Δεν νομίζω να μην έμπαιναν σε ψηφοφορία των συντακτών. Τουλάχιστον μιλώντας για Entombed, Obituary, Coroner, Cathedral, Samael. Είναι συγκροτήματα που πιστεύω ότι πάντα τα αγαπούσε περισσότερο ο metal Τύπος παρά το metal κοινό.
Ναι, ναι, για το κοινό μιλάω πάντα.
Μπορούμε να το δοκιμάσουμε. Πόσα να επιλέξει ο καθένας μας;
Στο Hammer 20 μπάντες ζητούσαν να ψηφίσει ο κόσμος.
Ενα google ερωτηματολογιο ειναι, αλλα καποιος πρεπει να το φτιαξει. Μαζι με το αναλογο νημα. Μηπως γραψουμε οτι “τετοια γουνινα σωβρακακια, ποτε κανεις αλλος στην ιστορια, συνεπως αυτο ειναι το κορυφαιο συγκροτημα του κοσμου”.
Οι Νιρβανα μετρουν για μεταλ;
Να το κάνουμε κάπως χωρίς google; Εγώ δεν έχω λογαριασμό και δε θα με βάλει μέσα.
Οι Nirvana δεν είναι μέταλ.
Μέσα για τον τίτλο.
Μέσα για τη φάση.
Είμαι έτοιμος.
Γιατί, μετρούν οι Floyd, οι Skynyrd ή ο Hendrix (τον οποίο οι συντάκτες είχαν συμπεριλάβει και το 2003, by the way); Νομίζω ότι γενικά με χαλαρά κριτήρια ψηφίζει ο κόσμος, αλλά οι Nirvana κι εμένα μου κάνανε εντύπωση.
Ή θα μείνουμε μέταλ ή θα το γενικεύσουμε και θα μπλέξουμε ολίγον τι τα μπούτια μας.
Διαλέχτε.
Αστεια το ειπα. Δεν το εψαξα, αλλα το ΜΗ αν καταλαβα καλα ψηφισε για τα “καλυτερα ολων των εποχων”, σωστα; Ε, δεν πιστευω να ψηφισαν πολλοι τη Lady Gaga απο τους αναγνωστες του. Αν κρατησουμε τον ιδιο τιτλο, παρομοια αποτελεσματα θα παρουμε. Ισως λιγο πιο diverse, αλλα αυτο ειναι ολο.
Το google ερωτηματολογιο δεν νομιζω οτι απαιτει google email απαραιτητα, αλλα μπορει να κανω λαθος. Επισης, το προτεινα για να μην καθεται κανεις να μαζευει ενα-ενα τα αποτελεσματα. Και παλι δεν ειμαι σιγουρος οτι θα βοηθουσε το ερωτηματολογιο. Σορι θα ειμαι πολυ πηγμενος αυτη την εβδομαδα (+ νεα δουλεια) για να βοηθησω.
Καλή αρχή να 'χεις.
Είμαστε ο,τι σας πονάει
ΥΓ : μέσα σε ψηφοφορία