Metal Hammer vs RockHard

:smile: ελαφρυ μειδίαμα
ας κοιμηθούμε πάνω σε αυτό…

ο καθένας μας ψηφίζει μία 20αδα καλλιτέχνες και παίρνουν όλοι βαθμους αντιστρόφως ανάλογα με την θέση τους (π.χ. ο 1ος 20 βαθμούς). Βγαίνει μία λίστα που την σπάμε ανα δεκάδες και κάθε βδομάδα γράφουμε προβοκατόρικα λόγια για να προωθήσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα τον καλλιτέχνη για την τελική θέση του καλλιτέχνη στην δεκάδα που είναι (πάλι με ψηφοφορία)…

προφανως στην τελικη 10αδα γινεται πολεμος

:ninja:

δεν ξερω μου ακουγεται επικινδυνο

8 Likes

Ποιας πενταετίας ρε, όλων των εποχών δεν λέει;

Γιατι χαλας το fun του παιχνιδιου μας; Εσυ τραβα να ψηφισεις στο ΜΗ.

20 όλων των εποχών είναι τέρμα βαρετό. Μετρημένα κουκιά το πράγμα.

100 φορές πιο ενδιαφέρον αν γίνει 20 σημαντικότερες/καλύτερες/whatever του 21ου αιώνα so far.

1 Like

Για πρόσεχε λίγο εσύ γιατί ξέρω όχι μόνο πού παρκάρεις αλλά και σε τι όροφο είσαι ε

1 Like

Το ξέρεις ότι κρεμόμαστε όλοι από τα κουμάντα σου. Πάρε το χρόνο σου. Τέτοια επικίνδυνα πράγματα είναι φτιαγμένα για εμάς.

1 Like

Τουλάχιστον είμαι ήρεμος :stuck_out_tongue:

2 Likes

Καιρος ητανε!

1 Like

Το σκεπτικό στα 20 ανά πενταετία είναι ότι βγαίνουν αρκετά για να δουλέψουμε, δε θα υποχρεωθούμε να βάλουμε μόνο τους πατέρες μας. Παράδειγμα το 2010 - 2014 δεν υπάρχει σημαντική μπάντα Metallica, Priest ή Manowar. Θα πιάσει την εξέλιξη της μουσικής που μας απασχολεί και διαφοροποιείται από το καλύτερα άλμπουμ γιατί το X-Factor ας πούμε είναι φοβερό αλλά πόσο σημαντικους τους λες τους Maiden το '95 - '99 ? Και επειδή είναι σε βάθος πενταετίας δεν είναι μόνο ένας δίσκος συνήθως (όσο πιο πίσω αυτό είναι πιο έντονο). Κάθε μπάντα μπορεί να εμφανιστεί περισσότερες από μία φορές σε λίστα, δηλαδή πρέπει κάτι να συμβαίνει πολύ λάθος αν δεν είναι οι Maiden και το '80 - '84 και το '85 - '89…

Με δυο βδομάδες για κάθε πενταετία πάμε για παιχνίδι 22 εβδομάδων, που δουλεύει νομίζω. Μπορεί και ιδανικά.

ΥΓ Ποιος χέστηκε τί είπε το Hammer, εμείς εδώ φτιάχνουμε λίστες, οριακά ως αυτοσκοπό.

6 Likes

Αν το πάμε έτσι σκόπιμα το δέχομαι, απλά νόμιζα ότι παρανοήθηκε το θέμα του Χάμερ

1 Like

@Curehead ελα να δεις κατι. Καποιοι εχουν αγνοια κινδυνου.

Απλως τριγκαρες μια νεα ιδεα για να χασουμε χρονο απο τη ζωη μας.

5 Likes

Αγόρι εγώ θα τα έβγαζα πέρα και μ’ αυτό, όχι σαν μερικούς λιγόψυχους

3 Likes

Δεν το ειπα για κακο βεβαια, αλλα δεν ειμαι “λιστακιας”, το 52 βγηκε φυσιολογικα. Ομως για το “αγορι”, θα σου φτιαξω ολες τις (δικες σου) 20αδες καθε πενταετιας.

1 Like

Καλά άσε, ειδικά αν πάμε για τελευταία πενταετία μόνο θα έχει πολύ γέλιο για μένα, να προσπαθώ να βρω 20 μπάντες :smile:

edit
Διευκρίνιση

Είχα ξεχάσει εντελώς ότι ο λόγος είναι για τις “σημαντικότερες” μπάντες. Εγώ προτείνω να μην το πάμε έτσι. Γιατί εντάξει προφανώς υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το ποιες είναι οι σημαντικότερες μπάντες, αλλά η σύγκλιση θα είναι πολύ μεγαλύτερη (και πιο βαρετή) από το να πει ο καθένας απλά τις αγαπημένες του μπάντες. Τι λέτε;

1 Like

ξέρουμε που παρκάρει ο κύριος αφεντικό ;

1 Like

Εχουν ηδη φυγει τα μηχανακια, μην σκας.

1 Like

Ρε δε ντρέπεσαι να έχεις τέτοιο άβαταρ και να φοβερίζεις τον κόσμο με τους γουνινολαδέμπορους; Καθόλου τσίπα πάνω σου;

1 Like

Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τι εννοεί ο φίλος από πάνω. Υπάρχουν ουσιώδεις διαφορές ανάμεσα σε Rush και Manowar;

2 Likes

Ελατε να βρειτε κι εγω που μενω αν θελετε, αλλα fixed

Δηλαδή ρε συ, και πέρα απ’ την πλάκα τώρα και το γεγονός ότι εσύ υποκειμενικά απλά δεν τους γουστάρεις, που είναι κατανοητό, δεν θεωρείς σημαντική μπάντα τους Judas Priest;

Σ’ αυτό που ρωτάω απάντησέ μου αν θέλεις, έτσι; Όχι οι Priest είναι σκατά για την α και τη β υποκειμενική μου γνώμη. Αντικειμενικά λέω. Η σημαντικότητα μιας μπάντας συνήθως αξιολογείται με αντικειμενικά κριτήρια, τι αλλαγές έφερε σε ένα μουσικό είδος, πόσο κόσμο επηρέασε και όλα αυτά τα γνωστά.

Δηλαδή στο heavy metal σημαντικές μπάντες θεωρείς μόνο τους Black Sabbath και τους Metallica ξέρω γω; Ή τέλος πάντων όσες μπάντες ακούς εσύ;

Δεν έχω καμία διάθεση για αντιπαράθεση, ρωτάω σε απόλυτη ηρεμία επειδή απλά μου δημιουργήθηκαν αυτές οι απορίες.