εσένα ειδικα δεν σου απαντάω…[-X
ενταξει το ξερω οτι μολις απαντησα αλλα οχι οπωσ θα ηθελα:!:βλακα destroyer:!:
Εισαι off topic! Θα ζητησω να διαγραφουν τα ποστ σου!:p:p
Ναι παιδιά, συνεχίστε σε κανα introduce yourself καλύτερα (το οποίο θα ανοίξει ο φίλτατος κυνηγός για να μας συστηθεί:P)
Νέο τεύχος σήμερα Metal Hammer + Rock Hard και το M.H. ανανεώθηκε με νέες στήλες και νέο λουκ πλησιάζοντας αρκετά το στυλ του Βρετανικού M.H… Ειδικά μετην στήλη που ένας συντάκτης (ξανά)κοιτά την δισκογραφία ενός γκρουπ. Αλλά και με το γεγονός ότι Ελληνική μπάντα φιγουράρει στο δίσκο του μήνα. Ωραίο αυτό. Διαβάζοντας θα δούμε αν η αλλαγή είναι και επί της ουσίας και θα επανέλθουμε.
Δυνατό και το R.H… τεύχος , αναμένοντας από εκεί την ανανέωση.
ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Rock Hard ψηφίζω αλλά το Γαλλικό
Επί της ουσίας το m.h. δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Σε όσους άρεσε πριν θα τους αρέσει λίγο περισσότερο, λόγω του ότι διαβάζεται πιο εύκολα και πιο ευχάριστα. Σε όσους δεν άρεσε δεν νομίζω να άλλαξε τίποτα που θα τους κάνει να το δουν διαφορετικά.
το ένα κάνει τσάμπα live με αγαπημένους καλλιτέχνες - το άλλο…
βγήκε δε η βρώμα οτι γνωστός, άγνωστος …ξέρετε τι έκανε σε λάιβ μεγάλης Βρετανικής μπάντας…
.-
Ποιό κάνει τσάμπα λάιβ, με ποιούς καλλιτέχνες?
Και ποιός γνωστός άγνωστος? Και τι έκανε σε λάιβ ποιάς βρετανικής μπάντας?
Σασα Μπάσταρντ, είσαι σαφέστατος/η
Όπως πάντα άλλωστε :!::lol:
Ελα ρε εχει την τεραστια αλλαγη της καταργησης των μισων στις βαθμολογιες:lol:
Οντως καμια ουσιαστικη αλλαγη. Μονο η στηλη με τις δισκογραφιες διαφορων συγκροτηματων που την εχουν πολλα ξενα περιοδικα. Νομιζω σε καποιες συνεντευξεις ειχε κανει και το Ροκ Χαρντ κατι αναλογο (Helloween, Queensryche, Testament αν θυμαμαι καλα…)
Iδεα μου ειναι η τ χαμερ πηρε γραμμη να βαζει μεχρι 8?..η αληθεια ειναι το ειχαν ξεφτιλισει με τους βαθμους.
Eprepe na ginei kai ayto. Ta 9ro-10ria epeftan tsaba.
Στο δίσκο του μήνα - Heathendom - έβαλε 9, και ελπίζω να το αξίζει για καλύτερο μέλλον στην Ελληνική metal σκηνή:roll:.
Ναι αλλα εκτος απο αυτο ολα τα αλλα ειναι>=8.Και οι κριτικες προιδεαζουν για παραπανω.Τεσπα καλυτερα ετσι.
rockhard αλλα γενικα τωρα με το internet αγοραζω σε εξαιρετικες περιπτωσεις…
Λιγο καλυτερο το Metal Hammer αλλα οντως την εχουν ψωνισει…το Rock Hard ειναι απλα χαλια
rock hard διαβαζετε μια χαρα,αν και εχω κοψει καθε ειδους εντυπο 2-3 χρονια τωρα…
χαμερ το διαβαζει μονο το 10 χρονο,που θελει να ακουει για διονυσιακες τελετες των αρχικαλικατζαρων μεσω του θεου διονυσου πλαντ,καυτο ατσαλι που ξερναει η κιθαρα των manowar καθως πανε στη μαχη-live κοινως-,και που ειναι διαθετιμενο να διαβασει αφιερωμα για ενα κιθαριστα,οπου στα 2,5/3 της σελιδας,θα επεξηγητε πως ο θεος λοκι συμπραξε με τον διονυσο και εριξαν την απαστραφτουσα σπαθαρα του ροκ μεσα σε λιμνη της αγγλιας,οπου η γουινιβερ την εκανε εξκαλιμπερ και δωστην στον αρθουρο οπου αυτος με τη σειρα του,δαμασε τη μουσικη κανοντας το κιθαρα στα χερια του χεντριξ και πηδηξε νοητα 39000 γκομενες μεσω της μελωδιας που αναβλυζε απο την πηγη της θειας εμπνευσης που καρφωθηκε στη ραχοκοκαλια του κιθαριστα και εκεινος την τισαθευσε πιανοντας την απο τα μαλλια,κανοντας το βαδισμα της χηνας και επαιξε ΤΟ ΜΕΤΑΛ!!!..το χαμερ ειδικα,ειναι για τουαλετιτσα,αραλικι,παρε το χροοονο σου,μην ζοριζεσαι κτλ…
kαι τα δυο ειναι πολυ καλα αλλα προτιμω ροκ χαρντ
:lol2: :lol2: :lol3: :lol3: :lol::lol: =D>
Κι εγώ δεκάχρονο είμαι! Αγκού! Aπρρρρ!