rock hard κ παλι rock hard! οσες φορες εχω παρει hammer νομιζω οτι πεταξα τα λεφτα μου γιατι πολυ απλα τα μισα κ παραπανω συγκροτηματα που αναφερονταν δε τα ηξερα… ισως να ετυχε σε εκεινα τα τευχη αλλα νταξει αφου ο σειρηνακης κ ο φραγκος ολο κ κατι βαζουν απο female fronted καθε μηνα εμενα δεν με χανουν απο πελατισσα!!! να ρωτησω κατι ασχετο? το metalzone υπαρχει???
Αυτο δεν ειναι καλο?
Με την εννοια οτι μαθαινεις κατι παραπανω?
Ειδαλλως ποιος ο λογος να διαβαζεις ξανα και ξανα για τις ιδιες μπαντες?
εχεις ενα δικιο κ δυο μη σου πω αλλα νταξει δεν ειναι κ πολυ πιθανο μετα να τις ψαξω αυτες τις μπαντες γιατι η θα ειναι καποιο ειδος που δεν ακουω η απλα θα θελω να διαβασω για κατι που ηδη ξερω.
To ειχα διαβασει παλιοτερα το τοπικ και το ψιλοθυμαμαι.
Δεν εχω διαβασει ποτε RockHard οποτε θα μιλησω για το Χαμμερ.
- επιεικεις κριτικες στις αγαπημενες μπαντες του καθενος.Virtual XI των Maiden μεσο
ορο 9.5 και παρα πολλες αλλες περιπτωσεις. - δισκος του μηνα μονο απο μεγαλη δισκογραφικη.
- μεγαλο σπρωξιμο στις ελληνικες μπαντες.Αλλο υποστηριξη και αλλο σπρωξιμο.
- οι ιδιες και οι ιδιες μπαντες στα εξωφυλλα.
- ευτυχως με την επαναδραστηριοποιηση του Χορρορ ειχαμε και εμεις οι καφροι κατι
για εμας. - σε μερικες κριτικες σου εδιναν την εντυπωση οτι δεν ειχαν καν ακουσει το δισκο.
- νοοτροπια τα ξερω ολα και στυλακι ειμαστε παλιοι και ολοι οι αλλοι ειναι για πεταμα
οσον αφορα τα αλλα εντυπα και ραδιοφωνα γυρω απο το μεταλ. - ελλειπης αναφορα σε αρκετα ιδιωματα.
- ωραια και μεγαλα αφιερωματα.Αγαπημενα το τοπ-100 των 90’s,τοπ-20 thrash albums,
μεταλ και μυθολογια και αλλα πολλα και ιδιαιτερως χρησιμα για τους μικροτερους.
Αυτα θυμαμαι αυτη την στιγμη.Οι περισσοτεροι δειχνουμε αυτο το μενος εναντια στο Χαμμερ
μιας και παλια ειχαμε μονο αυτο και θελωντας και μη μας πασαραν τις μπαντες που αυτοι
ηθελαν.
Ισχυουν σχεδον 100% οσα γραφει ο Ντεθστερ ια το Χαμμερ.
Οπως εχω ξαναπει το αγοραζω ακομα, γιατι με ενδιαφερουν οι γνωμες 5-6 συντακτων, η στηλη του Κισατζεκιαν και οι στηλες για το underground…
Μόνο όσα γράφει ο Κισατζεκιάν αξίζουν εκεί μέσα, και αυτά σίγουρα δεν αποτελούν αρκετό λόγο για να το αγοράσω.
Εμένα απ’ την άλλη μου άρεσαν οι κριτικές του Γιώργου Ζαχαρόπουλου και του Πούσιου
Hammer πιο πολύ λογω του ότι γουστάρω τα αρθρα του Χρονοπουλου.Κατα τα άλλα διαφωνώ με αρκετες κριτικές δίσκων.
Ούτε το ένα ούτε το άλλο μου γεμίζουν το μάτι, αλλά παίρνω Hammer από συνήθεια.
κανενα
mallon kanena ap ta duo…to hammer einai uperboliko gia ta gousta mou.an kai kanei kala afierwmata orismenes fores(tote to agorazw kiolas).
to rok hard de to briskw arketa psagmeno…
na nai kala to inernet.tha imastan teleiws tufloi an den upirxe!!!
Επισης μπορει να τυφλωθουμε απο τα greeklish.
Γι αυτο γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.
σορι…απο συνηθεια γραφω ετσι…ειμαι και λιγο ανορθογραφος βεβαια.:lol:
Συμφωνω απολυτα. Internet και παλι internet. Ακουμε οτι μας αρεσει και οχι οτι μας επιβαλλουν.
Εδώ και 2 χρόνια τα παίρνω και τα 2 φανατικά. Θα πω Ρ. Χ. γιατί το Χάμμερ έχει πολλά κλισέ…
Κανένα τώρα, παλιά Hammer (από το 1996 και πριν)
Ποτέ δεν αγόραζα κάποιο από τα δύο περιοδικά φανατικά…Το μεν Hammer από μικρό παιδί δεν κατάφερε ποτέ να μου αρέσει, ούτε σαν περιοδικό ούτε σαν νοοτροπία που είχε και ήθελε να περάσει οπότε το διαβάζα/ω μόνο όταν θέλω να σκοτώσω χρόνο - το έχει φέρει κάποιος γνωστός μαζί του και δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω. Από την άλλη το Rock Hard το θεωρώ πιο αμερόληπτο αν και λίγο απομακρυσμένο από τον αναγνώστη. Δηλαδή ένα όχι τόσο παρείστικο περιοδικό όσο επαγγελματικό, το οποίο μερικές φορές είναι πολύ ενδιαφέρον και άλλοτε όχι και τόσο. Το αγοράζω σπάνια μόνο όταν περιέχει κάποιο θέμα- συνέντευξη που με ενδιαφέρει πολύ.
Γενικά internet for me… αλλώστε τι σοι 21st century digital boy θα ήμουν αν εμπιστευόμουν τα περιοδικά…8)
Ρε παιδια δεν ξέρω μου τη σπανε και τα 2!
κανενα απο τα δυο.
Έχω κάτι τεύχη του Metal Hammer, κυρίως τα αυγουστιάτικα με τα αφιερώματα δλδ, καθώς και μερικά από τέλη 80’s/αρχές 90’s που μου’χε χαρίσει ένας φίλος κ έχουν σε σημεία cult ενδιαφέρον… Από ‘κει και πέρα όταν ένα περιοδικό χαρακτηρίζει “απαράδεκτο” ένα δίσκο και θάβει ασύστολα χωρίς να προσπαθεί να είναι αντικειμενικό και μετά εγώ ακούω το δίσκο και μ’ αρέσει, δεν μπορώ να ο εμπιστεύομαι, γι αυτό και δεν το αγοράζω. Θεωρώ π.χ. τον κύριο Brian Russ του Bnr Metal Pages πιό σοβαρό και αντικειμενικό κ τον εμπιστεύομαι περισσότερο.
Rock Hard δεν έχω αγοράσει ποτέ… Ούτε Hammer αγοράζω συστηματικά πλην Αυγούστου. Κατά συνέπεια δεν ψηφίζω τπτ.