Όποιος διαβάσει το editorial του Χρονόπουλου με τις λευκές θεές και τους δρουίδες και δεν έχει τάσεις αυτοκτονίας έχει 5 ευρά από το Λέρη.
Επίσης η όλη φάση με τα γαμήσια του Λέμμη έχει καταντήσει -το λιγότερο- κουραστική…
Επίσης έχει παραγίνει η φάση με την κριτική - αποθέωση και το 7άρι… Τουλάχιστον το Rockhard μπορεί να βάζει βαθμολογίες με τις οποίες διαφωνώ, όμως τις υποστηρίζει με ανάλογη κριτική…
Τα αφιερώματα του Χάμμερ είναι αστεία -ακούς εκεί ο Baloff στους καλύτερους τραγουδιστές-, και διαφημίζονται και 5 μήνες πριν, ενώ του Ρόκχαρντ και δε διαφημίζονται τόσο, και είναι
-τουλάχιστον- αξιοπρεπή. Και συνοδεύονται και από δισκοκριτικές κλπ.
Από αυτά τα 2 χάμερ διαβάζω κυρίως, κάποια reviews λόγω μερικής ταύτισης ακουσμάτων με κάποιους συντάκτες, Καραολίδη για δίσκους next big things που συνήθως περνάνε απαρατήρητοι και συνεντεύξεις Καραγιάννη - Καραολίδη για γέλιο. Έπισης νομίζω ότι ο Αρβανίτης το κατέχει το άθλημα, κυρίως γιατί είναι νέος και ανοιχτόμυαλος. Ο Χρονόπουλος αν και τον εκτιμώ, πολλές φορές αφήνει την υπερβολή και ξεχειλίζει, θυμάμαι το review του “In requiem” των Lost και νόμιζα ότι έγινε η δευτέρα παρουσία. Νομίζω ότι κάπου τα κολλήματα του των έχουν κερδίσει και έχει χάσει σε έναν βαθμό την αντικειμενικότητα του.
του χρονοπουλου του το ειπα και απο κοντα οτι ειναι πολυ γλαφυρος και τα σχετικα.και απο ειδα και στο νεο εντιτοριαλ και στα σχολια εχει βελτιωθει παρα πολυ.
Αγοράζω Metal Hammer (ΜΗ), χωρίς να λέω ότι το προτιμώ έναντι του RockHard. Κυρίως έχει γίνει συνήθεια.
Το RockHard άλλωστε δεν το βρίσκω συχνά εδώ που μένω.
Το ΜΗ δυστυχώς όσο πάει και με δυσαρεστεί όμως…
Yeap!Τον παρακολουθω:D…Το θεμα doom κυυκλοφοριες το διαβαζω σε καθε ανανεωση.Απλα ο Ζαχαροπουλος ασχολειται και με αυτη την αναθεματισμενη σουηδικη φολκ/ντουμ 60ς–>70ς ρετρο(ολο αυτο ηταν ταμπελα περιγραφης) που τοσο μ αρεσει:)
Διαβάζω και τα δύο αλλά νομίζω ότι το Hammer είναι λίγο καλύτερο. Στο Rock Hard γίνεται της μουρλής το πανηγύρι από τα πολλά είδη που ανακατεύει (δεν είναι κακό αυτό, απλά με μπερδεύει λίγο), ενώ το Metal Hammer είναι προσανατολισμένο σε hard rock και heavy metal και τέρμα…
[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“3”][SIZE=“4”]το rock hard εβγαλε αυτο το μηνα ενα special edition για τους metallica που μ αρεσε! ωστοσο προτιμω metal hammer γενικα…[FONT=“Comic Sans MS”][/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT]