Metal Hammer vs RockHard

Εγώ προσωπικά δεν το βλέπω έτσι. Το συγκρότημα παρουσίασε καλλιτεχνική κατα γενική ομολογία πτώση(αν και εμένα μου αρέσουν τελικά πολύ όλες οι δουλειές του), έχει ηγέτη με αμφιλεγόμενη(στην καλύτερη περίπτωση) παρουσία και ο κόσμος το έφτυσε. Αν το δεχτείς αυτό για τους Iced Earth(με βάση πάντα ένα τέτοιο δημοψήφισμα γιατί στα λόγια μια χαρά ψαγμένοι και υπεράνω είναι όλοι αλλά στην τελική πέρσι με αυτούς κοπανιόταν στο Rock Em All) θα πρέπει να δεχτείς το ίδιο πράγμα και για Skyclad, Warlord, Stratovarius, Tiamat που μια χαρά από το πουθενά ποζάραν εκεί μέσα. Και τα καινούρια πράγματα που λες εγώ δεν τα είδα εκεί μέσα, μια ωραιότατη βουτιά στην παρελθοντολαγνεία παρατήρησα. Όσο για Hype και αμάθεια μια χαρά βλέπω μόνο 1 Album Anathema μέσα, το δεύτερο Opeth 100 θέσεις μετά το πρώτο, Rage For Order 80 μετά το Mindcrime και διάφορα τέτοια ωραία λες και η ποιοτική τους διαφορά είναι η μέρα με τη νύχτα.

Πάντως απορώ που αντέχετε ακόμα να διαβάζεται κριτικές του Ζαχαρόπουλου. Οι τελευταίες που διάβαζα για κάτι σπέρματα και μονοκοτηλήδονα που διχάζουν και διασταυρώνουν τη συμπαντική αύρα με την αέναη διανοητική τρικλοποδήζουσα υπερκβαντική διάχυση των φαιών σπερμοπόρων λέγανε.

+αυτά που λέει ο Red Rum.

@Rocking Monster

όχι δεν είχε Firewind, λύσσαξες πια.

Κατι μου λεει πως πρεπει να διαβασω αυτο το τευχος. Κρινοντας ομως απο τις αντιδρασεις σας, θα εκνευριστω. Και το να εκνευριστω δεν ειναι τοσο κακο, το να πληρωσω για να εκνευριστω ομως ειναι. Οποτε δανεικο, καποια στιγμη που θα βρω ενα προχειρο.

μέχρι τότε θα χεις σκάσει απ’το σφίξιμο ρε συ!
χέσιμο χωρίς χάμμερ = ρεπορτάζ παοκ χωρίς Μίνο.
Δε λέει!

Εεε, βασικα ζητημα να χω παρει πανω απο… 8; φορες το εν λογω εντυπο. Δεν χρειαστηκε ποτες, παντα ειχα φιλους μεγαλυτερους που με προμηθευαν πραμα. Πολωνικες καταστασεις, ξερεις τωρα.

(Προς αποφυγη παρανοησης, σχημα λογου).

Έεεετσιιι!!! Παίζει και να έχω καμιά 30ριά τεύχη πάνω στον μπιντέ χαχαχαχαχα :lol:#-o

@ άνγκμαρ: αυτοί οι φίλοι σου λίστα κατάφεραν να κάνουν? Λέμε τώρα, ε? :-k

Πρωτον, να σε πω οτι εισαι τεραστιος γκαντεμης, επειδη το μοντεμ ΝΕΚΡΩΣΕ ενω εγραφα απαντηση, λολ. Μλκ, δεν αναβε καν το λαμπακι.

Δευτερον οχι μωρε, δεν εννοω αυτο. Απλα δεν εχω αυτη τη νοσταλγια ‘‘να το παρω να το διαβασω στη χεστρα’’ που πιανει ολους οσους το διαβαζαν προ δεκαετιας για να αποκτησουν καποιες βασεις. Κι αυτο πηγαινε κι ως σχολιο για το οτι δεν μπορει να προσφερει τπτ σε οποιονδηποτε εχει βασεις. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο απ αυτο.

Τριτον για να απαντησω στο συγκεκριμενο ερωτημα, ξερεις πως οσοι κατεχουν σε τετοια φαση το αντικειμενο ειναι στα χρονια του δικου σου, οποτε σιγα μην ασχολουνται με τετοια. =p

Edit: Μ εχει πιασει τρελη περιεργεια παντως, επειδη σημερα μια φιλημ αντι για καλημερα με κανει ‘‘ΑΑΑΑ, ειδες τη λιστα του Χαμμερ;;;’’. Τι στο καλο γραψαν πια, ψησου ρε να μ το δανεισεις σε καποια φαση.

προσωπικα παντως πιο πολυ μου αρεσουν και με επηρεαζουν,αυτα που λενε ο καραολιδης και ο κισατζεκιαν ή ο πουσιος παρα ο καθε μαλακας χακος που δεν παω καθολου το ολο του στυλακι

Όχι οι Firewind δεν είναι στη λίστα:!:

Κατα αρχην πιστευω οτι ο Πουσιος ειναι ο χειροτερος συντακτης του χαμερ ειδικα για τη θεση που κατεχειι…το editorial του ειναι παντοτε ιδιο και…τραγικο.

Ρε συ darth αραξε λιγο με τους Skyclad…Aν εσενα δεν σου φαινεται περιεργο το γεγονος 4 αλμπουμ τους στις θεσεις 50-100 παω πασο.

Θα ειχε ενδιαφερον παντως να φτιαξουμε και μεις λιστες με τα αγαπημενα μας να δουμε τι παιζει…Βεβαια θα επρεπε να υπηρχε και ενας μετρητης αληθειας γιατι προβλεπω να πεφτει βροχη η ‘‘ψαγμενια’’/’‘ανοιχτομυαλια’’…

χαχαχ τι να σου δανεισει βρε τσιγγουνη, το περιοδικο? να πας να το αγορασεις μονος σου να τα κανεις 9.! :!:

ποιό καλό παιδί θα βάλει σε σπόιλερ τη λίστα να δούμε κι εμείς? :stuck_out_tongue:

λίστα

:cold:

καλοκαίρι είναι…

Γιατί να μπει σε spoiler, δεν καταλαβαίνω…

Πάντως, παρά την παρελθοντολαγνεία που λέτε όλοι (και συμφωνώ εν μέρει), θα ήθελα κάποιος να μου πει με επιχειρήματα ότι το Seventh Son ή το Justice ή το Seasons ή το Back In Black ΔΕΝ είναι ένα απο τα 100 σπουδαιότερα/καλύτερα/αγαπημένα άλμπους όλων των εποχών στο metal.

Το θέμα είναι γενικότερα τέτοιες λίστες-αφιερώματα δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ νόημα μιας και γι’ αυτούς δίσκους γνωρίζουμε όλοι.

Σωστός σε αυτό το επιχείρημα, απλά όπως είχα πει και πιο πάνω, το προβλημα είναι γιατί να υπάρχει ΚΑΙ το Justice ΚΑΙ το Μάστερ ΚΑΙ το Mαύρο ΚΑΙ το Lightning.

Είναι αστείο που δεν έβαλαν περιορισμό ένα άλμπουμ ανά γκρουπ. Σα να προδιέθεταν το αποτέλεσμα. Αν είχαν όλοι από ένα άλμπουμ ανά μπάντα να διαλέξουν, δε θα επικρατούσαν σε τέτοιο βαθμό τα λεγόμενα μεγαθήρια.

Και μπορεί ένα τυχαίο άλμπουμ πχ. το Streetcleaner των Godflesh - που είναι ένα ΜΥΡΙΟ φορές σπουδαιότερο τυχαία πάλι από το Fear of the dark - να μην υπήρχε κάπου στο σύμπαν, αλλά να είχε πολύ περισσότερες πιθανότητες (λέμε τώρα ε) να εμφανιζόταν σε μια λίστα (έστω και 200οστό).

Νομίζω ο περιορισμός album ανά γκρουπ θα ήταν άστοχος. Τι να κάνουμε αυτά είναι τα άλμπουμ που ακούει πρωτίστως ο ροκάς/μεταλλάς και μετά ΙΣΩΣ να το ψάξει λίγο (έως πολύ) παραπάνω. Έχω ένα εγγλέζικο Ηammer (προ 4-5 χρόνων) με ίδιου τύπου δημοψήφισμα, σε συνεργασία όμως με το Classic Rock. Ε, μη νομίζεις ότι τα αποτελέσματα διαφέρουν τραγικά. Ακόμα κι αν δεχτούμε ότι έχει αρκετά περισσότερο alternative μεσα, ε, κι εκεί τα κλασικά άλμπουμς βλέπεις.

Πάντως το ότι το Nevermind σκαρφάλωσε έστω στη θέση 94 ενός ΜΕΤΑΛ δημοψηφίσματος με κάνει να χαίρομαι ιδιαίτερα.

1. master of puppets
2. number of the beast
3. painkiller
4. back in black
5. metallica
6. operation mindcrime
7. reign in blood
8. heaven and hell
9. paranoid
10. seventh son
11. ace od spades
12. powerslave
13. black sabbath
14. led zeppelin
15. appetite for destruction
16. rust in peace
17. holy diver
18. ride the lightning
19. keeper part 1
20. kill em all
21. highway to hell
22. machine head
23. draconian times
24. British steel
25. and juice for all
26. hail to england
27. blizzard of oz
28. piece of mind
29. somewhere in time
30. rising
31. iron maiden
32. keeper pat 2
33. images and words
34. in rock
35. bonded by blood
36. toxicity
37. gutter ballet
38. blackwater park
39. arise
40. sad wings
41. defenders of the faith
42. epicus doomicus
43. seasons in the abyss
44. diary of a madman
45. cowboys from hell
46. restless ad wild
47. dead heart
48. alternative 4
49. 1987
50. icon
51. lateralus
52. land of the free
53. the blackening
54. nightfall
55. metropolis pt2
56. vulgar display
57. fear of the dark
58. dreaming neon
59. transcendence
60. led zeppelin ii
61. master of reality
62. into glory ride
63. accident of birth
64. extreme aggression
65. balls to the wall
66. shout at the devil
67. beneath the remains
68. symbolic
69. hall of the mountain
70. slaughter of the soul
71. use your illusion ii
72. wasp
73. south of heaven
74. trash
75. hysteria
76. sabbath bloody
77. nightfall in middle
78. stay hungry
79. chaos ad
80. slipknot
81. dark side of the moon
82. crimson idol
83. imaginations from
84. blood mountain
85. aenima
86. peace sells
87. iowa
88. taken by force
89. rage for order
90. parallels
91. van halen
92. overkill
93. show no mercy
94. nevermind
95. spiritual healing
96. agent orange
97. denim and leather
98. theogonia
99. leprosy
100. sign of the hammer

παρελθοντολαγνεία και δήθεν ανοιχτομυαλιά δεν είναι τα τζαστις σεβενθ και σαου8, αλλά κάτι ανεκδιήγητα led zeppelin, pink floyd και nirvana. lolαρες ξέρω γω. δεν έλεγε όμως για τα σπουδαιότερα METAL albums στο εξώφυλλο, οπότε όλα ΕΝΤΑΞΕΙ.

Εντωμεταξύ για το άλμπουμ που είναι στη θέση 84 γελάν οι πέτρες. Αλλά εκεί μιλά ο παράγοντας προώθηση του Χάμερ, όλοι θυμόμαστε τι είχε γίνει όταν είχε βγει, περισσότερη και από τη φετινή αντίστοιχή τους κυκλοφορία που φαινομενικά είναι εμπορικότερη.

Εδιτ: Σομν χαράς στο κουράγιο σου που τα έγραψες.

Και με το 49 έβαλα γέλια. Ένα σκαλί πιο κάτω από τα 2-3 πρώτα άλμπουμς τους.

Ναι, αλλά που είναι το κακό στην προώθηση του Blοod Mountain?

νομίζω κάποιος είχε πει ότι δεν ήθελε να τη δει, ίσως για να μη του χαλάσει η έκπληξη, δε θυμάμαι. δατς ολ.

θενξ σομν