Ξερετε αν το τευχος του rockhard με το αφιερωμα στους scorpions εχει κυκλοφορησει?
Πλάκα-ξεπλάκα, φίλος μου είχε βγάλει γκόμενα μέσα από αυτές τις αγγελίες.
Και πολύ προχώ γκόμενα.
10αρακι στο Converge to hammer!!!
Μπράβο σπρώξιμο οι Converge. Tα έχωσε γερά η Deathwish τα μπικικίνια φαίνεται.
Και ειναι και σχετικα ψηλα στο τοπ-20 του 2009…
Εν τω μεταξυ το προηγουμενο τους οχι απλα δεν θυμαμαι καλη κριτικη, δεν θυμαμαι καν κριτικη… Τεσπα
Η κριτική του δίσκου από τον Αγόρο αρκετά καλή, συνοψίζει περίπου όσα έχουν ειπωθεί από όσους άκουσαν το δίσκο.
Επίσης μην πεταχτεί κανένας για την πρωτιά των Μastodon, νομίζω αναμενόμενη ήταν, ενώ το Devil’s blood το περίμεναμε περίπου εκεί, αφού είναι ένας vintage δίσκος με μοντέρνα αισθητική και λογικό να συγκινούσε τους συντάκτες του hammer. ΚΑι το Funeral Mist αναγνωρίστηκε συνολικά, αφού εμφανίζεται σε αρκετές λίστες.
Πάντως οι λίστες Γιοβανίτη, Κριμπογιάννη, Τσούνταρου αλλά και άλλων συντακτών είναι αρκετά καλές.
Επίσης, περιμένω αποθέωση Bleedin History στον Κουρτογιάννη, αφού όταν διάβαζα τη λίστα του τελευταίου νόμιζα ότι είναι του ψηλού! Τόσο πολύ μοιάζουν τα γούστα τους!:lol::lol::lol:
PS: Που είναι το BIG BUSINESS ρεεε?
Νταξει μεσες ακρες καλες λιστες απο τους γνωστους-αγνωστους (Γιοβανιτης θεος στο νο.5 Last Drive)…
Έλα τώρα, σε παρακαλώ, μη μας πεις κι εσύ ότι αγνοούνται από τον εγχώριο μουσικό τύπο! :lol:
Διαβαζω Ηαμερ απο το 1995 το πρωτο τευχος που πήρα ήταν εκεινο με τον αφιερωμα στα 100 καλύτερα απο τους αναγνωστες (μάλιστα έγραψα και ενα γραμματακι όταν εκαναν τωρα προσφατα το καινουργιο αφιερωμα για τα 100 καλυτερα και το δημοσιευσαν ). Απο το 1997 και μετα το παιρνω συνεχως χωρίς να χάσω τευχος. Στην αρχή γιατι απλα δεν υπηρχε άλλος τρόπος ενημέρωσης και πλεον απο συνήθεια. Και εμενα μου την σπανε πολλά πραγματα εκει μεσα φυσικά όπως η πολλες φορές υπερβολική τους προσκοληση στα κλασικα συγκροτημα που συνεχως άλμπουν του μηνα βγαινουν και οι άκυρες βαθμολογίες τους σε πολλά ελληνικά συγκροτηματα που σε υποψιάζουν για πολλά. Ειδικά παλίοτερα πήρα πολλές πατατες εξαιτιάς μεγαλων βαθμολογιών σε ελληνικές μπαντες. Ακομα θυμαμαι εκεινο το 9 στους dark nova-1999 που ηταν για το πεο (δισκακι σουβερ πλεον).
Σημερα τις κριτικές τις διαβάζω περισσότερο για να δω κατα πόσο συμφωνω και όχι σαν όδηγο αγοράς βεβαιως βέβαιως. Πάντως επειδή που και που έπαιρνα αλλα και συνεχιζω να παιρνω περιστασιακα και μερικα αγγλικά Χαμερ αλλα και terrorizer ομολογω πως η κατασταση στο δικο μας χαμερ μια χαρα είναι.
Πάντως ενταξει κάποια πραγματα είναι πλεον καλτ σχετικά με το περιοδικο. Τα θαψιματα του Καραολιδη και Γιοβανιτη και παλιοτερα ειδικα το κόλημα του Σταματουκου με τους Manowar ειδικα με αυτον είχε γίνει πόλεμος τότε στο Χαμερ με πολλούς Manowar-αδες. Πολύ γέλιο.
Για να πάω και στο τελευταιο τευχος τωρα, το μοναδικό που μου την έσπασε στις λίστες είναι οι απουσία των Megadeth με το endgame εστω και στα τελευταια. Λιγοι το έβαλαν μέσα κριμα. Δευτερο καλύτερο της χρονιας το slayer… να γελας η να κλαις; ΕΛΕΟΣ το Megadeth ήταν πολύ ανωτερο χωρίς δευτερη σκεψη.
Νο.11,και οσοι παιζουν μουσικη θα παθουν καταθλιψη γιατι ποτε δεν θα γραψουν κατι τοσο καλο:wink:
E???
Ειπε ο Πανος Αγορος για το νεο Converge
Ο κήπος του προφήτη στα 2 τελευταία τεύχη έχει επανέλθει σε παλιά καλά επίπεδα!
Το cd των Fates Warning, πως σας φάνηκε; εμένα αχρείαστο, ειδικά αν έχεις δισκογραφία:):!:
Εγω δεν το περιμενα βασικα.Αλλα δε με χαλαει κιολας.
Εμένα μια καλή ευκαιρία για συγκίνηση και για να ξεθάψεις τις κυκλοφορίες τους.
Και το cd είναι μία καλή ευκαιρία για τους νεώτερους να μάθουν ένα συγκρότημα.
Εμένα πουχου που είμαι gay κι έχω μόνο το Pleasant shade of gray με καταβόλαψε πάντως :roll:
Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για τα περιοδικά. Από τότε που ξεκίνησα να ακούω μουσική έπαιρνα όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούσαν ανά περιόδους (από 97-98 μέταλ, πιο πριν ποπ και ροκ), όπως και κάνω ακόμη, σε μεγάλο βαθμό από συνήθεια.
Δεν ξέρω από εκεί και πέρα για “ομάδες” και “στρατευμένα έντυπα”, αλλά επειδή έχω πολύ στενούς φίλους και από τα 2 περιοδικά θα αρκεστώ να πω πως εμπιστεύομαι συγκεκριμένα άτομα, των οποίων διαβάζω κριτικές και των οποίων τη γνώμη και το κριτήριο εμπιστεύομαι σχεδόν τυφλά και όταν παίρνω κάτι που έχουν αποθεώσει και το βρίσκω παπάρα τους τα χώνω από κοντά…
και απ’ότι συζητήσεις έχω κάνει με όσους έχω μιλήσει, από τα χαμηλά κλιμάκια των συντακτών τεσπά, μπορώ να σας πω πως there is no such thing as “του είπαν να βάλει καλό βαθμό και το έκανε” κλπ. Ακόμη κι αν προωθούν κάτι, δικαίως ή αδίκως, το κάνουν από προσωπική καύλα δίκαια ή άδικη. Τουλάχιστον αυτοί που ξέρω.
Βασικα, το τελευταιο μου ακουγεται λογικο με την εννοια οτι νταξει, στ @@ του συντακτη να βαλει 8 ή 9 στους χ,y,z. Και αν του πει ο αρχισυντακτης/διευθυντης σπρωξε τους ταδε και τον γραψει στα τετοια του, θα φυγει απο το εντυπο.
Δεν ξερω και πως λειτουργουν τα πραγματα, οποτε…
το πολύ να δωσει το κείμενο σε άλλο συντάκτη!
μα είμαστε πολύ τρομολαγνοι κι εμείς…
Ρωτησα ρε… ΑΠλα ξεχασα το questionmark…