Metal Hammer vs RockHard

Θυμάμαι οτι πριν βγαλουν καποτε το αφιερωμα στα 90s , στην τελευταια σελιδα του περιοδικου ειχαν “χιουμοριστικες” ερωτησεις και ρωταγαν μουσικους “ποιο αλβουμ θα εβαζες για σουβερ στον σκυλο σου, και γιατι θα ηταν το Load , χαχαχα (sic)”.

Και μετα το βαλανε στα καλυτερα στο αφιερωμα…

3 Likes

Κάθε πώληση μετράει

4 Likes

90s μόνο μούτρα

Ρε 'σεις, τι παίχτηκε εδώ;

Τι έγινε ρε παιδιά; | LiFO

Εδώ ο original Black League.

8 Likes

4 Likes

Doppelganger GIFs - Find & Share on GIPHY

2 Likes

1 Like

Πλάκα κάνεις φιλαράκι, εγώ το έχω το νικ αυτό από το παλιό φόρουμ του 2006

2 Likes

Αυτά τα κατά καιρούς λιβανιστικα άρθρα σε άλλα περιοδικά (γιατί υπαρχουν και τα… αυτολιβανιστικα αρθρα εντός του Hammer) είναι σοκαριστικα ομοια μεταξύ τους - θα πίστευε κανείς ότι αλλαζει μόνο η αφορμή, αν είναι δηλαδη επέτειος των 30 ή 40 χρόνων κλπ.

Από το συγκεκριμένο άρθρο κραταμε την επιμονή του διευθυντή να πείσει ότι είναι ερασιτέχνες (!), όπως επίσης και το οτι έμαθε τη λεξη “αλγόριθμος” και την χρηση αυτής!

(Προς αποφυγή παρεξηγησεων, αγοράζω σχεδον παρορμητικά κάθε μήνα το ΜΗ, δεν το πολυδιαβαζω πια, αλλά θα λυπηθώ αν κλείσει - ναι, όλα αυτά ταυτόχρονα!)

12 Likes

Το only print is real το ανέφεραν ή το ξέχασαν ;;

Έχουν κουράσει , τι θα πει ερασιτέχνες ;; Και μόνο τα τζάμπα λάιβ είναι σα να έχεις εισόδημα . Άιντε με τους μεταλλοπατερες, λες και εκτελούν λειτούργημα

4 Likes

Ότι θα πληρώνεσαι με εισιτήρια μάλλον :stuck_out_tongue:

1 Like

ΟΚ, για να ειμαστε δικαιοι παντως, αν δεν ζεις απο αυτο που κανεις ερασιτεχνης θεωρεισαι για εμενα τουλαχιστον. Δεν ξερω τι και ποσα λεφτα παιρνουν, παντως αυτο ειναι το κριτηριο μου. Τα τσαμπα CD (καποτε, πλεον ολη η μουσικη ειναι τσαμπα, και αν δεν κανω λαθος δεν παιρνουν καν καποιου ειδους προμο πλεον, download code τους δινουν) και οι τσαμπα συναυλιες δεν ειναι μεσο βιοπορισμου.

6 Likes

Όταν προσφέρεις/διαθέτεις/διανέμεις κλπ κάτι έναντι αμοιβής είσαι επαγγελματίας

Εάν τα έσοδα σου δεν αρκούν να βιοποριστεις είναι άλλη κουβέντα, πολύπλοκη

Εγώ δεν είμαι γενιά του μέταλ Χάμερ , δεν έχω κανένα δέσιμο με το έντυπο

Μόνο σε ανθρώπινο επίπεδο θα ερχόμουν, ιδανικά , να μπορούν να βιοποριζονται από αυτό οι άνθρωποι

1 Like

Ούτε καν όμως.

Αν εγώ π.χ. θέλω να γράψω ένα fanzine, θέλω να το τρέξω μόνος μου για να βγει σε 50 κόπιες και βάλω μια ελάχιστη τιμή απλά για να καλύψω τα έξοδα παραγωγής, είμαι επαγγελματίας;

Για εμένα δεν νοείται να θεωρείσαι επαγγελματίας και να μην ζεις από αυτό που κάνεις. Το να κάνεις κάτι γιατί είσαι αγύριστο κεφάλι ή έχεις μια (εσωτερική) ανάγκη ή έστω για την καύλα σου και το χρεώνεις όσο το χρεώνεις απλά για να καλυφθεί η παραγωγή του και το τρέξιμό σου και να μην βρεθείς και μείον, δεν σημαίνει πως δρας επαγγελματικά.

6 Likes

1 Like

Συζήτηση κάνουμε ρε συ, δεν στην μπαίνω!

1 Like

Επειδή πάντως παρά πολύς κόσμος κάνει πράγματα με τεράστια σοβαρότητα και επαγγελματισμό χωρίς να έχει ως απώτερο στόχο το κέρδος και, πολύ συχνά, τα κάνει 10 φορές καλύτερα από τους “επαγγελματίες” του κάθε χώρου, μακάρι πραγματικά να είχαμε περισσότερους ερασιτέχνες σε αυτόν τον κόσμο.

3 Likes

Αρκει να συμφωνησουμε ολοι οτι η αποψη τους δεν μετραει καθολου οταν γινεται κουβεντα για το αντικειμενο τους, σωστα @jonkyr ? (Σαββατιατικη πλακιτσα να ξεκινησει η μερα, σε πειραζω :stuck_out_tongue: )

1 Like

Δεν έδωσα κλικ, οπότε δεν ξέρω για τι μιλάτε. Προσπαθώ να βγάλω άκρη από τα συμφραζόμενα, αλλά χωρίς context δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Όμως οκ, συμφωνούμε, έστω και Σάββατο απόγευμα.

1 Like