όμως και το Nemesis, σκέτο! :frowning:

Εμένα μου άρεσε το αφιέρωμα αν και διάβασα λίγο. Η δομή του όντως θυμίζει λιγάκι εκείνο των '80s που είχαν κάνει παλιότερα.

θα είχα διαβάσει περισσότερο αλλά με έκαναν και ξέθαψα το crimson idol των Wasp και την περισσότερη ώρα αντί να διαβάσω τραγουδούσα μαζί με το Βlackie και έπαιζα drums με 2 στυλό που είχα πρόχειρα :smiley:

Επίσης αν ξαναδιαβάσω εδώ μέσα για τους πουλημένους συντάκτες και το κακό metal hammer που μας χαλάει την μουσική θα ξεράσω πάνω στην οθόνη μου. Λυπηθείτε με βαριέμαι να την καθαρίζω.

Για παραδοσιακό κράξιμο απουσίας δίσκων θα κράξω άλλη φορά :stuck_out_tongue:

Αφού ο Γιόβας κατέβαζε με dial up το Those Who Caress The Pale και διάβαζε στα μπλογκζ για τα ντέμο του Φένριζ. Τι δεν κατάλαβες;

Πηγή: Ήμουν εκεί. Τα 'ζησα. Εμπιστευτείτε με.

Αφού έχει και το ντεμπούτο τους, πάλι καλά. Όντως, δισκάρα και το Nemesis, άνετα έμπαινε μέσα.

Στα των απουσιών, να προσθέσω και το Carved in Stone των Shadow Gallery.

Ωραίο το τεύχος αφού δεν εχει χώρο να γράψει ο σπαζοκλαμπανιας! Ένας είναι …

…θα το αφήσω για την επόμενη εβδομάδα των διακοπών…θα περάσει καλά η ώρα, αλλά εγώ πάντα περιμένω το επόμενο τεύχος, που έχει τα κλασικά θέματα:):!:

Έχουν βάλει το clandestine 2 φορές. Μια το 1991 και μια για το 1992. Μάλιστα έχει και διαφορετικό κείμενο για κάθε χρονιά :lol:

Να υποθέσω είναι αγαπημένο άλμπουμ αρκετών συντακτών εκεί μέσα.