Oι fans του Axel Rudi Pell να πάρουν τα ηρεμιστικά τους πριν διαβάσουν το παρακάτω… :?
Αυτό το M. Ηammer έχει ξεφύγει εντελώς… :thumbdown:
Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο-Σ ο συντάκτης!!! #-o
Oι fans του Axel Rudi Pell να πάρουν τα ηρεμιστικά τους πριν διαβάσουν το παρακάτω… :?
Αυτό το M. Ηammer έχει ξεφύγει εντελώς… :thumbdown:
Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο-Σ ο συντάκτης!!! #-o
Επειδή δεν του άρεσε το συγκρότημα ή γιατί ήταν απόλυτος?
Επειδή ο Συμελιάδης το παίζει hard-rocker και οι Axel Rudi Pell είναι από τα καλύτερα hard rock συγκροτήματα ever!
Και επειδή η SPV δεν του έσκασε λεφτά για καλή κριτική!
Χμ, κοίτα το να μην του αρέσουν καθόλου μπορώ να το καταλάβω και ας θεωρίται απο τα καλύτερα. Και δεν συμφωνώ με τέτοιες κριτηκές,το ύφος του ήταν εντελώς λάθος, οκ.
Αυτό που λές για την εταιρία όμως είναι λίγο βαρύ. Δεν λέω ότι δεν το πιστεύω αλλά αν δεν υπάρχει κάποια απτή απόδειξη ότι αυτό χρειάζεται για μια ευνοική κριτηκή δεν νομίζω ότι στέκει ως επιχήρημα. Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι για αυτό το λόγο δεν έβαλε καλή κριτηκή?
Και γιατι να πιστεψω εσενα και οχι τον Συμελιαδη? :lol: :lol:
Φιλικα ε. Το ξερεις…
Πραγματικά μου κάνει εντύπωση για τον συγκεκριμένο συντάκτη να γράψει τέτοια σχόλια. Όταν διάβαζα hammer δεν τον είχα κόψει για τόσο προκλητικό. Εντάξει μπορεί ο Pell όντως να μη συγκρίνεται με Blackmore, Malmsteen όσο αφορά την επιρροή, αλλά εδώ μλάμε για απίστευτη χολή!
Είναι γνωστός ο τρόπος που λειτουργούν οι εταιρίες και τα μεγάλα περιοδικά τα τελευταία 6 - 7 χρόνια…
Οντως.
Μου θυμισε αυτη του Σακελλαριου για τους SOAD!
Τι ακριβώς είχε γράψει? Γιατί εγώ μόνο θετικά σχόλι του συντάκτη αυτού είχα προλάβει για τη μπάντα τούτη…
Χαχαχαχαχα! Θετικα σχολια ο Σακελλαριου για τους SOAD!!! Καλο ανεκδοτο…
Ενδεικτικα αναφερω οτι ειχε βαλει “1” στο Toxicity, χαρακτηριζοντας τα riffs του Malakian κατωτερα απο μια απλη κλανια του Kerry King!
Ευτυχως ο Καραολιδης το αποθεωσε…
+1
Σοβαρα τωρα, τετοια κριτικη στον Axel Rudi Pell πρεπει να κανεις αν τουλαχιστον σου εχει φαει την γκομενα. Ημαρτον με τον καθε τραγικο συντακτη της κακιας ωρας.
Δεν ειχε αδικο!:lol:
1??? Τζίζους, και μετά σου λέει ότι προωθούνε τα αμερικάνικα γκρούπς…
Πάντως ο τύπος πρέπει να έκανε στροφή 180 μοίρες καθότι αργότερα άλλα έγραφε αν θυμάμαι καλά…
Για εμένα οι πιο τραγικές κριτικές ήταν στο Horro Show (ντάξει,δεν έπρεπε κατ’ εμέ να πάρει 9 με τίποτα), στο κοινό cd Boris - Sunn0]]] που είχε πάρει 3. Ντάξει,εντελώς υπερβολικές και οι 2 κριτικές, τουλάχιστον για το γούστο μου.
Καλα, αν πιασουμε ποσες τραγικες κριτικες εχει στο ιστορικο του το ΜΗ, τοτε δεν τελειωνουμε μεχρι αυριο!
[FONT=“Trebuchet MS”][SIZE=“2”]M.H καλύτερο lay out και στήλες. Στα συν το κορυφαίο κόμικ. R.H. πιο δισκοκριτικές και όχι ανούσια επίδειξη γνώσης της ελληνικής. Μ.Η. περισσότερα κολλήματα-εμμονές. Απαράδεκτη η εμμονή με Nevermore/W.Dane και με τον Ούγγρο ηγεμόνα Αttila…έλεος [/SIZE][/FONT]
To Toxicity μπορεί να είχε πάρει 1 από τον Σακελλαρίου αλλά στο τέλος της χρονιάς βρισκόταν στη πρώτη δεκάδα των προτιμήσεων των συντακτων, ενώ το Ηorror Show ούτε καν στην εικοσάδα. Όπως και να έχει και οι 2 μπάντες δε’νομίζω να εχουν παράπονο από το hammer…
Ε ναι ρε συ, εγω για τη συγκεκριμενη κριτικη μιλησα.
Κανένα από τα 2. Ο έντυπος τύπος έχει χάσει την αξία του πλέον.
Βασικά εγώ τον τρόπο γραφής του Χρονόπουλου τον έχω σιχαθεί…Όχι ότι είναι απαραίτητα κακός, αλλά με κάνει να βαριέμαι τη ζωή μου πολλές φορές…Είτε γράφει 50 λέξεις ξέρω γω και ανάμεσα τοςυ 50 τελείες για να δημιουργήσει ατμόσφαιρα είτε βάζει παρομοιώσει , είτε εικόνες (π.χ. Ο λύκος κατέβηκε από το βουνό για να ουρλιάξει κ.λ.π.)…ντάξει μια-δυο φορές είναι οκ , αλλά συνέχεια το βαριέσαι…
Τώρα από συντάκτες έχουν κάποιους πολύ καλούς ανάμεσα τους Γιοβανίτης,Β.Ζαχαρόπουλος,Καραγιάννης τους καινούργιους δεν τους έχω τσεκάρει και πολύ αν και ο Ζαγγογιάννης μου φαίνεται οκ…
Έχω να πάρω 3 μήνες περιοδικό για ΜΕΤΑΛ γιατί συνήθως το παίρνω για τις συνεντεύξεις και όλες αυτές που έχουν και τα 2 δεν είναι του γούστου μου…
Το Rock Hard έχει κι αυτό πολύ καλούς συντάκτες ,αλλά στις βαθμολογίες των CD δε βλέπεις τεράστιες αποκλίσεις και πολλά θαψίματα!
Anyway θα πω Χάμερ επειδή έχει τον Κήπο του προφήτη και τα πικάντικα νέα…
Ναι το ειδα και εγω αυτο για τον Πέλλ προχθες…απιστευτα γελια!!