Metal Hammer vs RockHard

Ναι αυτο λες μαλλον, του '99, δεν ηταν ανα ειδος, αφιερωματαρα.

1 Like

Να ρωτήσω κι εγώ ρε παιδιά για ένα που δεν το βρίσκω; Παίζει να το έχω αναφέρει ξανά βασικά. Σε ένα τεύχος, όχι αυγουστιάτικο, είχε ένα αφιέρωμα στο black metal, μόνο κάποιες σελίδες δηλαδή. Θυμάμαι ήταν πολύ γαμάτο γιατί δεν ήταν τυπικό αφιέρωμα τύπου αυτά είναι τα απαραίτητα, αυτά είναι επίσης δισκάρες, αυτές είναι οι σημαντικότερες μπάντες κλπ, αλλά ήταν διαρθρωμένο ιστορικά, την τάδε περίοδο έγιναν αυτές οι διεργασίες εκεί κι εκεί, την άλλη εκείνες, μετά φτάσαμε στους Νορβηγούς και πάει λέγοντας. Απλά τότε δεν είχα τόσο ενδιαφέρον για το είδος οπότε δεν ασχολήθηκα πολύ. Λέει κάτι σε κάποιον; Για να το περιορίσω κάπως (όχι πολύ), ήταν σίγουρα μετά το 2001 (γιατί τότε άρχισα να διαβάζω Χάμερ) και πριν το 2008 ας πούμε (ξέρω το περιόρισα :laughing:). Α και - εξυπακούεται - φουλ Γιοβανίτης ε.

Είχαν κάνει ένα αντίστοιχο κατά το 2011 νομίζω

Αν το βρεις ρε συ Μανωλιό τράβα 2-3 φωτό να δω. Δεν νομίζω να είναι τέτοιας χρονιάς βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Θα το βγάλω, αλλά θα πρέπει να περιμένεις δύο μερουλες, γιατί τώρα είμαι Ρέθυμνο για το RR!

1 Like

Ναι ρε όποτε

1 Like

Μηπως λες αυτο του 2009 με Immortal στο εξώφυλλο ; τεύχος 299. 'Ήταν με αφορμή συνέντευξη των Immortal

να βρήκα και εξώφυλλο

299-5

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: το αφιέρωμα 100+20 δίσκοι των 90’s (αυτό με εξώφυλλο Iced Earth που λέτε) το έχω κι εγώ (σε φωτοτυπίες :smiling_face_with_tear:). Αν κανείς ψάχνει αυτό, ας δώσει σήμα, δεν μου είναι κάτι να το σκανάρω, απλά είναι ασπρόμαυρες φωτοτυπίες του original υπόψιν.

Εγώ ψάχνω το άλλο, με τα subgenres που λέτε.

Για το black metal που ζητάει ο Γράκχος, κι εμένα αυτό που πρότεινε ο Dead μου ήρθε μόνο στο νου. Λιγοσέλιδο, του Γιοβανίτη.

1 Like

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αυτό, απλά από το εξώφυλλο δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα. Τεσπά θα περιμένω τον Μάνο να δω και το άλλο πώς είναι, και αν δεν είναι εξετάζω κι αυτό.

Απλα ηρθα να πω οτι πριν κανα 2 βδομαδες εκλεισα τα 45 και εκανα την σκεψη πως πλεον ειμαι πιο κοντα στα 70 απο οτι στα 20. Καληνυχτα!

3 Likes

Και για του λόγου το αληθές…

Το αφιέρωμα του Αυγούστου του '99 στους “100 +20 καλύτερους δίσκους” των 90s ήτανε λίγο συμπτυγμένο - δεν είχε καθιερωθεί ακόμα τότε η πρακτική να καταλαμβάνει το αυγουστιάτικο αφιέρωμα ολόκληρο σχεδόν το τεύχος!
Ένα χρόνο μετά όμως, το… κανονικό αφιέρωμα στη δεκαετία που μόλις είχε εκπνεύσει ήταν “χορταστικό” και κατατοπιστικό και διαβάζεται ακόμα με μεγάλο ενδιαφέρον!

6 Likes

Θα μου έκανε εντύπωση αν δεν ήταν αυτό το τεύχος! Οκτασέλιδο αφιέρωμα που αφηγείται την ιστορια εως τοτε, με την χαρακτηριστική γραφή του Γιοβανίτη που το κάνει ενδιαφέρον αναγνωσμα ακομα και για ανθρώπους που έχουν επιδερμική επαφή με το συγκεκριμένο παρακλάδι!

Για να φρεσκάρω τη μνήμη σας, παραθέτω τις δύο πρώτες σελίδες του εν λόγω αφιερώματος:

2 Likes

Ευγενική χορηγία Bowel of Noise :smiley:

1 Like

Μάλλον αυτό είναι!

Θενξ ρε Ίαν

Ξέρω στο χρωστάω ακόμα, δεν έχω προλάβει. Στείλε ένα μέιλ ή κάτι να στο προωθήσω μόλις το κάνω (θα προσπαθήσω άμεσα)

Εντίτ. Το βρήκα, πιστεύω αύριο θα το κανονίσω

Τι κατάταξη είχε τελικα το τελευταίο χάμμερ; Ξύπνησα λίγο αργά και δεν το βρίσκω κάπου να το αγοράσω.

Ε, πρώτο Muppets, δεύτερο Number.

1 Like

Καλά, δεν είχα απαίτηση να το κάνεις και άμεσα ρε 'σύ, ήμαρτον. Εξυπηρέτηση μου κάνεις, όποτε βρεις χρόνο. :pray:

Α ωραια, τα τυπικα, δεν εχασα κ τπτ. Θενξ!

για δοκίμασε αν σου δουλεύει το λινκ:

9 Likes