χαχα. thanks
Ναι, σωστά, Αύγουστος του 2001. Δεν ήταν πάντως από τα καλύτερα αφιερώματα, αν και η όλη δομή του χρησίμευσε σαν πρότυπο για το φετινό.
Πλάκα κάνεις. Το καλύτερο αφιέρωμα έβερ ήταν!
…και το Rock Hard είχε κάνει αφιέρωμα στα 80ς, χρονιά με χρονιά, που δεν ολοκληρώθηκε…υπάρχει στο site του Rock Hard:):!:
Χα, χα, όχι σοβαρά το λέω, μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο.
Η όλη ιδέα της ανάλυσης ανά έτος ήταν καλή, όμως η σύνδεση της κάθε χρονιάς με κάποιο σημαντικό γεγονός δεν ήταν πάντα εφικτή, με αποτέλεσμα τίτλους τραβηγμένους από τα μαλλιά, όπως “1989: the Dream Theater year”!!
Επίσης, η απλή αναφορά (μόνο τίτλοι, συντελεστές) σε 10 “must have” και 10 “could have” δίσκους συν το γεγονός ότι έπρεπε υποχρεωτικά να συμπεριληφθούν όλοι οι “απαραίτητοι”, άφηνε απ? έξω πολύ και καλό πράγμα και την όλη δουλειά επιεικώς ημιτελή.
Τέλος το κείμενο με απαρίθμηση των διαφορών, πολλών σε πλήθος, γεγονότων του κάθε έτους σε επιγραμματική μορφή, έκανε την ανάγνωση κουραστική.
Υπήρξαν πολύ πιο ενδιαφέροντα αφιερώματα.
Το αφιέρωμα στα 80’s είχε γαμήσει τόσο σκληρά που βαριέμαι να επιχειρηματολογήσω, γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοαναφέρω.
Στην τελική ρε Ίαν αφού τόσο πολύ δε σ΄ άρεσε, πούλα το (ή ακόμα καλύτερα χάρισέ το) στο παλικάρι που ρώταγε γι’ αυτό πιο πίσω. Να κάνεις και κάνα καλό δηλαδή!
Δεν λέω ότι ήταν κακό, λέω ότι μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο - και έχουν υπάρξει πολύ καλύτερα αφιερώματα. Άλλωστε, πραγματευόταν την καλύτερη δεκαετία στο metal.
Καλά. Εγώ όμως φεύγω για να μη γίνω ΚΕΝ, σε φάση “τι να σου πω εγώ λέω ότι θα πάνε 3-1”
τελικά πόσο είχε έρθει?
3-1 και κάτι
…καλό τεύχος, καλό και το cd με τους Rotting Christ…2 ακυκλοφόρητα συν ένα live απ’τον Δεκέμβρη στο Γκαγκάριν:):!:
Δίσκος του μήνα ;
Όποιον διαλέξει ο Βαγγέλης.
Pallbearer - Foundations of Burden
…7άρι το Grave Digger…με θετικό κειμενάκι όμως
:):!:
Δεν ξέρω πόσοι το έχουν αντιληφθεί, αλλά βρίσκεται εν εξελίξει μια διαμάχη στο ΜΗ, εδώ και 2-3 τεύχη.
Από τη μία, “προοδευτικούλης”, ημιαγγλόφωνος “αστειάτορας” συντάκτης και από την άλλη νεοφερμένος συνάδελφος του, του “επικού” χώρου. Πεδίο της μάχης, η στήλη Opinionate, όπου ανά μήνα ανταπαντά ο ένας στον άλλον!
Ε πες και τα ονόματα, φοβάσαι μην παρεξηγηθούν; Στο τελευταίο τεύχος δεν κατάλαβα καμιά κόντρα πάντως, ο Λύρος είναι ο ένας;
Αν με το “τελευταίο τεύχος” εννοείς αυτό του Αυγούστου, όντως εκεί μάλλον υπήρξε ανακωχή λόγω του επετειακού του πράγματος! Στα δύο προηγούμενα όμως και, απ? ότι καταλαβαίνω, στο καινούριο (του Σεπτεμβρίου, με το CD), εναλλάξ, οι δύο συντάκτες ανταλλάσσουν (όχι και τόσο) συγκεκαλυμμένες προσβολές.
Και αφού βρήκες τον έναν, υπέθεσα ότι θα είχες εντοπίσει και την κόντρα.
Για να μην χαλάσω την ίντριγκα δεν θα πω ότι το όνομα του άλλου αρχίζει από “Τσου” :oops:
Ε αυτόν υποψιάστηκα κι εγώ με το “αστειάτορας” που έγραψες αλλά από το τεύχος Σεπτεμβρίου δεν κατάλαβα πολλά, δεν έχω εδώ και τα Ιουνίου-Ιουλίου να το τσεκάρω
Το τεύχος καλο ;
…αρκετά καλό…πάντα μαρέσουν τα τεύχη του Σεπτέμβρη:):!: