Αόριστα δεν μιλάω. Νομίζω τα όσα καταλογίζω είναι αρκετά συγκεκριμένα.
Η συμφωνία ήταν να γίνει συνέντευξη (που χωρίς καταχωρησή ΔΕΝ) και να γίνει διαφήμηση προς 300ε. (που σε άλλους γνωστούς και φίλους έχουν δωθεί σε 75. 225 και άλλα ποσά) καθώς επίσης και να παιχτεί πολλές φορές σε συνεργαζόμενη εκπομπή αυτό το video, https://www.youtube.com/watch?v=dETflYKNmz8 και να μπεί ένα banner στο site για το συγκρότημα Darkology. Ολά εκτός απο το airplay του video τηρήθηκαν. ¨Οταν ερώτησα κατα τη διαρκεια της συναυλίας των ENFORCER γιατί, δεν παίζεται το βίντεο, ενος δίσκου (επιλογής hammer και επιλογής και απο άλλα μέσα βλ rockin) κατα τα συμφωνηθέντα, μου ανέφεραν οτι δεν θα το έκαναν επειδή, έμαθαν απο “κάπου” οτι λέω κακά πράγματα για το περιοδικό (κατι το οποίο δεν ήταν αληθές). Και όταν εμφανώς δυσπιστος τους ζήτησα να ανφέρουν την πηγή αυτής της πληροφορίας, η απάντηση ήταν γενική και αορίστη σε στύλ - δεν σου λέω. Sorry. Αυτό είναι αντιεπαγγελματικό. Αυτό είναι ασόβαρο. Το να απειλέις να μην κάνεις κριτική στον επόμενο δίσκο που κυκλοφωρώ, που αναγκάζεσαι να κάνεις, επειδή συμμετέχει σε αυτόν ο γραφίστας που δουλευεί στο περιοδικό, να μην κάνεις τη συνέντευξη που κάνεις γραπτώς, αλλα μόνο online, αλλα και να αποκλείεις εταιρίες και συγκροτήματα, είναι στα όρια του γελείου, φαύλου και ανήθικου. Δεν είναι το Κώστας Χρονόπουλος “μεταλ χάμμερ” και ας το υπογράφει, ό εδω και 2 μήνες OAEΔίτης του αρχισυντάκτης. Υποτίθεται οτι είναι ένα περιοδικό που καλύπτει την επικαιρότητα στο χώρο. Με το να αποφασίζει να μην αναφέρει καθόλου ένα συγκρότημα, προσπαθει να φαλκιδεύσει την ιστορία και να αποσιωπήσει τις προσπάθειες ενος συγκρότηματος, το οποίο στο κάτω κάτω δεν ευθύνεται σε κάτι. Αλλά δεν είχε και πρόβλημα ο κος χρονόπουλος, όταν προσεγγίστηκε για να γίνει παρουσιάση, παρα μόνο όταν έμαθε οτι θα κυκλοφορήσει υπο την αιγίδα μου. Μάλιστα. Έτσι ΑΓΝΗ υποστήριξη στην Ελληνική σκηνή, αρκεί να μην βγαίνει απο τον τάδε. Αναρωτηθήτε αγαπητοι αναγνώστες, ακροατές, τρολλακια και πρόβατα του ποιμένα χρονοπουλου, αν είδατε πρόσφατα κριτική μεγάλης Γαλλικής εταιρίας (εκτός των 2 γιγαντιαίων ελληνικών γκρούπ που εντασονται στο δυναμικό της για προφανείς λόγους). Αν θέλετε αυτό το επιπέδο ενημέρωσης, μόνο με προβολή, των “καταχωρημένων” και των αυλικών… αυτήν έχετε.
Πόσο πιο ξεκάθαρα να μιλήσω και πώς αλλιώς να εκλάβω την ατάκα, δεν θα βάλουμε κάτι απο την εταιρια του ακόμα και αν βγάλει Iron Maiden ? (Iron Maiden μπορεί να μην βγάλω, αν και θα είχε γέλιο, αλλά θα βγάλω πολύ πιθανά 2-3 πράγματα απο ιστορικότατα γκρουπ απο Αμερική που προφανώς το περιοδικό μπορεί να αποφασίσει να τα αγνοήσει επίσης, δημιουργώντας μια επιπλαστη, δικιάς του οπτικής αποτύπωση του χώρου και της σκηνής. Αυτά. Πριν βγώ να “κράξω” ανέφερα αυτό στον εκδότη του περιοδικού. Η απαντηση ήταν οτι μπορεί να μην συμφωνεί με τον αρχισυντάκτη αλλά τον υποστιρίζει επι της αρχής, όπως και εγώ επίσης το συγκρότημα που μου επιστεύτηκε τον κόπο και το έργο του. Και προφανώς ζητάω το αυτόνοητο, ίση και αντικειμενική μεταχείρηση. Τα άλλα τα ακούω βερεσέ.