Metal Hammer vs RockHard

δλδ αυτό το έπος βλακείας το έχει γράψει ενήλικος άνθρωπος που γράφει σε περιοδικό ;;;;

Γιες. Όλοι μας λέμε λαλακιούλες και κάλο είναι να μην παίρνουμε τους εαυτούς μας και 100 % σοβαρά, αλλά δυστυχώς αυτά είναι και καλά, σοβαρά σχόλια.

1 Like

Όχι μόνο το έχει γράψει αλλά υπήρχαν και παπαγαλάκια που συμφωνησαν. Από μένα είναι όχι και θεωρώ απαράδεκτο από κάποιον να λέει κάποιον πουτανα ειδικά εάν του τα σκάει κάθε μήνα για να διαβάζει τις μ@λ@κιες του.

1 Like

Μαλιστα. Τι να πει κανεις. Αφου δεν ντρεπονται οι ιδιοι

Κυκλοφόρησε τελικά το ΜΗ Απριλίου εν μέσω μέτρων περιορισμού της…κυκλοφορίας, με λίγες μόνο μέρες καθυστέρηση σε σχέση με την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Αυτό βέβαια που παρατηρεί κάποιος στο εξώφυλλο (πέρα από το εντυπωσιακό ομολογουμένως σταυροπόδι της Floor Jansen) είναι ότι αναγγέλλεται ένα “New Comic” οι Belzebubs. Μόνο που στα ενδότερα του περιοδικού βρίσκουμε μόνο μια ολοσέλιδη διαφήμιση για το συγκεκριμένο κόμικ, τον δημιουργό, ότι τώρα είναι διαθέσιμο στα ελληνικά από τον Τάδε εκδοτικό οίκο, λίγα καρέ και τα σχετικά!
Πραγματικά, δεν θέλω να πιστεύω ότι έβαλαν διαφήμιση (και) στο εξώφυλλο, κι ελπίζω ότι μάλλον προβλέπεται να δημοσιευτούν κάποια αποσπάσματα τους ερχόμενους μήνες – αν υπάρχει ακόμη έκδοση, εννοείται…

Κατά τα λοιπά, για άλλη μια φορά καταλήγουμε στη θλιβερή διαπίστωση της τρικυμίας εν κρανίω που διακατέχει τους συντάκτες, που σπεύδουν να μοιραστούν τις μπερδεμένες σκέψεις τους για το τρέχον σοβαρό ζήτημα της πανδημίας, κοινοποιώντας αυτάρεσκα την ανοησία τους.

2 Likes

Ποτε ηταν το τελευταιο metal hammer που πηρα?

Δεν θυμαμαι

3 Likes

Σίγουρα την προηγούμενη χιλιετία

Εγώ πάντως έχω πάρει μία και μόνη φορά, όταν έδωσε το DVD από το επετειακό live των Nightstalker :stuck_out_tongue:.

3 Likes

τελος το Hammer για μενα. θα τα κανω τσιχλοφουσκες πιο πολυ τοπο θα πιασουν απο το να τα δινω εκει, που θα πρεπει να ανεχομαι οι συντακτες να βριζουν τους οπαδους για τα αυτονοητα.

2 Likes

Βαζουν τελευταια κανα δισκο η το κοψανε και αυτο?

Πού να ξέρω :stuck_out_tongue:;

1 Like

μπηκα στον κοπο να δω ποιο ειναι το τελευταιο τευχος που ειχα παρει
Δεκεμβριος του 2010

εχουν να βαλουν πανω απο χρονο.

1 Like

2 Likes

Ακομα τετοια λεει ο Περβανιδης!

1 Like

δίσκος του μήνα ; Μη μου πεις Nightwish ??

μεταλλοπαντερας!

Μου φαίνεται αδιανόητο πως μπορεί να γράφει κάποιος σοβαρά ή για πλάκα για τον τιτανομέγιστο Gene Hoglan πως αντιγράφει τον Ulrich…
(Χωρίς καμία σπόντα για Lars ο οποίος προφανώς δεν έχει τίποτα να αποδείξει και σε κανέναν).

2 Likes

χωρίς καμία διάθεση υπεράσπισης του χάκου, προφανώς ειρωνικά το γράφει βρε

6 Likes

Νομίζω το κείμενο είναι καθαρά ειρωνικό προς όλους αυτούς που θεωρούσαν τους Testament κοπιες των Metallica. Με αυτόν τον τρόπο γραφής θέλει να τονίσει το ακριβώς αντίθετο

8 Likes