Metal Hammer vs RockHard

…έτσι έιναι…και τον προηγούμενο μήνα άργησαν μια μέρα…εννοείται ότι τέτοιες μέρες, αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα:):!:

Ελπίζω να ισχύει αυτό που λες. To cd btw είναι το παρακάτω:

[SPOILER]

χωρίς λόγο[/SPOILER]

^2 φορές λαρισα. πιάνει τόπο το κράξιμο τελικά

Νομίζω πως όταν βάζουν ένα δίσκο ή ep από κάποιο (σχετικά άγνωστο) ελληνικό συγκρότημα ισχύει αυτό που έγραψα.

Δεν ισχύει ότι η τιμή καθιερώθηκε στα 5.50, όπως έγραψες παραπάνω. Για παράδειγμα, από τα έξι φετινά τεύχη, τα τρία κοστίζουν τόσο. Χωρίς να σημαίνει πως συμφωνώ με αυτήν την τακτική. Θα το δεχόμουν σε ειδικές περιπτώσεις, όπως το dvd των Nightstalker που ήταν άψογη δουλειά.

…εντάξει δεν είναι και άσχημο…αλλά όχι πια και τόσο απαραίτητο:):!:

Έπρεπε και οι 2 αφίσες να είναι Lee. Η μια Saruman και η άλλη Dracula. Η φώτο του εξωφύλλου θα ήταν και γαμώ τις αφίσες.

…είναι όντως γαμάτη φωτογραφία…εμένα και έτσι μου κάνει:):!:

…το τσίμπησα…4.5 η τιμή…δεν βάλανε το ένα ευρώ παραπάνω:):!:

Βιάστηκα να γράψω για 5,5 ευρώ, καλά τα λέει πάλι ο Χρονό στο εντιτόριαλ, ο καθένας γράφει ό,τι του καπνίσει στο ίντερνετ

Με ενα γρηγορο ξεφυλλισμα χθες δεν ειδα κατι για αφιερωμα αυγουστου. Δεν εχουν πει το θεμα, δεν θα εχουν φετος ή ειμαι απλα τυφλος?

…ούτε εγώ είδα τίποτα…ή δεν έχει…ή θά’ναι έκπληξη:):!:

Το επόμενο τεύχος θα βγει στις 31 Ιουλίου, την ημέρα που παραδοσιακά βγαίνει το Αυγουστιάτικο τεύχος με το αφιέρωμα. Δε νομίζω να σπάσει αυτή η παράδοση και να είναι ένα “απλό” τεύχος, όλο και κάτι θα έχουν ετοιμάσει.

παντως ειναι η πρωτη φορα που δεν εχουν προαναγγειλει κατι

…εντάξει…έχουν κάνει και το Χειμώνα αφιερώματα, χωρίς να τά’χουν προαναγγείλει…βλέπουμε:):!:

Θα έχει αφιέρωμα, απλά δεν ξέρω/δεν είπαν με τι θέμα

Προσωπικά προτιμώ ένα κανονικό τέυχος παρά αφιέρωμα, ανεξάρτητα από το αν είναι αξιόλογα ή όχι τα βαριέμαι και η συνεχής παρελθοντολογία είναι κουραστική. Δυνατό και το νέο τεύχος, άχρηστο cd, ωραίες αφίσες για όποιον τις μαζέυει.

Ορθώς ο sir Christopher στο εξώφυλλο, έστω και στο πίσω και γαμάτο logo! Αυτό το κόλλημα με τον Dio να μην είχαν μόνο, οκ μορφή κλπ, άπειρος σεβασμός αλλά το έχουν παραξηλώσει πια, κάθε τόσο κάτι σχετικά με τον Dio θα γράψουν! Όταν ασχολείσαι υπερβολικά με κάτι στο τέλος ζημιά κάνεις.

…το logo στο οπισθόφυλο, το Σάββατο το πρόσεξα, είναι απλά γαμηστερό:):!:

Με το που είδα συνέντευξη Bonfire στο τελευταίο τεύχος θυμήθηκα ότι το μακρινό 1989 (ή εκεί γύρω), οι συγκεκριμένοι, στα πλαίσια προώθησης του ονόματος τους σε πιο… “περιφερειακές” αγορές, είχαν έρθει από τα μέρη μας, πράγμα σπανιότατο τω καιρώ εκείνω, και δώστου εξώφυλλο στο ΜΗ και δώστου συνεντεύξεις κοκ.
Παρά το νεαρό της ηλικίας μου τότε, και την εντύπωση που δινόταν ότι μας επισκέφθηκαν κάποιοι - εν δυνάμει τουλάχιστον ? superstars, αλγεινή εντύπωση μου είχαν κάνει οι πανηλίθιες γερμανόφατσες τους, το γελοιωδέστατο κατσαρωμένο μαλλί τους κλπ. (όποιος είναι περίεργος, ας ρίξει μια ματιά σε φωτογραφίες της εποχής!)
Ωραία χρόνια!!

Όσο για το αφιέρωμα, δεν είναι κανόνας να το διαφημίζουν νωρίτερα. Αυτό συνέβαινε παλιότερα όταν είχε και ψηφοφορία (κάτι που ευτυχώς έχει εγκαταλειφθεί σαν ιδέα) ή όταν είχαν κάτι πραγματικά ασυνήθιστο να παρουσιάσουν. Το βρίσκω απίθανο να μην υπάρχει φέτος αυγουστιάτικο αφιέρωμα αφού, ως γνωστόν, “τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις” άρα κάπως πρέπει να γεμίσουν οι σελίδες, χώρια που πρέπει να πάρουν καμία άδεια οι συντελεστές του εντύπου. Άλλωστε, παραδοσιακά τα τεύχη με τα αφιερώματα πουλάνε περισσότερο, οπότε ένας λόγος παραπάνω!

Το αφιέρωμα είναι ό,τι πιο άχρηστο έχω διαβάσει ποτέ στο χάμερ εδώ και 16 χρόνια που το αγοράζω.

Κλαίω με ραντομ λίστες που πετάγονται απο δω και κει σε μερικές σελίδες. Το αγόρασα μετά απο 6 μήνες που σταμάτησα, αλλά εχε χάρη που τρελαίνομαι ακόμη και για λίστες που γράφουν απλά ψώνια μέσα.