Metal Hammer vs RockHard

Βασικά ρε συ Φέθρυ, εγώ δεν ξέρω προσωπικά κανέναν από το Hammer αλλά μερικά πράγματα που έχω δει ανά τα χρόνια είναι πολύ ισχυρές ενδείξεις ότι παίζει και κάποιο σπρώξιμο και δεν εννοώ από προσωπική καύλα. Σίγουρα υπάρχει και αυτή, το πιστεύω πχ. για τους Nevermore και τον Περβανίδη αλλά το ότι κάποτε η Nuclear Blast δεν είχε βαθμό <7 για τεράστιο χρονικό διαστημα κάπως μου έκανε.

Νταξ’ εγώ είμαι ρομαντικό παιδί, αφήστε με να μην πιστεύω σε τέτοιες φήμες!
Γι αυτό να διευκρινίσω πάλι πως ξέρω ορισμένους. Όχι όλους. Και εκ των πραγμάτων ξέρω τους περισσότερους της ηλικίας μου, δηλαδή τη νεώτερη γενιά. Για το Hammer και για τις παιλαιότερες φάσεις του δε, εντάξει, δεν με παίρνει να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, ούτε νόημα έχει, ούτε με κόφτει :stuck_out_tongue:

Απλά πολλές φορές ο κόσμος βγάζει χολή απλά και μόνο γιατί έτσι, γιατί μπορεί. όσο ξεφύλλισα το θρεντ σε αρκετά σημεία μου φάνηκε πως η γκρίνια (προς τα 2 περιοδικά, το hammer ειδικά) είναι αυτοσκοπός

Πες τα ρε αλμάιτυ, τα έχω ξαναπεί εδώ πως όσοιι κράζουν θα υπέγραφαν με κλειστά μάτια σε πρόταση να γίνουν συντάκτες. Πολύ χολή ρε παιδί μου.

Κι επειδή βλέπω τα λες καλά, στο επόμενο λάιβ ή φόρουμπάρτυ ή whatever, κανονίζουμε εκ των προτέρων να τα πούμε από κοντά.

Μα εγώ δεν λέω για φήμες που έχω ακούσει, απλή δική μου παρατήρηση ήταν τότε. Έτσι κι αλλιώς ακόμα το αγοράζω κι ακόμα ενημερώνομαι (και) από εκεί αν και ο κύριος λόγος πλέον είναι οι Underground Kommandoz. Η μαλάκία είναι ότι μάλλον πολλοί τους έχουν πάρει χαμπάρι και δεν βρίσκω τίποτα στον μπάουελ. :frowning:

Πριν 10 μέρες που πέρασα bowel πάντως είχε τα πάντα, λεφτά δεν υπήρχαν όμως για να τσιμπήσουμε πχ κανά Slagmaur που υπήρχε τότε.

:frowning:

Σταμάτα!

:frowning:

Βασικά για το θέμα με το σπρώξιμο συγκροτημάτων, και χωρίς να ξέρω κανένα συντάκτη του Χάμμερ (εντάξει το ότι έχω ανταλλάξει κουβέντες με Κισατζεκιάν, Χρονόπουλο, Πούσιο και… Βασιλείου -:!:- δεν πολυμετράει), πιστεύω ότι το πιθανότερο είναι κάτι που έχει αναφερθεί ξανά ούτως ή άλλως, ότι δίσκοι που “πρέπει” να βαθμολογηθούν καλά απλά πηγαίνουν στοχευμένα σε συγκεκριμένους συντάκτες οι οποίοι πάνω στην καύλα ή οτιδήποτε είναι πιο πιθανό να τους αποθεώσουν, ακόμα κι αν είναι πατάτες. Πείτε την αλήθεια ρε, εσάς δε σας έχει συμβεί ποτέ; Ακούς κάτι που αγαπάς, πάνω στον ενθουσιασμό αποθεώνεις πρόσκαιρα και χαλαρώνεις λίγο μετά από κάποιο διάστημα. Απλά στο Χάμμερ αυτό είναι καθαρά πολιτική και διαμορφώνει συνειδήσεις και γούστα. Ας προσέχαμε!

Exactly my point

Μια ακομα διαφορα τους (απο τις πολλες που υπαρχουν) ειναι οτι το ΡΟΚ ΧΑΡΝΤ σου δινει την επιλογη να δωσεις η οχι παραπανω χρηματα για ενα ανουσιο σιντι η / και για ενα ημερολογιο το οποιο εμενα με εκανε να ξερασω, ελεος. Τουλαχιστον πηραμε μια ιδεα για τα γουστα τους (αστειο και μονο αστειο…περιπου). :p:lol:

Πολύ σωστός σαυτό…μπορούσε να βγαίνει σε δύο εκδόσεις:):!:

ε τι να λέμε τώρα, Κουρτ για αρχισυντάκτης ΤΩΡΑ να μάθει ο κόσμος μπαλίτσα. Μόνο το Μούμακιλ του λειπε από τη λίστα του, αλλά τον σχωράμε.

του κισατζεκιαν η λιστα,αν και ειναι αρκετα καλη,τι σχεση εχει με το μεταλ,τουλαχιστον το μεγαλυτερο της μερος?

Ευτυχώς μικρή.

γιατι ευτυχως?:-s

Αν το rock σας φαίνεται άσχετο με το Metal τι να πω…

δεν ειπα οτι μου φαινεται ασχετο.ισα ισα που ειπα οτι πολλοι δισκοι απο αυτους μου αρεσουν:wink:.απλα πιστευω οτι στο μεταλ χαμμερ,καποιοι δισκοι δεν εχουν ηχητικα μεγαλη σχεση με το μεταλ(gov`t mule,muse,bonamassa e.t.c.):slight_smile:

ναι…:!:

σε αυτα τα δυο τευχη εχει καμια 25αρια ατακες που σε κανουν να πιανεις το στομαχη σου απο τα γελια…

ειδικα στο τελος και απο τα 2 που ειναι ο ντινος σε στυλ al bundy…:lol::lol:

Οι Ζeppelin και ο Hendrix αν έβγαζαν δίσκο φέτος θα δικαιούνταν θέση στις λίστες αυτές?Προφανώς.Γιατί όχι και οι Gov’t Mule?Kαι εξάλλου,το blues/rock είναι είδη που ο οπαδός της metal μουσικής ασχολείται και ενδιαφέρεται γι’αυτά(ένα ποσοστό τουλάχιστον).Άρα γιατί όχι?

οι ζεπελιν και ο χεντριξ ισως,αλλα και παλι οχι σιγουρα.διοτι η μουσικη τους,μπορει να τινει προς το μεταλ και να επηρεασαν αρκετα νεωτερα σχηματα,αλλα και παλι δεν μπορεις να τα χαρακτηρισεις μεταλ σχηματα.απο την αλλη οι mule μου φαινεται οτι δεν ειναι τοσο σκληροι στη μουσικη τους οσο οι προαναφερθεντες,χωρις αυτο να ειναι κακο:)

πιστεύω προς πρέπει να αναφέρονται τέτοιου είδους καλλιτέχνες στο χαμερ , γτ συγχωρέστε με αν κάνω λάθος , αλλά εγώ δν ξέρω κ πολλά περιοδικά στην ελλάδα π να ασχολούνται με το ροκ/μπλουζ . κ φυσικά δν μιλάω για ολτερνατιβ , ποπ ή πιο εξειδικευμένα μονοπάτια της τζαζ-μπλουζ . κ όπως είπε ο χοπετο πολύ από αυτούς π διαβάζουν την ύλη του χαμερ ενδιαφέρονται κ για τα υπόλοιπα συγκροτήματα . λέω την ύλη του χάμερ γτ ξέρω κ πολλούς ροκάδες-μπλουζάδες π ακούν μερικά μεταλ και ενημερώνονται (όσο γίνεται) από το χαμερ . όχι μόνο μεταλάδες π ακούν μερικά μπλουζ .:stuck_out_tongue: