Έστω.
Απλά ήθελα να το υπενθυμίσω.
Επίσης στο λήμμα των Roger Waters & David Gilmour έχει την φωτογραφία του The Dark Side Of The Moon, αλλά έχουν βάλει προτεινόμενο δίσκο το Wish You Were Here…Ντάξει δε μπορείς να κράξεις ένα περιοδικό για 2 λάθη που είναι τόσο μικρά.
Μάλλον το Hammer και γω λόγο ιστορίας…
Άμα πετύχεις συνέντευξη Καραγιάννη σε Impaled Nazarene να περιμένεις γέλιο και γενικότερα άμα μιλάει με κάφρους γαμάνε οι συνεντεύξεις.Γιοβανίτης επίσης ωραίες και Ζαχαρόπουλος-Παπιλίδης ωραίες στήλες για το Underground.Κισατζεκιάν γράφει ωραία και όλο και κάτι έχει να σου πει για τα 70’s. Ενω με πολλές δισκοκριτικές του Καραολίδη έχω γελάσει πολύ. Και το Rock Hard έχει μερικές ενδιαφέροντες στήλες πάντως.Και παλαιότερα το bastards και μία άλλη στήλη που κάνανε ερωτήσεις σε συντάκτες.
κάτι περιοδικά True Metal,Forest,Heavy Metal Collectors κ.λ.π. που εκδότης ήταν ο τζανετάτος τα χει πάρει το μάτι σας ? Περα από τις ηλίθιες γραφικότητες που άμα είχα σκάνερ θα έκανα upload έχει κάποια ωραία διαμάντια και φοβερές συνεντέυξεις για συγκροτήματα (βλ. Cirith Ungol) που όσο κι αν είχα ψάξει στο Ιντερνετ δεν είχα βρει τόσο εκτενείς πληροφορίες.
Υ.Γ.: Το περιοδικό Forest το χανε βγάλει πριν 4-5 χρόνια στο Άλτερ και το θάβανε όλοι οι δημοσιογραφίσκοι …Είχανε πάρει ένα μέρος του Εδιτοριαλ που έλεγε “Είμαι ενα τέρας που ξέρασε η φύση…” και αρχίσανε τα δικά τους…
δεν εχω παρει ποτε το rock hard και το χαμμερ μονο 2-3 φορες γιατι εγω αρχισα να ακουω rock και metal sta 00’s οποτε ενημερωνομαι απ’το internet
οποτε ψηφιζω χαμμερ και ας εχω διαβασει τις βλακειες εκει μεσα…
Πλακα πλακα εχεις δικιο.Επεσε το φετινο"υπεργαργαντουϊκοτιτανοθηριωδες"αφιερωμα στα χερια μου καποια στιγμη και μιλαμε ξεκαρδιστηκα!Να ναι καλα ο Β.Ζαχαροπουλος επισης και να γραφει παντοτε μ αυτον τον τροπο,μιλαμε γελας ακομα κι αν εχεις τις μαυρες σου!Ευγε.
ακομα τα ιδια αφιερωματα κανουν? αυτη τη φορα τι ειχαν? οι καλυτεροι 100 ηχοληπτες στην ιστορια του μεταλ?
Να πω και 'γώ λίγο τη γνώμη μου. Γενικώς ο metal τύπος μου αρέσει, δε πα να 'ναι Hammer, Invader ή RockHard. Και νέα μαθαίνεις, και ευχάριστο ανάγνωσμα είναι και μια χαρά γενικώς. Από μικρός έπαιρνα Hammer οπότε πλέον έχει γίνει συνήθεια για 'μένα, παρόλο που κάποιες φορές έχει ένα ‘‘συγκεκριμένο ύφος’’.
Αυτό που απολαμβάνω, όμως, είναι ότι πλέον είναι τόοοσο true να μη διαβάζεις Hammer. Απολαμβάνω να βλέπω άτομα να το κράζουν για οποιοδήποτε λόγο, παρόλο που αυτά είναι τα ίδια άτομα που μπαίνουν στον κόπο να το διαβάσουν και ύστερα από κάποιο χ,ψ αφιέρωμα νοιώθουν ‘‘ριγμένοι’’ που δεν μπήκε η χ,ψ μπάντα. Ώπα, ρε παιδιά, μην το διαβάζετε αν είναι τόσο ηλίθιο περιοδικό. Πλέον έχει γίνει μόδα να μη σου αρέσει το Hammer. Ήθελα να 'ξερα οι μισοί μεταλλάδες που παίρνουν κάθε Αύγουστο το περιοδικό, για ‘‘να γελάσουνε’’, δίνουν έτσι εύκολα 4,50 ευρώ; και στη συνέχεια μπαίνουν και στον κόπο να το θάψουν στην παρέα/forum τους; Πολύ σημασία του δίνουνε μάλλον.
ΣΩΣΤΟΣ χ1000
Σωστος φιλε καλα τα λες!!!Συμφωνω απολυτα:wink:
Η νέα “αποκάλυψη” του hammer είναι ο Κετιγένης. Είναι αυτονόητο πως ο τύπος που στο ντεμπούτο του στη στήλη του κάνει αφιέρωμα σε Mystic Force απλά γ*μεί και δέρνει!
Δεν μπαίνω σε διαδικασία σύγκρισης των περιοδικών. Απλά τα αγοράζω γιατί κρατώ αρχείο.
Κετιγένης όντως ωραίος! και ωραία γράφει και πιάνει πολλές underground μπάντες! Μύστικ Φορς σε ποιο τεύχος είχε ? δεν πρέπει να το πήρα αν ήταν πριν τον Ιούνιο γμτ ! Καλύτερο τους έλεγε το Shipwrecked wit da Wicked ?
Την γνωμη μου την εχω πει.Οποιος θελει να κανει search.
Το κακο με αυτο το περιοδικο ειναι οτι εχει αλλαξει νοοτροπια.
Θα φανταζοταν κανεις στο Χαμμερ το '99 αφιερωμα στους Soad ? Οχι!
Το κακο ειναι ομως οτι τοτε αυτες τις μπαντες τις βριζανε.Δηλαδη ναι μεν ωραιος και σωστος ο
εκσυγχρονισμος αλλα εμενα δεν με πειθουν μερικοι μερικοι.Ασε που πλεον δεν εχουμε την αναγκη
ενος περιοδικου.Και γενικα υπαρχουν αρκετα πραγματα που πλεον με χαλανε στο Χαμμερ.
Δεν λεω οτι δεν ειχε θετικα.Ειχε και μαλιστα αρκετα.
Αν εγραφα στο λυκειο καλυτερες εκθεσεις αυτα θα ελεγα ακριβως…:D…Πολυ μοδα:)…Ναι και εγω ξερω τα αρνητικα του χαμερ,τις γραφικοτητες καποιων συντακτων,τα κολληματα,τις δισκογραφικες και ολα αυτα αλλα αναγνωριζω και ποσα πραγματα εμαθα μεσα απο αυτο που ΟΧΙ απο το ιντερνετ δεν θα τα ειχα μαθει πολυ απλα γιατι το ιντερνετ ειδικα παλιοτερα επρεπε να αφιερωσεις πολλες ωρες και ορεξη για να βρεις πραγματα που τα εμαθα ειδικα μεσω των στηλων για το underground…
Kαι γω δεν νομιζω σε τετοια ηλικια να ξεκινουσα να το παιρνω αλλα ειναι σαν συνηθεια…Να διαβασω προφητη,να δω κανα νεο συγκροτημα,καμια συνεντευξη κλπ αλλωστε δεν εχω μαθει οτιδηποτε στο μεταλ ουτε θα το μαθω μεσα απο ενα φορουμ:!:…Πχ tv war εχω σταματησει να βλεπω γιατι δεν μου χρειαζεται πια.
Αφηστε που το μεταλ χαμερ ειναι το καλυτερο αναγνωσμα για τη χεστρα…
Οσο για τα αφιερωματα αυτα ειναι περισσοτερο για τους αρχαριους και κανουν καλο νομιζω.Προσωπικα απο το αφιερωμα του 2001 για τα 80s,του 2006 για τα 70s και εκεινο με τα 200 καλυτερα αλμπουμςς(και καλα) εμαθα μπολικα πραγματα και αρχισα να ακου νεες μπαντες.Σημερα δεν μου δινουν κατι το ιδιαιτερο αφου τα πραγματα που γραφουν τα εχω χιλιοακουσει.dickinson=σειρηνα,dio=κρυσταλινη φωνη κλπ
Οσον αφορα τη συγκριση χαμερ ροκ χαρντ θα πω χαμερ περισσοτερο επειδη ροκ χρντ εχω παρει ελαχιστες φορες αφου πιστευω οτι δεν εχει νοημα να ξαναμαθαινω καινουριους συντακτες κλπ
Κανενα σχεδον ολα βλακειες γραφουν πιο πολυ.Τωρα πια αρεσκομαι στο ξενο τυπο(kerrang,mojo,uncut κλπ)και βρισκω την υγεια μου.
Κορυφή ο τύπος!! Δικός μας!! Είχε πολλές λεπτομέρειες αλλά δεν εξέφραζε προτίμηση για κάποιο άλμπουμ. Ναι ήταν πριν τον Ιούνιο αλλά δεν θυμάμαι πότε ακριβώς και δεν μπορώ να τσεκάρω τώρα γιατί έχω τα περιοδικά στο άλλο μου σπίτι. Κορυφαίο του κείμενο στη στήλη που παρουσιάζει το αφιέρωμα στους Mind Over Four. Απλά ΤΕΛΕΙΟ!! Πραγματικό ΡΕΣΙΤΑΛ! Και ο Παπιλίδης είναι καλός έχει προτείνει κατά καιρούς κάτι τρελά underground US διαμαντάκια που δεν τα γνώριζα. Άβυσσος αυτή η ρουφιάνα η Αμερική… 8)
Άβυσσος όντως η καταραμένη…και ακριβώς δίπλα στου Παπιλίδη αυτή του Ζαχαρόπουλου…Πολύ πρόσφατα έμαθα τους Falcon (οκ το ομολογώ…αν δεν μάθαινα ότι ο Lindstrom δραστηριοποιείται ακόμα δε θα τους ήξερα) και πωρώθηκα και μετά από 10 μέρες βγήκε το Χάμερ και είχε το άλμπουμ στη στήλη του Underground.Επίσης είχε σε ένα τεύχος Jex Thoth και μου φαίνεται θα αρχίσω να τσεκάρω πολλά από αυτά τα άλμπουμς που παρουσια΄ζουν οι 2 τους , αφού διαβάσω πρώτα καλά τις κριτικές τους!
Και το Ροκ Χαρντ έχει κάτι παρόμοιο Metal From North νομίζω…δεν τα χω και γω εδώ γμτ…
Άσχετο: το Metal From Hell θα βγει ποτέ σε official επανέκδοση σε CD ??
Oσο για το τρου μεταλ που ειπατε παραπανω εχω κανα 2 τευχη απο ενα φιλο και ειναι απλα γελοια…Βεβαια ειναι η μονη φορα που διαβασα συνεντευξη cirith ungοl αλλα και παλι ηταν καπως…(ηθελε να τους βγαλει μεγαλυτερους απο τους μεταλικα)…Αλλα εξωφυλλο Thor:lol:…γελειο…
ΤΓ Οι jex thoth μαμανεεεεε ασχημα!Να τους τσεκαρεις…Η στηλη του Ζαχαροπουλου παρα τα οποια δικα του κολληματα ειναι φοβερη.Πως αλλιως θα ειχα βρει τοσα διαμαντακια δεν ξερω.
Ντάξει βασικά δεν έχω δει τρίτο τεύχος του True Metal να κυκλοφορεί…Μόνο αυτά τα 2 πρέπει να υπάρχουν και αυτά τα 2 μόνο έχω.Το πρώτο με το εξώφυλλο Thor είναι τραγικότατο…Έχει έναν 45άρη “μπόντυ-μπίλντερ”
που του κρέμονται ακόμα και οι κοιλιακοί και να παραλυρεί σε σημεία στη συνέντευξη του.π.χ. στο τέλος (το βάζω αυτούσιο όπως είναι μέσα στο περιοδικό - τα κεφαλαία δεν τα βάζω εγώ…)
"Όπως είπα,το Μέταλ και τα μπράτσα είναι ένας τέλειος συνδυασμός!Είναι η ΔΥΝΑΜΗ! Ο ΕΛΙΤΙΣΜΟΣ! Είμαστε στο 2002!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ!Κάντε τώρα τη σκηνή μια μεταλλική αρένα!Οι ΤΗΟR είναι το απόλυτο μέταλ γκρουπ της νέας χιλιετίας! " ! Είχε και το γκομενάκι που λένε ότι έπαιζε πλήκτρα αλλα @@ !!!Εντωμεταξύ σε φάσεις ο Εκδότης πετάγεται σαν πορνόγερος ανάμεσα σε συνεντεύξεις (σε αυτές που δεν είναι δικές του) και κάνει σχόλια π.χ. σε μία συνέντευξη Ligeia
[SPOILER]ΤΡΟΥ ΜΕΤΑΛ : Η μουσική σας είναι αναμφισβήτητα κλασικό τευτονικό χέβι μέταλ…μπλα μπλα…Μερικές φορές φτάνετε σε σημείο ομοιότητας, όπως στο κομμάτι Mistress of The Night το οποίο αντιγράφει το Priest Of Evil των Stormwitch.'Η ακόμη στη μπαλάντα Noise Of Silence οι ψιθυριστές λέξεις “Silence Everywhere” μοιάζουν πολύ με το Ballad Of Mary των Grave Digger! Τι συμβάινει λοιπόν
Ligeia : Σχετικά με το Noise Of Silence, πιθανώς να εννοείς το σημείο με το “aaaahhhh” (σου το χώνει κανείς; -εκδ). Αυτό ίσως έγινε κατά τύχη…μπλα μπλα…
ή πιο μετά
TRUE METAL : Εσένα Daniela έχω την εντύπωση ότι όλοι οι άντρες στις συναυλίες σε κοιτάνε με αρκετά λάγνο μάτι! Πιστεύεις ότι είσαι ένα metal sex symbol? Έχεις δεχθεί “άλλου είδους” προτάσεις μετά από κάποια εμφάνιση σας ?!
Ligeia : καταρχάς μερσί για το κοπλιμάν! Δε θα μπορούσα να αυτο αποκαλεστώ sex symbol,αν όμως φαίνομαι έτσι στους άλλους, δε μπορώ να πω ότι δε με κολακεύει! ναι πάντα υπάρχουν κάποιοι μεθυσμένοι μαλάκες που θέλουν να μου βάλουν χέρι, αλλά πάντα με προστατεύει ο ωραίος φίλος μου! μόνο μια φορά είχα μια αρκετά ενδιαφέρουσα και κολακευτική πρόταση , όταν ένας έπεσε στα γόνατα και μου ζήτησε να τον παντρευτώ! (τι καραγκίοζης, να πέσει στα γόνατα… - εκδ) [/SPOILER]
Ψάχνω να βρω και κάνα φόρεστ που πιστεύω έχει περισσότερο γέλιο…Αλλά πουθενά…
Αχά! Αυτό ήταν το Thread που όταν πήγα να απαντήσω ξανακράσαρε ο server…
Έλεγα λοιπόν ότι αν κρίνω από το αρχείο μου βλέπω ότι έχω μέχρι και το 6ο τεύχος του true metal που βγήκε το Μάιο του 2003 με εξώφυλλο Sortilege σε σχήμα box-set με 12 cd…
Φακ !!! 6 τεύχη ! περιμένω να βγάλουν κάνα τόμο - όπως αυτά που βγάζαν παλιά στα Popeye , Αντιριξ και Συμφωνίξ - να πάω να τα αγοράσω γιατί έχουν γαμώ τα γέλια!
Σήμερα πήρα το καινούργιο χάμερ ! η συνέντευξη Νταρκθρόουν γαμεί ! έχει και πολλές πληροφορίες και έξτρα φωτογραφίες από τα ντέμο τους που είχε στο ντουλάπι του ο Γιοβανίτης ! Το Rock Hard αν είδα καλά δεν πρεπει να βγήκε ακόμα …