Metal Hammer vs RockHard

Διαφώτισε μας, αν θες

Πολλες κριτικες ειναι με την σχεση που εχει ο συντακτης με το συγκροτημα…

α εννοεις το οπαδικό κόλλημα που μπορεί να έχει ο καθε συντάκτης

afto einai to kako gamwto…alla dyskola apofevgetai…se olous tous tomeis …gia paradeigma shmera evlepa pao-osfp kai mou thn espase o kologavros o ekfwnhths…ti fanatila prepei na nai…:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πες το εδω τοτε, να μην ειμαι μονος μου…

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3248&page=40

:slight_smile:

Όπως είπα πριν πάω πάσο. Έτσι κι αλλιώς ο Ζαχαρόπουλος απέκτησε ακόμα έναν εχθρό στο πρόσωπο μου μετά απο κάτι ειρωνικά σχόλια που έκανε στο Opinionate για τους SunnO))) . To να μην του αρέσουν είναι δεκτό αλλά
όχι και να τους κράζει έτσι όπως τους έκραζε και μάλιστα χωρίς επιχειρήματα. Και μάλιστα μιλώντας για μία μπάντα που συμβάλλει τα μέγιστα στην εξέλιξη του σκληρού ήχου.

Κοίτα είμαι 19 χρονών με Candlemass ασχολούμαι απο τα 13 μου. Στο τεύχος Μαίου που κάλυψε την επετειακή εκδήλωση τους στη Σουηδία δεν βρήκα ψεγάδι. Με Dark Tranquillity ασχολούμαι απο τα 16 μου. Στη συνέντευξη που του παραχώρησε ο Martin Henriksson το μόνο που θα μπορούσε να βρεί κάποιος ήταν ότι χαρακτήρισε το " Projector" απογοητρευτικό, αλλά δεν είναι επιλήψιμο καθώς έτσι κι αλλιώς είναι ένας αμφιλεγόμενος δίσκος, απλά ίσως δεν είναι σωστό να κάνεις στον δημιουργό του την ερώτηση " Τι συνέβη και μετά το αριστουργηματικό “The Mind`s I” βγάλατε το απογοητευτικό “Projector”?" Όσον αφορά για λιγότερο γνωστά πράγματα στο μέλλον δεν νομίζω να βρώ τίποτα γιατί δεν είμαι και ο φανατικότερος οπαδός του progressive με το οποίο ασχολείται ο Β.Ζαχαρόπουλος. Πάντως με doom που ασχολούμαι η πρόταση που έκανε για τους World Below είναι απόλυτα σωστή. Εγώ πάντως τον αντιπάθησα λόγω υποτημιτικών σχολίων για τους SunnO))) χωρίς καμμία τεκμηρίωση. Όσον αφορά το “Όταν μεγαλώσεις…” ελπίζω να μην το είπες με υποτιμητικό και μεταλοπατεράδικο χαρακτήρα γιατί τότε δεν μπορείς να κατηγορείς τον Ζαχαρόπουλο για ελιτισμό αφού και εσύ το ίδιο πράττεις. Φιλικά.

Ο Τραμπάκουλας είναι ο τραγουδιστής των Ανωρίμων.

Aν το ποστ σου αναφέρεται σε `μενα δεν είπα κάτι τέτοιο. Είπα απλά ότι κάποιος πρέπει να έχει και κάποιες περαιτέρω γνώσεις για να κράζει κάποιον για το ύφος που χρησιμοποιεί και όχι για να γράφει. Αν έλεγα κάτι τέτοιο, θα έλεγα πλαγίως ότι το 99.9% των δημοσιογράφων πρέπει να χάσουν τις δουλειές τους.

Απο τα ποστ σου γενικότερα έχω καταλάβει ότι δεν είσαι φαν του είδους. Όμως γιατί κράζεις τους Frost εφόσον δεν σου αρέσει το στιλ τους ? Βαθμολογούνται για το πόσο καλοί είναι στο στυλ τους και το Monotheist ήταν δισκάρα. Για να το πω αλλιώς και εγώ δεν γουστάρω σχεδόν καθόλου το power εκτός απο ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εξαιρέσεις. Όμως δεν θα φωνάξω αν π.χ. οι Hammerfall πάρουν δεκάρι σε έναν δίσκο τους γιατί μπορεί να είναι κορυφαίος στο είδος του, ασχέτως αν δεν θα αρέσει σε μένα. Έτσι λοιπόν και εγώ ζητώ από κάποιον που δεν γουστάρει το στιλ των Frost να μην τους κράζει γιατί στο είδος τους είναι κορυφή(και για`μενα γενικότερα είναι από τους κορυφαίους εκπροσώπους της Τέχνης με κεφαλαίο).
Κάτι άσχετο, επειδή χάρη σε δικό σου ποστ διαφωτίστηκα . Δεν έχω δεί κανέναν να κράζει τον Καραγιάννη για την παραπληροφόρηση που διέπραξε μέσω του Hard Fax ότι δήθεν ο Axl Rose τις έφαγε ενώ στην πραγματικότητα συγκρατήθηκε για να μην δείρει από μπράβους. Αυτά που έγραψα παραπάνω ταιριάζουν γάντι σε αυτόν τον κύριο που επειδή δεν γουστάρει μια μπάντα διαδίδει ανακρίβειες και παπατζιλίκια.
Πάντως εγώ συνεχίζω να γουστάρω το Hammer καθώς δεν είναι όλοι οι συντάκτες του ανεγκέφαλοι.

Δεν νομίζω να έχω κράξει τους Frost! :-k

Έχω δηλώσει όμως ότι μουσικά τους θεωρώ υπό του μηδενός! :wink:

Και τί έγινε; Μια άποψη είναι… :roll:

Όχι ότι έχει σημασία, αλλά πέρα από 2000 - 3000 άτομα που τους γουστάρουν, όλοι οι υπόλοιπες χιλιάδες μεταλλάδων αυτής της χώρας, έχουν την ίδια και χειρότερη γνώμη από εμένα…
Μην σου κάνει τόση εντύπωση… :wink:

Ο Καραγιάννης έχει κόλλημα με τους Slayer (και συγκεκριμμένα με τον Κ. Κing) και γουστάρουν οι περισσότεροι αναγνώστες του περιοδικού…
Αρέσκονται να γελάνε με το τί είπε ο King για τον Mustaine, πώς κορόϊδεψε ο King τους Him, τί γνώμη έχει ο King για το τάδε και σιγά μην ασχοληθούν με το αν ισχύουν άλλα πράγματα και καταστάσεις… :thumbdown:

Βρε συ Sharuman, υποτίθεται έχουμε και multi-quote τρομάρα μας…
Τζάμπα το βάλαμε; :stuck_out_tongue:

re sharuman…ok mia xra oi frost ok…alla oxi kai megaloi ekproswpoi ths texnhs…eleos…kai antikeimenika na to pareis…den vgainei…ypertimhmenoi 8a elega oi frost se afto to epipedo…

oi dhlwseis tou hard fax einai h megalhterh mpourda pou exw diavasei se periodiko

Σιγουρα δεν εχει σημασια… Ελαχιστοι στην Ελλαδα ασχολουνται με τον ακραιο ηχο…

Απ’ οτι βλεπω παντως κανει δεν εχει κραξει για ουσιαστικο λογο το Hammer μεχρι τωρα περα απο τον karja… Μονο αυτος εχει πει 3-4 επιχειρηματα της προκοπης οπως για τις δισκοκριτικες στη Nuclear Blast η σχετικα με τις διαφημισεις… Ομολογω οτι δεν με πειθει και πολυ παντως…

vasikia ti ennoeis esy kraksimo me ousiastiko tropo…

Οτι προωθει αποψεις και μπαντες με συγκεκριμενα (οικονομικα πχ.) συμφεροντα. Οτι γραφει (χοντρες) ανακριβειες και παραπληροφορει (ηθελημενα η οχι…)…

Τωρα να μoυ πει κανεις γιατι εβαλε 8 κι οχι 5 σε καποιον δισκο σιγα το προβλημα στην τελικη…

οι frost ειναι τεραστια μπαντα με μεγαλη προσφορά στο χωρο. το monotheist ήταν για μενα απο τους δίσκους της δεκαετίας. πιστευεις πραγματικά ότι ακουνε τόσοι πολλοι το ιδιωμα στο οποιο ανηκει το monotheist; πόσοι ακούνε drone/doom και τέτοιες σαπίλες συγκριτικά με metallica και maiden;:wink:

το επιχειρημα για μενα δε στεκει. αν η μουσική δεν ειναι easy listening, δεν εχει πολλους οπαδους. οκ, ελλαδα πες δε τους ακουνε τόσοι πολλοι. ειναι κριτηριο για ποιότητα αυτο; πόσοι ακούνε το είδος γενικά; όλοι όσοι το ακουνε προσκυνησαν τους frost.:smiley:

με την ιδια λογικη, οι maiden είναι ενα μεγάλο μηδενικό, επειδη οι περισσότεροι στην ελλαδα τους έχουν κλασμενους και ακουνε σκυλαδικα. το αν μια μπαντα ειναι αξιολογη, το κρινουν οι οπαδοι του είδους και μόνο αυτοι…:wink:

File Angmar, opws stin Ellada akoune skyladika, etsi kai stis alles xwres, i pleio4ifia tou kosmou akouei pop kai RnB aidies. Opote nomizw pws den prepei na milame gia tin ektimisi pou exei ena metal sygkrotima stin pleiopsifia tou kosmou, alla gia tin ektimisi tou mesa sto metal koino!
Ki ena pragma pou pragmatika ektimw stin Ellada ( ontas Kyprios ) einai oti to rock/metal koino stin Ellada einai poly 4agmeno, kai den akouei apla ta 4-5 sygkrotimata pou ta 3eroun oloi. Diladi goustarw poly pou sygkrotimata pou se alles xwres den exoun megalo koino, stin Ellada exoun poly pistous opadous (Pain of Salvation, Porcupine Tree, Celtic Frost ktl).
Exw pollous filous pou spoudazoun stin Agglia px, kai pragmatika ekei clubakia kai arenes den mazevoun poly kosmo se tetoia sygkrotimata! Ekei mono oi klassikes a3ies, alla kai oi gnwstes mainstream mpantes (Placebo,Evanescence ktl) exoun eureia apodoxi!

βασικα καταλαβες λαθος. ενα παραδειγμα εδωσα. το παλικαρι που ανεφερε οτι δε του αρεσουν οι frost δεν ακούει black, απο thrash ακουει συγκεκριμενα πραγματα και doom/drone μαλλον τιποτα. τον ξερω και εκτος φορουμ και μπορεικαι ο ιδιος να σου επιβεβαιωσει τα γουστα του.:stuck_out_tongue:

απλα λογικά συμφωνεις πως αν π.χ. δεν ακουει καποιος death, δε μπορει να κρινει death μπαντες. νομιζω εχω δικιο σε αυτο. το θεμα σκυλαδικο το ανεφερα επειδη ειπε οτι frost ακουνε λιγοι συγκριτικα με αυτα των γουστων του ή των υπολοιπων. και καλα εκανα μια γενικοτερη συγκριση.

καλα λες οτι η εκτιμηση ερχεται απο το metal κοινο, αλλά δεν ειναι τόσο ειδικο σαν έννοια όσο θελουμε να πιστευουμε.

π.χ. πιο ευκολα οι metallica μπορεί να έχουν εκτιμηση απο μη-μεταλ κοινό, παρά από κοινό black μεταλλάδων…:wink: αυτό που λέω ισχύει καμιά φορά και το βλέπω από παρέες μου…

Μια απορία επειδή τα τελευταία 2 χρόνια διαβάζω λίγα τεύχη μόνο, το Black Holes and Revelations είχε κριτική στα 2 περιοδικά??