:lol::lol::lol:
συμφωνω πανω κατω με αυτα που λες
μια σημειωση μονο:
το νεα συγκροτηματα που ανεφερα στο ποστ μου ,δεν παει μονο χρονολογικα (δηλαδη πχ εγω οταν ακουγα iced earth δεν ειχα ακουσει solitude aeturnus ή lethal ή jag panzer (ειτε επειδη δεν εβρισκες δισκο τους ευκολα στο εμποριο,ειτε επειδη δεν ειχε κανενας απο την παρεα μου για να τους μαθω) γκρουπς που μαρεσουν περισσοτερο τωρα απο iced earth και απο αρκετα αλλα πραγματα που ακουγα μικρος.
το blood mountain ειχε βγει αλμπουμ του μηνα στο χαμερ
το leviathan οχι
τελικα ο χακος
ειναι manowar-ακιας ή οχι???
δεν ειμαι ο Χακος, αν και δεν δικαιουμαι να μιλαω εκ μερους του θα χρησιμοποιησω τα λογια του απο ενα παλιο του αρθρο: “τους λατρευω αλλα νιωθω οτι πλεον μου χρωστανε”.
νομιζω αυτη ειναι και τελικα η εξηγηση. Καποιοι απο εμας πορωνονται αλλα φτανουν στο σημειο να θεωρουν οτι το συγκροτημα θα επρεπε να κανει αυτο που οι ιδιοι θεωρουν “βελτιστο”. Το αφιερωμα track by track που ειχε κανει δειχνει αυτην την αντιφαση. Εγραφε ως γνησιος οπαδος που εχει ταξιδεψει με αυτην την μουσικη, απο την αλλη καποια σχολια του παραειναι υπερβολικα. Εχουν ομως την αυθεντικη πικρια ενος οπαδου που για τους δικους του λογους αισθανεται απογοητευμενος. Εν πασει περιπτωσει, διαβαζοντας πολλα απο τα κειμενα του, ειτε συμφωνοντας ειτε διαφωνοντας, βρηκα αρκετα σημεια που με εκαναν να σκεφτω και τελικα να προσπαθησω να κοιταξω καποια πραγματα περα απο την επιφανεια. Και τελικα αυτο εχω κρατησει απο τα κειμενα του, οσο και αν με τσαντιζαν καποτε καποιες “αποψεις” οτι οι Angra ειναι γκρουπαρα ή οτι οι Domine ειναι πιο επικοι απο τους Manowar (!!!).
Οπως και να 'χει, Nothing is as bad as it seems
Οι Angra δεν ήταν γκρουπάρα. Επί εποχής Holy Land ήταν υπέρ-γκρουπάρα και η συναυλία τους στο Ρόδον το 97 ισοπέδωσε σύμπαντα.
Διαφωνω αλλα τι να κανουμε. Ο πρωτος δισκος τους ειχε ενδιαφερον. Το Holy Land ακομα και σημερα μου φαινεται αδιαφορο. Χαιρομαι αν περασατε καλα στη συναυλια τοτε. Ο ιδιος ο Matos παντως ηταν αρκετα πιο εγκρατης απο καποιους αποθεωτες του και ποτε δεν τολμησε να θεωρησει το γκρουπ του σαν κατι αλλο απο αυτο που ηταν. Γνωριζε καλυτερα τα ορια που δεν αργησαν να φανουν. Περιεργο, για τους Angra με καλυψε απολυτα κατι που ειχε δηλωσει τοτε, οταν βγηκε το “Freedom call” νομιζω, ο Michael Weikath 8O
Λολζ, κάποια στοιχεία που εισήγαγαν οι Angra στη μουσική τους ο Bάικαθ τα βλέπει με τα κυάλια. Οι Angra έμπλεξαν με management, κακές σχέσεις με και λοιπά, κι εκεί έχασαν το παιχνίδι.Τον Μάτος τον έφαγε ο Τενκάτε.
:lol::lol::lol:
Σαν τους βαζελους, ε , παντα καποιοι αλλοι φταινε για την δευτερη θεση :lol:
Σιγα τα στοιχεια ρε συ, εκεινα τα ταμ ταμ και τα φλαμενγκο. Ο Βαϊκαθ ειναι καθ(ικι) αλλα εγραψε και κατι κομματαρες να! (με το συμπαθειο). Αλλα οκ, αποψεις, δεκτα ολα τα γουστα.
Εχει κατι απο βραζιλιανικο προγκ-παουερ
Πω πω ρε πούστη μου έχουν γραφτεί τόσα πολλά τις τελευταίες μέρες εδώ και δεν ξέρω τι να πρωτοπρολάβω να πω. Στα γρήγορα:
-
Before The Dawn οι Angra χωρίς το Holy Land δε θα είχαν λόγω ύπαρξης, όση έμπνευση υπάρχει εκεί μέσα δεν υπάρχει σε όλα τα Albums τους μαζεμένα και δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τη σάμπα, τα φλαμέγκο και τα χαβανέζικα που έχει εκεί μέσα αλλά με ψυχή και συνθέσεις. Το χτίσιμο που παίζει με το Angel’s Cry είναι το κλασσικό χτίσιμο της γνωστής, ανίερης, αιρετικής σέκτας “το πρώτο είναι το πιο γαμάτο” γιατί κατατάλλα είναι απλά ένα γαμάτο Europower. Ο Matos τα όρια του συγκροτήματός του τα ήξερε πολύ καλά και το είχε πει και σε συνεντέυξεις του όταν πρωοθούσε το Fireworks και αυτά τα όρια ήταν αυτά που καταφέραν και ξεπεράσαν με το Holy Land και δεν το έκοβε και πολύ πιθανόν να τα ξαναπεράσουν.
-
Ο Weikath παίζει να έχει πει περισσότερες παπαριές από τον Kerry King και τον Ulrich μαζεμένες γιατί έναν από τους καλύτερους δίσκους του στην μετα Kiske περίοδο των Helloween τον αποκύρησε επειδή δεν ήταν το γνωστό προκάτ “τούπα-τούπα, ο χαχανούλης στο ρεφραίν και ο προκόπης σόλο” Power Metal για να κυκλοφορήσει το ασήμαντο Rabbits Don’t Come Easy.
-
Ο Περβανίδης σου φταίει ενώ ο Παλαντζάς(από τους χειρότερους συντάκτες που περάσαν από την ομάδα του Hammer άνετα κατεμέ), που έψαχνε ευκαιρία μέσα σε δημοψήφισμα να θάψει κάποιους από τους καλύτερους δίσκους του επικού Metal οι οποίοι είχαν χτυπήσει 20άδα, σου είναι συμπαθής? Εδώ το άτομο λίγο πολύ μας έλεγε ότι Manowar ήταν μόνο το Hail To England και κατά τάλλα τα υπόλοιπα για πέταμα. Πάλι καλά που ήταν στη δεκάδα γιατί και αυτό για πέταμα θα το βγαζε).
Ρε συ, αν διαβασεις καποιο απο τα προηγουμενα ποστς μου θα δεις οτι κανω ιδιαιτερη αναφορα στις απαραδεκτες “παρουσιασεις” των δισκων Manowar που αναφερεσαι κ εσυ. Και σε εκεινα τα σχολια σε ασχετα αρθρα που επιδιδοταν κυριως ο Stamatoukos και δευτερευοντως και ο Παλαντζας. Ισα ισα που λεω οτι ο Περβανιδης μιλουσε τουλαχιστον με επιχειρηματα, οχι σαν υβριστης. Τσεκαρε καλυτερα τι λεω.
Για τους Angra το μονο που εχω να πω ειναι πως δεν ειμαι κλασικος φαν δηλωσεων “οι Maiden μετα το Soundhouse tapes φλωρεψανε” και γενικα αποθεωτης (Sic) των πρωτων αλμπουμ αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση ετσι μου βγηκε, δεν μπορω να το κρατησω κρυφο.
Ο Βαϊκαθ εχει πει απειρες paparies, για αυτο ειπα οτι ηταν περιεργο που συμφωνησα μαζι του σε κατι.
Εν πασει περιπτωσει εχεις τον Βεγγο σε avatar και υπογραφη οποτε παπαω σε.
ΥΓ Πραγματι, αν τοτε δεν ειχε μπει ουτε το Hail στην δεκαδα, παλι “μετριο” και “ανεμπνευστο” και “ρηχο” θα το ειχε βαφτισει ο φιλτατος Τολης. Θυμαμαι την φραση “εν ετει 1995 οι ιστοριες περι επιστροφης των βασιλιαδων ακουγονται μακρινες σαν ονειρο θερινης νυκτος”. Και 14 χρονια μετα οι Βασιλιαδες σκιζουν πωπουδελια ανα τας Ευρωπας. I rest my case baby
ΕΠΙ ΤΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΟΡΤΗ http://www.youtube.com/watch?v=ZlNnSnQoCFA
Μμμμ μπορεί και να μην είχα πολυπροσέξει τα Posts σου σχετικά με το Χάκουλα που μπορεί να μην τον έχω και σε καμιά τρελή εκτίμηση αλλά στα σίγουρα είναι υποτιμημένος(Sic:lol::lol::lol::lol:) μιας και υπάρχουν πολύ χειρότεροι και αντιπαθητικότεροι συντάκτες εκεί μέσα(Πούσιος FTW).
Πάντως σχετικά με τους Angra διαφωνώ αλλά κατα τα άλλα γούστο είναι αυτό, τι να κάνουμε.
Hammer έχω να πάρω απο το 2005 κάπου οπότε θέλω πολύ να ρωτήσω κάτι: γιατί τόση αντιπάθεια στον Πούσιο?:-s Απο όσο τον θυμάμαι ο άνθρωπος ούτε ακρότητες έγραφε, ούτε γραφικότητες του στυλ ‘‘αληθινό μέταλ και μόνο’’…εκτός αν έχει αλλάξει ρότα οπότε πάω πάσο. Πιο πολύ θάψιμο για κανά Ζαχαρόπουλο ή Αγόρο περίμενα παρά για αυτόν…:-k
Σ’ αγαπώ.
Απλά, δεν ήταν ένας από τους καλύτερους, ήταν Ο καλύτερος.
@ red pyamid: Ο Πούσιος είναι ο ορισμός του γραφικού “αληθινό μέταλ και μόνο”.
ΝΑΙ.
Το The Dark Ride ειναι μεγαλη δισκαρα και ειναι ο μονος δισκος των Helloween με τον Deris στο μικροφωνο που γουσταρω πραγματικα (αντε και το Time Of The Oath).
Σ’ αγαπώ και σένα, κι ας κράζεις τους Slipknot.
Dark Ride/Time of the oath δισκαρες (αν και σε αλλο υφος). Μονο αυτα ομως με Deris. τπτ αλλο.
Χαιρομαι που συμφωνουμε.
α) Holy Land οκ να μην αρέσει, αλλά αν δεν αναγνωρίζει κάποιος ας το κοιτάξει καλύτερα, με ποια κριτήρια ακούει μουσική. στα 10-15 αγαπημένα μου albums απαταχώθεν και ασκαρδαμηχτί.
β) Helloween με Deris τα καλύτερα είναι όντως τα Dark Ride και Time Of The Oath, αλλά είναι πολύ καλά τόσο το Master Of The Rings όσο και το Legacy.
γ) Ρε Before The Dawn, πολύ η αποψάρα μου είσαι, cool it λίγο.
Χαίρομαι που λίγο πολύ όλοι συμφωνούμε ότι το The Dark Ride είναιι ΔΙΣΚΑΡΑ!
Red Rum: Νομίζω ότι το Leviathan βγήκε τελικά όμως δίσκος της χρονιάς
Aυτό είναι όμως αντικειμενικό, αφού στο τέλος της χρονιάς οι συντάκτες ξεδιαλέγουν και πραγματικά το άλμπουμ που βγαίνει προκύπτει αν δεν είναι το καλύτερο, σίγουρα προσεγγίζει το καλύτερο αφού προκύπτει από καθολική ψηφοφορία όλων των συντακτών.
Όπως σωστά συμπλήρωσε και ο Κρισπ σ’ αυτό που έλεγα, το Λεβαϊάθαν έφαγε λιγότερη προώθηση από το Blood Mountain σα δίσκος. Εξάλλου μιλάμε για έναν από τους 10 δίσκους των 00ς στο μέταλ.
Aυτό σηκώνει πολύ κουβέντα, αλλά ΟΚ ας πούμε πως είναι έτσι…
Χαίρομαι που βλέπω άτομα εδώ και εκεί που γουστάρουν το Dark Ride, θα ήταν το μόνο Helloween που θα έβαζα στα 100 άλμπουμς αν καθόμουν να στείλω για την ψηφοφορία μουχαχαα.
άντε κ το walls of jericho