Metal Hammer vs RockHard

Το Ροκ Χαρντ είχε…το χάμερ δεν ξέρω, αλλά δεν πιστεύω να έκανε review.

Γιατί το λες αυτό ?

Είπα αυτό που είπα, απλώς για να απαντήσω στον panagiotis, ότι όπως του φαίνεται αστείο ότι οι Hammerfall στο είδος τους θα είναι “αυτοί που όλοι θα έχουν ως σημείο αναφοράς μετά από 10 χρόνια”, το ίδιο αστείοι φαίνονται γενικότερα οι Celtic Frost σε πάρα πολλούς μεταλλάδες!
Για αυτό και μόνο το λόγο! :wink:

Αλλού το πήγες εσύ… :roll:

Οπότε και όλα τα άλλα που έγραψες (για Maiden κ.τ.λ.) είναι εκτός θέματος! :stuck_out_tongue:

Για το τελευταίο πάντως, έχω όντως διαφορετική άποψη!
Από τη στιγμή που οι Celtic Frost παίζουν metal και εγώ ασχολούμαι με το metal, θα τους κρίνω!
Αλλά σίγουρα η γνώμη μου δεν θα έχει την ίδια βαρύτητα με κάποιο οπαδό του είδους! :wink:

Ε, όχι και σύγκριση frost με την ελπίδα του μεταλ εδω και 10 χρόνια.
:?

1. Δεν έγινε καμια σύγκριση! :wink:

2. Ποιοί είναι οι Frost; :-k

Celtic Frost?

:roll:

:lol: :lol: :lol:

• Αγγλικο blackmetal συγκροτημα…
  • Ετσι κυκλοφορει σολο δουλειες του ο κιθαριστας Jack Frost (νομιζω Seven Witches, και καποτε Savatage)…

:stuck_out_tongue:

:lol: :lol:

Σωστόοοοοοοοος! :smiley:

…καθώς και:

• death συγκρότημα από την Πολωνία!

• thrash / black group από την Νορβηγία!

• black group (κι αλλο; :-k ) από την Ουγγαρία!

• black group (και εδώ; έλεος! :? ) από την Γερμανία!

[SIZE=“1”]
…ας είναι καλά οι εγκυκλοπαίδειες… :wink:[/SIZE]

Το Metal Hammer παλια εβαζε καμια φορα μαζι με το τευχος του περιοδικο και ενα cd που ορισμενα απο αυτα ηταν πολυ αξιολογα.Για παραδειγμα τα tribute σε Iron Maiden και Dio ηταν τοσο καλα που μερικα τραγουδια μου αρεσαν πιο πολυ και απο τα αυθεντικα! :slight_smile:

Δεν ειμαι μεταλοπατερας γιατι δεν ειμαι μεταλας και γι αυτο δεν γουσταρω τις μαλακισμενες δογματικες αποψεις του hammer. Απο τα 13 μεχρι τα 18-19 το παιρνα καθε μηνα. Απλα εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι το hammer ειναι μονο για οπαδους που συνηθως ειναι και μικροι στην ηλικια. Γι’αυτο και ειπα “οταν μεγαλωσεις”, δεν το ειπα υποτιμητικα η κοροϊδευτικα απλα αυτο πιστευω.
Τωρα για τους Frost χωρις να ειμαι φαν και εχοντας ακουσει 2 αλμπουμ και μονο που εκαναν κατι διαφορετικο σ’εκεινη την εποχη και για την νοοτροπια με την οποια αντιμετωπισαν την μουσικη τους σεβομαι. Και μονο το Tristesses de la lune μου φτανει.

Εγω οποτε ανοιγω το χαμερ και βλεπω ολες αυτες τις “αγριοφατσες” (:stuck_out_tongue: ) νοσταλγω τον καιρο που ακουγα ΜΟΝΟ ροκ :bow:

Στο Hammer οχι…

Η πλακα ειναι εξης. Τωρα που δεν εκανε πολλοι (και εγω) τους κραζουν επειδη παρελειψαν να κανουν… Αμα εκαναν, θα επεφταν οι τρου πανω τους, “τι ναι αυτα, ετσι καταντησε το νο.1 μεταλ περιοδικο της χωρας? να κανει κριτικες σε ποπ/ροκ γκρουπ ενω δεν ασχολειται με τους θεους (βαλτε οποιο ονομα θελετε)”?

Ναι καλά, εδώ έχουν κάνει κριτική Korn και HIM…
Τελικά αυτό που κρίνει τι είναι metal και τι όχι είναι οι δημόσιες σχέσεις και όχι η μουσική

Και τα 5αρια επεσαν συννεφο ομως…

E από το να το αγνοούν λες και είναι δίσκος της J Lo…

Εννοειται οτι θα επρεπε να ειχαν κανει κριτικη, δεν το συζηταω… Περιεργο, γιατι μπορω να φανταστω 4-5 συντακτες απο το Hammer που θα γουσταρουν σιγουρα Muse…

Eντάξει, πάω πάσο.:slight_smile:

Η “συζητηση” Καραγιαννη-Βασιλειου περι gothic στο Hammer Ιουνιου ειναι απο αστεια εως τραγικη…

Το υπολοιπο αφιερωμα τρωγοταν παντως…

• 1
    Eντελώς άστοχη κίνηση.[-X