Metal Hammer vs RockHard

Μετά τον προηγούμενο υπερδίσκαρο και το νέο πολύ καλό κομμάτι, δεν μου φαίνεται περίεργο.

Ενδιαφέρον video.

Τρεις παρατηρήσεις από εμένα:

1. Σωστός ο λόγος του Χρονόπουλου προς το κοινό στο επετειακό live.

2. Οι κοπέλες ξεφτίλισαν τους νεανίσκους στο live, καταλαμβάνοντας σχεδόν όλη τη frontline.

3. Nightstalker ή/και Αργύρης για 1.056.782η φορά…

1 Like

Χάκος 2020 (στο 10.52 του video)

“Προφανώς θα έρθει κάποτε η στιγμή που όλα θα γίνονται online, θα συναναστρεφόμαστε, θα κάνουμε σεξ, θα αναπνέουμε, θα τρώμε με καλώδια στο αίμα, αλλά θέλω να πιστεύω πως μέχρι και τότε, θα υπάρχουν ορισμένοι ανένταχτοι που θα θέλουν να μυρίζουν χαρτί και βυνίλιο”

Ok boomer.

16 Likes

Οι τελευταίοι ανένταχτοι μαζί με την Εκκλησία, το Ισλάμ και το ΚΚΕ.

8 Likes

Κλάμα :joy:

1 Like

Xάκος απευθυνόμενος στην κοπέλα δίπλα του στο πλατώ.

• Ξέρεις, Hell…

Πολλά κιλά cringe…

Βασικό χαρακτηριστικό των ηλικιωμένων ή όσων έχουν νοοτροπία ηλικιωμένων, είναι η ανάγκη για αυτοδικαίωση…
…κι αν η πραγματικότητα επιμένει διαφορετικά, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα!

2 Likes

Προχτες ημασταν γιδια, χτες δεν ημασταν αρκετα τρου και αντεργκραου, σημερα μενουμε σπιτι…ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΑΜΕΡ. Τερμα το ταλιρακι που σου εδινα καθε μηνα.
Οποιος καταλαβε, καταλαβε.

1 Like

1 Like

Δεν κατάλαβα, πείτε κουτσομπολιό ρε, ποιος είπε για γίδια, ο άλλος βάζει μόνο memes ενώ συνήθως ξέρει τα άπλυτα και της κουνιάδας του κουμπάρου της τύπισσας που δουλεύει στο κυλικείο που πηγαίνει καφέδες στο μέταλ χάμμερ, ΜΙΛΗΣΤΕ :crazy_face:

2 Likes

τιποτα κατι δικα μου…:stuck_out_tongue:
καποια κατσικα προχτες εβριζε τους παντες που επειδη οπως εδειχνε το λαϊβ δεν θα γινοταν λογο της πανδημιας και τους ελεγε γιδια, μεχρι και που χτες ο πουθενας που σιγα μην δωσει λεφτα για συναυλιες αφου παιρνει προσκλησεις και θα τον κερασει καμια γκομενα και τερηδονα, κανενας τοτε δεν επαιρνε θεση. Σημερα ξαφνικα την ειδαμε σπιτι…ΕΑΝ λεω ΕΑΝ γινοταν σημερα το UTH θα μεναμε σπιτι ή θα το λεγαμε απο μεθαυριο…λεω εγω τωρα…

3 Likes

Ε πες ρε πιο συγκεκριμενα, βαλε και κανα σκριν να γινει τζερτζελο :smiley:

ειπε περισσοτερους γιδια, δεν τα βρισκω πλεον, μαλλον τα διεγραψε/διεγραψαν.

μεταλλοπατερισμός/μαμαδισμός overload. \mm/

2 Likes

Πω ρε φιλε αυτο πηγα να γραψω, οσο και να προσπαθησεις δηλαδη να φτιαξεις μια ακραια καρικατουρα μεταλλοπατερα δεν προκειται να πετυχεις τετοια τελειοτητα…

2 Likes

Τη στιγμή που οι smoulder πχ, έλεγαν σε κόσμο ότι μόνοι τους τα πληρώσανε για να παίξουν.
Δλδ πληρώνονται 2-3 γκρουπ και οι άλλοι απλά, έτσι για το όνομα και τη δόξα και μήπως βγάλουν τα σπασμένα.Πολύ τρού και όλο το τρού. Η μπάντα κιόλας, δίνει και τα μισά από τα μπλουζάκια, σ’ αυτόν που δεν βάζει σχεδόν τπτ πέρα από το όνομα. Αυτοί ναι, είναι πιο τρού και από τον διοργανωτή και από τα δυο ζα και τα περιοδικά, κι όλα. Κι ας μην μ αρέσουν, μπράβο τους.

Το δευτερο το πε καποιος απο το χαμερ; Ρωταω επειδη το βαλες εδω.

Μια από τις επικούδες και ο Ζαγογιάννης/Τερηδόνας.

Ναι ο τερηδόνας που λέει και ο primal