καλα κατι επιστολες ειναι απιστευτες ε?ο νικ δε ντικ με την γκομενα και τις φιλες της που του ανοιξαν τα ματια:lol:
πλακα πλακα ομως ειναι πολυ ωραιο το αφιερωματακι ε?
Και στο τελευταίο τεύχος παίζει μια ‘‘φοβερή’’ επιστολή με ένα σκυλά που βρίζει το metal:p:!:
Όλα τα λευτά, για ακόμα μία φορά, η απάντηση του Metal Hammer:!:
Μπράβο στο Hammer :!: #-o
ενα αλλο γραμμα του αφιερωματος,που απευθυνεται ενας στον πουσιο και του λεει οτι χασμουριοτανε στο λαιβ των ροττινγκ κραιστ και να μην γραψει κακη κριτικη γιατι τον ειδε και του απανταει ο πουσιος οτι σε αυτην τη συναυλια δεν ειχε παει,ειναι επισης απιστευτη.ε ρε γελια…
Κι αυτός που του τα χώνει, υπογράφει ως Πάνος Αγόρος…
ώπα ΛΑΘΟΣ!
Είδα το Πούσιος και μου ρθε στο μυαλό το γράμμα του Αγόρου που τα χωνε στον Πούσιο! Λάθος μου, αλλά υπάρχει και αυτό μέσα στο τεύχος
Δηλαδη υπαρχει το συγκεκριμενο τευχος σαν ΄΄δωρο’’? Αν ναι, τοτε θα αγορασω το τευχος. Ειχα πει οτι δεν το ξανα αγοραζω εκτος αν υπαρχει εξωφυλλο ΜΕΙΝΤΕΝ, οποτε δεν αθετω το λογο μου, σωστα? :lol::lol:
Ρε η Μηλιαρακη αν και κανει ηλιθιες κριτικες ειναι ωραιο μωρο(κοιταχτε φωτογραφια που εχει…λιγο ψωνακι…)…Δεν θα με χαλαγε απο τα 19 μου ακουγοντας nightwish να κανω αυτη τη δουλεια παντως.:!:
Το κείμενο του Γιοβανίτη είναι βουτηγμένο μέσα στην ειρωνεία και τα ΣΠΑΕΙ!
Επίσης, πάντα θα υπάρχει ένας άνθρωπος που θα θεωρεί ότι το Strange Highways του Dio είναι στραβοπάτημα…
Μια χαρά δισκάρα είναι!
Δενξερωγώ τι λέτε, αλλά το αφιερωματάκι γκρεμίζει σπίτια.
Χώρια τον σταθερά θεούλη Γιοβανίτη, ΑΠΕΙΡΑ BOWS στον Κουρτογιάννη που έβαλε για “προτεινόμενη κυκλοφορία του 2001” το “Lost in Rock” των ΘΕΟΘΕΩΝ Canvas ενώ έγραψε και ένα φανταστικοϋπέροχα “ΟΥΓΚ” κειμενάκι. Κάτι σαν τον δικό μας sodomaniac αλλά με σωστά σημεία στίξης ένα πράμα.
Ναι το εχουν σαν δωρο. Και ειναι και επετειακο, οποτε παρτο…
Άρα θα το αγοράζεις τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο.
Γαμώ τα τεύχη…αλλά όσο να’ναι μου λείπει το Horror:roll::!:
Μαλλον…αφου μονο αυτο με καλυπτει απο το περιοδικο, τοτε μονο 2 φορες :lol::-k
Θεούλικο τεύχος. Πραγματικά κάθε φορά που διαβάζω Γιοβανίτη απολαμβάνω.
Ατελείωτη αγάπη για γράμματα Σεητάνικ Ράπσοντις, Μάνογουορ φάκερ, Σταμπαρισμένης λεσβίας “Ν”, Άρης Gate 3" κλπ. αλλά κυρίως για το πραγματικό γράμμα του μήνα και κυρίως τον τίτλο του “ΑΧΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΣΚΥΛΑΚΙ! ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ…” 8)8)
Καλά, το τέυχος Απριλίου '88 που περιλαμβάνεται είναι όλα τα λευτά!:lol:
Όλα έχουν τζέρτζελο (γράμματα, συνεντέυξεις, δισκοκριτικές, νέα) αλλά σε κάποια φάση έπεσε το μάτι μου στις στήλη των αγγελιών ΑΛ/ΓΡΑΦΙΑ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ…8O
“Αν ήσουν το Σαββατόβραδο 5/3/1988 στη disco “club 22”, φόραγες μαύρη μπλούζα που έγραφε “Toronto-Canada” παντελόνι τζιν, άσπρα αθλητικά παπούτσια “Nike” (:lol:), μιλάς καλά αγγλικά και έχεις μαύρα, μακριά μαλλιά και (ίσως) γαλάζια μάτια, γράψε μου στη διέυθυνση…είμαι το κορίτσι με τη μοβ μίνι φούστα, μαυρη πουκαμίσα (!) και μαύρα μαλλιά που σε κοίταζε…”
“Θα ήθελα να επικοινωνήσει μαζί μου το όμορφο κορίτσι που στις 17 Μάρτη περίμενε (όπως και εγώ) έξω από το President για να πάρει αυτόγραφο από τους Motorhead. Φορούσε μπλου-τζιν σακάκι και παντελόνι, είχε ένα κόκκινο γαρύφαλλο ή τριαντάφυλλο (πόσο πιο καλτ?:D) και στο τετράδιο της είχε ζωγραφισμένο το σήμα των Motorhead, όπου πάνω σε αυτό της υπέγραψαν.”
Πόσο πιο pure 80-ίλα! Ποια κινητά, ποιο ιντερνετ και ποιο φεισμπουκ, αυτές ήταν εποχές…!
Συνέντευξη σε ένα ελληνικό συγκρότημα, τους Vaal…
Δημ.: “Αν κατάλαβα καλά, ασχολείσαι με το Σατανισμό, και την Σολωμονική.”
Απ.: “Koίταξε να δεις, είμαι ο μόνος μέσα στο γκρουπ που ασχολείται, επείδη δεν υπάρχει τίποτε πιο αξιόλογο και ενδιαφέρον να διαβάσω (8O). Αυτό δεν σημαίνει ότι δε διαβάζω και άλλα βιβλία, μου αρέσει πολύ ο Βίλχεμ Ράιχ, αλλά η Σολωμονική μου αρέσει επειδή ίσως είναι περισσότερο καταθλιπτική.(:lol:)”
…χτυπιέμαι λέμε ρε…:lol:
Τσιμπινιουδάκης θεός
Καλά, το χαμμεροτεύχος είναι καλτ μέχρι αηδίας. Συμπυκνώνει ορισμένες χρυσές σελίδες της ελληνικής μεταλλοφροσύνης σε ένα μόλις τεύχος!
Απ’τα καλύτερα τεύχη φέτος:):!:
Ω ναι!
ενταξει…
οταν το πηρα το τευχος και το διαβασα, και εγω με αυτο πεθανα στα γελια…
θεικες αγγελιες…(σχεδον γαμου…)
:lol::lol::lol: