Metal Hammer vs RockHard

Πάντως τελικά κάτι μαθαίνεις κάθε μέρα.

Π.χ. ο Σειρηνάκης γράφει στο φόρουμ και έχει άβαταρ Richard Gere. :expressionless:

Αυτος δεν ειναι ή ειπα μαλακια?:-s

Μπα, αν δεις το τελευταίο ποστ στο τόπικ για το Gus G είναι προφανές ότι είναι αυτός. :-k

χαχαχαχ…χα.χ.α.χ.α.χ.αχ. χρόνια τώρα!!! ίσως είστε πιο νέοι το φόρουμ και δεν το ξέρατε, αν και είχα πολύ καιρό και εγω να μπω… οπότε οκ!! αυτό το γουρούνι είμαι γω…!! #-o

αυτος :lol::lol::lol3::lol3::lol3:

εις θάνατον!! :lol::lol::lol:

Μικρός που είναι ο κόσμος τελικά.

Π.χ. μια φορά πριν κάτι χρόνια ο θυρωρός στη σχολή που ήμουν μου είπε ότι και ο Σάκης Φράγκος εκεί σπούδαζε.

κοίτα έξω από το παράθυρο μήπως έρχεται ο όχλος με πυρσούς και τσουγκράνες :lol:

με το αβαταρ γελαω ρε:lol::lol::lol::lol: για την ακριβεια κλαιω… δεν μπορω αλλο!!! παντως σοβαρα πιστευω πως το περιοδικο χρειαζεται μια ανανεωση, γρφιστικα και μονο. οσο αφορα τα κειμενα εγω δεν βρισκω τρελες διαφορες αλλα και να υπαρχουν καλα κανουν και υπαρχουν. Στην τελικη ο καθενας επιλεγει τι γουσταρει και πιστεψε με η αισθητικη ευκολια βοηθαει πολυ :slight_smile:

για το θέματης συλλογής CD νομίζω δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο… εξαντλήθηκε πρίν πω εγώ κάτι… και θα υπάρχει και επόμενο CD με Ελληνικά σχήματα…

να πω για το ROCK HARD λοιπόν και την Ελληνική σηνή φίλε Tolki…

ίσως να ξέρεις να πως καναμε πριν λίγο καιρό το GREEK METAL GODS τρείς μέρες με 18 Ελληνικά σχήματα… πετυχημένο ή μη με τα στραβά του ή τα καλά του, το κάναμε …
επίσης,
πάρα πολύ συχνά, το περιοδικό κάνει μεμωνομένα live με δυο ή τρια Ελληνικά σχήματα… τον τελευταίο καιρό σχεδόν κάθε μήνα…
επιπλέον …
συνεντεύξεις με ελληνικά σχήματα που έχουν νέες κυκλοφορίες από όλη την ελλάδα υπάρχουν σε σχεδόν κάθε τεύχος …
και
υπάρχει και μόνιμη στήλη για νέες μπάντες από την χωρα μας, που παρουσιάζονται τα demo τους, εφόσον τα στείλουν στο περιοδικό… δεν γίνεται να ψάχνουμε μόνοι μας την κάθε μπάντα…
επιπλέον
από την εκμπομπή μας στο MTV το HEADBANGER’S BALL κάθε τρίτη θα παρουσιάστούν στανταρτ ένα ή δυο video clips από την Ελληνική σκηνή…
ότι live γίνεται και μας ενημερώνουν οι μπάντες τα αναγράφουμε στις στήλες με τις συναυλίες…
στο κομμάτι των δισκοκριτικών πάντα υπάρχει ότι κυκλοφορεί από Ελλάδα…

μέχρι και όταν φέραμε τον Doogie White (Ex RAINBOW) για live Έλληνες μουσικοί τον περιέβαλαν και έκαναν ένα γαμώ τα live…

επιγραμματικά αυτά… τι άλλο δηλαδή θα πρέπει να κανουμε παραπάνω;

Φαντάσου να κάνουμε εξώφυλλο και καμιά Ελληνική, όχι γνωστή, μπάντα… εκεί αν δεις τι βρώμα θα βγεί για το πόσα μας έχουν σκάσει για να τους κάνουμε αυτούς εξώφυλλο … χαχαχαχαχαχαχ και όχι τόσο από τον κόσμο… αλλά από τους συναδέλφους τους… :lol::lol::lol::lol:

συμφωνώ… προσπαθούμε όμως… να κάνουμε το καλύτερο…

το άβαταρ είναι σχετικό με το άσπρο μου μαλλι!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

λείπω ευτυχώς!! είμαι εκτός αθηνών!! χαχαχαχαχαχαχα

Συγχαρητηρια για τον φεστιβαλ που διοργανωσατε αλλα Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα…
Απλα το παραπονο μου ειναι οτι δεν ασχολειστε οσο πρεπει με την ελληνικη σκηνη ουτε το δικο σας περιοδικο ουτε το Μεταλ Χακοχαμμερ.Και γιαυτο το λογο θεωρω υποκριτικο να βγαινει καποιος που ειναι μεσα στο περιοδικο και να λεει “Πες μπραβο στον Καραμητρουδη”“Στηριξε την ελληνικη”.
Στηριξετε την σοβαρα εσεις (τα περιοδικα).Αν ασχοληθει ενα περιοδικο περισσοτερο με μια σκηνη δε θα βγει κανεις να πει τιποτε πιστεψε με.Οταν δεν ασχολεισαι σχεδον καθολου κ εχεις 4 σελιδες στους WEB (κλαιω ακομα απο τα γελια) ε συγγνωμη κανει ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ρε τους WEB???Τους WEB???

ΡΕ ΤΟΥΣ WEB???

edit μακαρι να συνεχισετε να βαζετε cd με ελληνικες μπαντες.μπραβο για αυτη τη κινηση

τι παραπάνω θα πρότεινες;

Περισσοτερες σελιδες (και δε μιλαμε 1-2) στην ελληνικη σκηνη.
Μιλαω σαν ακροατης μουσικης που γουσταρω ελληνικη σκηνη ετσι?Αλλιως το βλεπω εγω και αλλιως εσυ σαν επιχειρηματιας

εγώ πάλι θα σου πω να τις κόψουν όλες και να αναφέρουν μόνο όσες είναι σε επίπεδο διεθνών standards κοινώς θα μπορούσαν να σταθούν σε ξένο (πχ αγγλικό ή γερμανικό) περιοδικό.

επίσης, τον ΣερΜήτσο μέσα από τα γραπτά του και την προσπάθειά του τον ήξερα χρόνια στον χώρο και ξέρει την εκτίμησή μου. Εδώ και κάποια χρόνια που τον γνωρίζω και ως άνθρωπο θα σου έλεγα φίλε Tollki ότι 3-4 άτομα να δραστηριοποιούνται στον χώρο σαν τον Δημήτρη θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους τους υπόλοιπους που ασχολούνται και κυρίως τους οπαδούς.

Και μπορώ να γίνω και πιο συγκεκριμένος.

Holier than thou παντως φίλε Tollki. Από Metallica, διάβασε τους στίχους λίγο.

Κάνενα απο τα 2 δεν μου αρέσει αλλά αν είναι να διάλέξω μετάξυ τους προτιμώ το rock hard το hammer είναι τελείως απαράδεκτο,μου άρεσε όσο ήταν αρχισυντάχτης ο Φλωράκης απο κει και μετά όσο πάει και χειροτερεύει.Αναπολώ τις μέρες του ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥ metal invader όπου συντάκτες όπως ο Στασινόπουλος και ο Κουφάκης μου έμαθαν τόσα πολλά…Συχνά τα ξεσκονίζω και τα ξαναδιαβάζω ανακαλύπτοντας πράγματα συνεχώς…

Εμενα γενικοτερα μου τη σπαει που για να δειξουν τρουιλα αρχιζουν και βριζουν.Ασε τα μπινελικια για αυτους που μπορουν ρε φιλε.KING!

ενας απο τους λογους που εκοψα το χαμμερ ειναι αυτες οι δηλωσεις και τα κουτσομπολια στο χαρντ φαξ…ελεος…κομπλεξισμος και δηθενισμος…βριζει τους παντες ο κερρυ…μπραβο κερρυ τους γαμησες…λεν κατι για τους σιμμονς…αααα τον μαλακα τον σιμμονς…
σου υποτιμα την νοημοσυνη τελειως…

SirJim: Kane Roberts rules! (την επομενη φορα να βαλεις κατι ε? κανα Strong arm needs a stronger heart) 8)

οντοπικ- μια χαρα οι δηλωσεις-ατακες του Kerry King. Ειχε πει και το τελειο σχολιο καποτε οτι το Unforgiven ειναι μια παπαρα χαχαχαχα (τυγχανει να συμφωνω, ολο το βλακ αλμπουμ ειναι για πεταμα). Επισης στηλη σαν το ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ δεν εχει ξανα εμφανιστει.

ΥΓ. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΑΝΑΓΡΑΣ