Metal Hammer vs RockHard

ε,οπως ολοι μας:p,απλα εγω το παιζω μεγαλυτερος ωρες ωρες για τις γκομενες#-o(spam mode off)

Αν θες να ενημερωθείς και να γνωρίσεις καινούργια πράγματα παίρνεις και ακούς…Επειδή το έγραψε κάποιος σε ένα περιοδικό και το παίζει παντογνώστης δε σημαίνει και ότι είναι.Τεσπα…Ας δίνουμε τα λεφτά μας για να αγοράζουμε δίσκους.Όχι για να μας λένε αυτοί πόσο γ@μ@τοι ή όχι είναι οι μουσικοί για τους οποίους μιλούν.
Και όταν ακούω γνώμες του τύπου: " Α αυτοί είναι καλοί! Το λέει και το “μπλα μπλα μπλα” περιοδικό! "
Ε ρε γλέντια…

αυτο ακριβως…

απο περιοδικα τπτ, αντε κανα terrorizer οταν εχω χρονο, που παλια επαιρνα συνεχεια…κανα παλιο ποπροκ, αυτα.

+1 και επιπλεον,τωρα με το ιντερνετ,πιστευω πως μπορει ο καθενας να ενημερωθει για οτιδηποτε,πολυ πιο αξιοπιστα,με πιο αντικειμενικα κριτηρια-εφοσον εχεις απειρες γνωμες κτλ να διαβασεις- και με προφανως λιγοτερα εξοδα,απο το να τα σκας καθε μηνα σε ενα περιοδικο,που,περαν του οτι,εφοσον απευθυνετε και καλα σε ολο το μεταλλικο κοινο,διατηρει ενα τεραστιο επιπεδο γραφικοτητας σε αυτα που λεει,παιρνει κ γραμμη απο εταιριες και μπαντες και γραφει οτι του πουνε αλλα και προωθει οποιον του τα σκασει…

Έτσι ακριβώς…Respect.

ναι, αλλά εσύ έχεις ιντερνετ στην τουαλέτα?
Μην απαντήσεις σύντεκνε, η απάντηση είναι “όχι”.

Και με τι δικαίωμα ρε αχαϊρευτοι θα μου κόψετε εμένα την απόλαυση δεκαετιών να “ζωγραφίζω” (8)) διαβάζοντας παράλληλα χάμμερ? Τα ΗΘΗ και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου, έτσι απλά θα τα καταργήσουμε, επειδή ήρθε και μπήκε ανάμεσά μας μια εϊντιεσέλ?

Τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, καλά σας τα χώνει ο Λιακό(τελείατζιάρ) κάθε απόγευμα…

:p:p:p:p:p

](http://imageshack.us)[/IMG]

8)8)

το ρούτερ είναι σβηστό όμως στη φωτό… :p:p:p

εεεεεεεεεεεεεεεε,αναψε το!!!8)8)

Εδω συμπυκνωνεται ολο το νοημα του topic. :wink:

Kαλα κ οι απειρες πληροφοριες του ιντερνετ δεν κανουν απαραιτητα καλο…Απο παντου δεχομαστε πληροφοριες…Εχουμε στουμπωσει πια.Εγω το χαμερ συνεχιζω και το παιρνω.Οχι με τη θερμη που το παιρνα παλια.Αλλα και παλι οσο και να μεγενθυνετε τις γραφικοτητες του υπαρχουν πραγματα που αξιζουν.Μην ξαναπω το γεγονος οτι με το χαμερ εμαθα εγω και οχι μονο το μεταλ…Εκτενεστερη αποψη ειχα δωσει σελιδες πριν απο οτι θυμαμαι.
Οσο για την τουαλετα ειναι οτι καλυτερο.Τωρα εχω μεσα ενα τευχος του 2002 τοτε που χε γινει τρελο rockwave…:roll:

το τευχος με τα 100 καλυτερα συγκροτηματα δεν λειπει ποτε πανω απο το πλυντηριο μου…

MI ρε και τα μυαλά στα κάγκελα.

Σοβαρά τώρα, προτιμώ RockHard από Metal Hammer, καθώς η φάση στο Hammer κάπως μου έχει κολλήσει (πχ. αγνοούν επιδεικτικά bm κυκλοφορίες-διαμάντια, ενώ promotάρουν στα τρελοί μπάντες όπως W.E.B. και Inactive Messiah). Βέβαια, στο RockHard, αυτή η ξενομανία να απουσίαζε και θα ήταν καλύτερα. Φυσικά, το net δεν το πιάνει τίποτα, αλλά εκεί έγκυται και ο κίνδυνος για μένα (όπως λέει και ο παραπάνω) ότι δηλαδή η σύγχηση είναι κάτι πολύ πιθανό να συμβεί με τους τόνους πληροφοριών/γεγονότων/σχολίων/κ.ο.κ…

Προτιμω να χαζευω ενα συγκροτημα που γουσταρω στο νετ και να ψαχνω νεα πραματα εκει,διοτι,οπως και να το κανουμε,συγχηση ξεσυγχηση,δεν ειναι κ κουρδιστο πορτοκαλι,να σε εχουν δεμενο να δεχεσαι τα παντα και να διαβαζεις οτι βρισκεις…ψαχνω λιγο κατι,μολις το βρω οκ,τελος,απλο ειναι…
απο την αλλη,στα περιοδικα-κ ειδικα στο χαμερ-θα διαβασω 5 ηλιθιες ειδησεις που τις ξερω ηδη,10 βλακειες του στυλ ‘‘ποσο γαματος ειναι ο κερυ κινγκ,που τους γ@μ@ει ολους’’,ενα αφιερωμα το μηνα για μεηντεν,προωθηση του καθε αμπαλου που τον σπρωχνουν απο πισω δισκογραφικες(πχ Firewind,ελληνες,’‘γαματοι’’,80ς μεταλ που το αγαπαμε τοσο και νεος guitar hero κτλ…),δισκοκριτικες που νομιζεις πως το ιδιο παιδακι που γραφει στιχους τοσα χρονια στους πριστ τις εχει γραψει και αυτες(ατσαλι,φωτια,διονυσος μεταλ…) και κααααπου εκει,ισως πετυχω κανα ανθρωπο που γραφει κατι αξιολογο,πχ κισατζεκιαν που πεταει κ κανα καλο αφιερωματακι ωρες ωρες…ναι,ιντερνετ 100 φορες…

Ρε Lupin, λαθος παραδειγμα εφερες…
Οχι και αμπαλοι οι Firewind…Μια χαρα μουσικη γραφουν…

Εγω τους κατηγορω οτι ΔΕΝ προβαλλουν το 80’s (true) metal, οπως θα επρεπε…

Μπλεξιμο, ο μεν λεει οτι τα υπερπροβαλλουν, ο δε οτι δεν τα προβαλλουν… Τελικα η αληθεια που βρισκεται??? (Εκτος απ τους sex pistols, αυτο ειναι γνωστο)

καλα μωρε,μην κολλας στο παραδειγμα,βαλε εκει που λεω εγω firewind ενα συγκροτημα που θεωρεις εσυ αμπαλο και υπερπροβαλεται,No big deal…εμενα παλι μου φαινονται εκει,κολλημενοι,80ς φωτια ατσαλι και διονυσος…:-k:-k

Mακαρι (για εμενα) να εγραφαν για αυτα, αλλα δεν νομιζω…
Απλα δες τις επιλογες για τα 20 καλυτερα της χρονιας που εβαλαν.
Μονο Τestament, Grand Magus και Heathendome μπορω να πω οτι ειναι γνησιο metal και αξιζαν τη θεση…

Δηλαδή Leviathan, Darkspace (και τα 3),Wolves In Thrones Room,Lurker Of Chalice και πολλά άλλα πέρα από τα κλασικά (Burzum,Satyricon κ.λ.π) που προτείνουν σημαίνει άγνοια ?

και Lupin sorry κιόλας αλλά μακάρι να είχαν τόση μανία με το true metal στο Hammer.

Eν κατακλείδι, μακάρι το κάθε περιοδικό να έγραφε ακριβώς αυτά που πιστεύουμε εμείς :lol: