Metal Hammer vs RockHard

Δεν υπάρχει κανένα κακό. Απλά είναι λιγάκι αστείο να είναι πάνω από το Λεβιάθαν ξερωγώ.

Κράτα κανά όνομα κρυφό ρε Κρισπ! Έχεις πει τη μισή λίστα.:stuck_out_tongue:

Αυτό που κάποιος δεν ήθελε να μάθει τη λίστα για να μην του χαλάσει η έκπληξη, μου το λέτε για πλάκα έτσι?
Από την άλλη, είμαστε open-minded people, κάθε ανωμαλία δεκτή.

Απόλυτα λογικό που το Blood Mountain είναι πάνω από το Leviathan.
Και λόγω προώθησης και λόγω ήχου.

Noμίζω ότι το Leviathan είχε φάει περισσότερο σπρώξιμο και γενικά από τα άτομα που συζητάω αλλά και από εδώ μέσα είχα την εντύπωση ότι σε πολλούς δεν αρεσει και τόσο το Blood Mountain. Ok μου έκανε και μένα εντύπωση που είναι τόσο ψηλά! Από την άλλη χαίρομαι πάρα πολύ που το Blackening είναι σε τόσο καλή θέση!

Μιλάω για το Hammer, δεν ξέρω τι σπρώξιμο πήρε από αλλού.

Το Blackening το βρήκα άκυρο να είναι στην 100άδα (αν και το θεωρώ εξαιρετικό δίσκο), μια και αν υπάρχει ένα σπουδαίο άλμπουμ των Machine Head αυτό είναι το Burn My Eyes. Παρολαυτά, εφόσον έτσι ψήφισε ο κόσμος, γούστο του και καπέλο του. Αν και μάλλον πήρε τόσες ψήφους λόγω πρόσφατης κυκλοφορίας.

Από την άλλη, όταν είχε πρωτοανακοινωθεί το δημοψήφισμα, σκεφτόμουν πόσο γαμάτο θα ήταν να γινόταν με τον περιορισμό ότι δεν θα έμπαινε τίποτα από μπάντες σαν τους Metallica, AC/DC, Maiden, Priest, Slayer, Zeppelin κτλ. Έλεγα μάλιστα να κάνω και ανάλογο thread αλλά βαρέθηκα στην πορεία.

Αυτό θα είχε ένα ενδιαφέρον! Συμφωνώ απόλυτα για το Burn My Eyes, αν και νομίζω ότι είναι μέσα στη διακοσάδα!

Παντως αν το δημοψηφισμα επαιρνε τη μορφη ‘‘αγαπημενα αλμπουμς’’(τελικα δεν διευκρινιστηκε αν επρεπε ο σκομςο να ψηφισει τα αγαπημενα του η αυτα που θεωρει καλυτερα η οτιδηποτε) ο περιορισμος δεν θα ειχε νοημα…Εγω προσωπικα στην λιστα που δεν εστειλα τελικα ειχα βαλει τα αγαπημενα αλμπουμς μου που σημαινει οτι δεν ειχα ενα απο καθε γκρουπ.

Νομίζω ότι τελικά παραγκρινιάξαμε για αυτό το δημοψήφισμα. Ας σκεφούμε ότι σε τελική ανάλυση ο ανομολόγητος στόχος του (και η αποκλειστική χρησιμότητά του) ήταν και είναι να αποτελέσει ένα οδηγό για τις νεότερες γενιές μεταλλάδων, παιδιά που τώρα μόλις αρχίζουν ν’ ακούνε αυτή τη μουσική και χρειάζονται μια κάπως συγκεντρωτικού/συνοπτικού χαρακτήρα “παρουσίαση” των βασικών πλευρών της metal ιστορίας. Μη μου πείτε πάλι “μα τώρα υπάρχει το ίντερνετ”, γιατί κάποια πράγματα δεν υποκαθίστανται όπως και να το κάνουμε. Μπορεί εμείς που ακούμε κάποια χρόνια τέλος πάντων metal να μη βρίσκουμε κάποια χρησιμότητα σε τέτοιου είδους λίστες και να τις διαβάζουμε 1) από περιέργεια - 2) έτσι να περάσει η ώρα - 3) ε να κράξουμε και λιγάκι, αλλά για έναν πιτσιρικά που άκουσε την πρώτη του κασέτα (συγνώμη την πρώτη του συλλογή mp3 ήθελα να πω, κωλόγερος μόουντ οφφ) το Μάη π.χ., αμφιβάλλετε ότι ένα τέτοιο αφιέρωμα είναι κάτι σαν Βίβλος; Ίσως το λέω επειδή θυμάμαι και τον εαυτό μου τον Αύγουστο του 2001 να αγοράζει το Χάμμερ με το αφιέρωμα στη δεκαετία του '80, έχοντας ακούσει μέχρι τότε 2 κασέτες με Maiden/Metallica και το Painkiller και να μη μπορώ να ξεκολλήσω από κείνο το τεύχος για μήνες. Κάποια πράγματα ας μην τα μηδενίζουμε.

Τα γραφόμενα του Red Rum για τα συμπεράσματα που βγαίνουν από το δημοψήφισμα για το “πού πάει το metal τέλος πάντων” έχουν σίγουρα πολύ ενδιαφέρον και σηκώνουν αντίστοιχη (πολλή) κουβέντα. Θα το σκεφτώ το θέμα και θα επανέλθω.

Αρχισα να διαβαζω Hammer γεναρη 1995. Αν θυμαμαι καλα ειχε εξωφυλλο ACDC που ειχαν βγαλει τοτε το αθλιο Ballbreaker. σελιδα 3 ειχε μια ουγκ διαφημιση γνωστου δισκοπωλειου με το Kingdom of Eternal Darkness των Legion of Doom πρωτο τραπεζι πιστα. Παναγια μου λεω τι ειναι αυτοι εδω οι σεϊτανς. (Το “Aris God of Brutal War” λεει παντως, ασχετο αν εχω αλλου ειδους προβληματα με αυτο το γκρουπ και ομοιους τους). Οι μηνες περναγαν ευχαριστα μεχρι που ηρθε και εκεινο το τευχος Αυγουστου 1995 με το μαμουθ αφιερωμα στο “δημοψηφισμα 100 δισκων” με τις ελεεινες κριτικες στα αλμπουμ Manowar και την συνεντευξη Iommi με συνοδευτικο αφιερωμα Χακου οπου μου κινησε το ενδιαφερον για τον θεο Tony Martin. Θα ειχε ενδιαφερον να διαβασω το τρεχον αφιερωμα για συγκρισεις, νοσταλγιες και αλλες μελαγχολιες (που πηγαν τα χρονια, που πηγαν οι φιλοι, που πηγαν τα χρηματα που κοστισαν ολοι αυτοι οι δισκοι). Παντως, το Nevermind ειχε μπει στα 100 καλυτερα. Το Forbidden δεν ειναι τοσο χαλια οσο ελεγαν τοτε οι “ντουροι” sab fans. Και ναι, οι “παρουσιασεις” στα αλμπουμ Manowar ηταν απαραδεκτες. Καπου τοτε ειχε γινει και ενα αφιερωμα σε epic-power δισκους και ειχε γραψει ο Χακος “καλυτερα να μην τους ειχαμε δει ποτε live”. Ολοκληρες γενιες μεταλλοπαιδων ανατραφηκαν βριζοντας τους θεους χωρις να εχουν ακουσει καν τη μιση δισκογραφια. Χαλια λεει το Fighting the World. ρε μπαγασα το εχεις ακουσει? Οχι? Ε τι μιλας. Κορυφαια η δηλωση του συμπαθεστατου κατα τα αλλα Τολη για το “Into Glory Ride”…Θυμαμαι τοτε εξοργισμενους manowarriors να κατακλυζουν την αλληλογραφια :lol:

OΚ σκαω.

Ψηφιζω Hammer εννοειται. Το αλλο δεν μου χει κατσει καλα. Το Invader ηταν επισης συμπαθητικο και καινοτομο σε πολλα. Αναγκασε κ το hammer να βελτιωθει.

np Anal Cunt - You Spend Time Arguing About Metal Hammer

Αυτη ειναι η λιστα; Μλκ ειναι απιστευτο. Πραγματικα εχω απειρα σχολια. Απειρα. Θα αναφερω τρια επιγραμματικα:

[SPOILER]1. Ο πραγματικα ακραιος ηχος αρχιζει και σταματα στους Death. Δεν χρειαζεται να ακουσουμε κατι αλλο.

1. Το black metal ποτε δεν υπηρξε.

2. Κι οχι, το Theogonia δεν ειναι black. Ολα κι ολα. Και βαζεις αυτο που ειπαμε, νταξ, καλο ειναι ρε παιδι μου. Αλλα υπαρχουν τα Mighty και Triarchy ξες.[/SPOILER]

to 95 ηταν πρωτο το number of the beast και δευτερο το ride. τωρα βγηκε πρωτο η ρεπλικα του ride (master) και δευτερο το number. hail to england no.26 ? :lol:#-o

τοτε υπηρχε καπου στο νο. 60κατι το Non Serviam. Μαλιστα.
Καλα ολα αυτα τα ACDC απο την συναυλια προεκυψαν?

Βοηθηστε με να καταλαβω με ποια λογικη το Theogonia θεωρειται πιο σημαντικο απ το Mighty. Εναν απ τους αδιαμφισβητητα καλυτερους δισκους των Christ και το album που προεβαλλε το Ελληνικο metal στο εξωτερικο.

Δεν υπαρχει ερμηνεια. Και τα λεω αυτα ενω το Dead Poem παιζει να ειναι το αγαπημενομ, λολ. Υπαρχουν ομως καποια φακτς ρε γμτ, δεν ειναι ολα αποψη.

με καμια λογικη.
Το Theogonia ειναι πολυ κατωτερο και απο το Dead Poem που αναφερεις.
Ο δισκος που τους εκανε γνωστους ηταν το Mighty δεν το αμφισβητει κανεις (?).
Νομιζω φαινεται οτι ψηφισαν πολλοι νεανιες μεταλλοπαιδες εν τη ανατροφη ακομα :lol:

πλακα ειχε μωρε το δημοψηφισμα αλλα τερμα αναμενομενο.

και ναι οντως σου δινεται η εντυπωση οτι το black ποτε δεν υπηρξε.

στο παρατσακ να μπει στα 100 ηταν το de mysteriis παντως.

στην 104η θεση βρεθηκε.

είναι ενδεικτικό του πόσο πραγματικά ακούει ο κόσμος κάποια συγκροτήματα, πόσο ξέρει τι ακούει και δεν ακολουθεί το hype.

είναι τόσο χαώδης η διαφορά μεταξύ του Ace Of Spades και των υπόλοιπων Motorhead δίσκων;
είναι τόσο χαώδης η διαφορά Rust In Peace με κάποια άλλα Megadeth αλμπουμ ή λειτουργεί καλά η καραμέλα των τελευταίων ετών;

χαλαρώστε. είναι απλά το αγοραστικό κοινό του hammer και ειδικά αυτών που μπαίνουν στη διαδικασία να ψηφίσουν.

τίποτα περισσότερο. σας ξαναλέω είναι ένα δείγμα 2,5 με 3 χιλιάδες ανθρώπων (και πόσοι καμμένοι θα έστειλαν διπλά και τριπλά). Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Αngmar ειναι λογικο που βγηκε το theogonia αν σκεφεις οτι τον τελευταιο καιρο μετ ατην κυκλοφορια του μας εφαγαν τα αυτια με τους RT-ακομα και στηλη στον Σακη δωσαν- και συγκεκριμενα με αυτο το δισκο…Αναρωτιεμαι…Οι firewind και οι rotting christ ειναι παντα τοσο γαματοι και τελειοι ρε γαμωτο?

Πω ειμαι καμενος καθε φορα που μπαινω απαντασω σε αυτο το θεμα:roll:

Συμφωνω για αλλη μια φορα με τα λεγομενα του outshined…Η προπαγανδα του χαμερ παντα πιανει…Τα παραδειγματα σου ευστοχα.

Τι Icon ειναι αυτο στη θεση 50? Το πρωτο των Icon το 84:p#-o:lol: ? 8)το night of the crime ειναι πολυ καλυτερο8)

^

χαχαχα
χαχα
χα

Μαλλον το Icon των Paradise Lost ειναι, σιγα μην βαζανε τους Icon στα καλυτερα

Ε, ναι, δεν τρελαθήκαμε τελείως ακόμα…