Ευτυχώς που υπάρχουν Κισατζεκιάν για τα πιο παραδοσιακά rock/blues και Καραολίδης για τα υπόλοιπα παρακλάδια του heavy rock.
Kαραολιδης με νο1 αλμπουμ το Propagandhi! Θεος!
Διαβάζοντας το “7 Deadly Sins” αυτού του μήνα και κοιτάζοντας τη φωτογραφία του Neal Morse, ποιός άλλος ήθελε να του χώσει ένα μπουκέτο στη μούρη;
Ας μην παρεξηγηθούν οι φανς των Transatlantic και των Spock’s Beard ε! Δεν κρίνω τον Morse ως μουσικό μ’ αυτό το ποστ.
βσκ το “7 Deadly Sins” είναι με χαώδη διαφορά η πιο καθυστερημένη/αδιάφορη στήλη στο χάμερ…
εχω δυο μηνες να αγορασω το χαμμερ και ειμαι καλα
Ασχετο ΟΧΙ, διαφορετικο ΝΑΙ Βεβαια υπαρχει και μια ατακα ενος φιλου, τι κοινο εχουν οι led zeppelin με τους DEATH, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα :lol:
Ελπιζω να εκανε και την αναλογη κριτικη… διοτι…
Καποιος αλλος (Αγορος) εβαλε 10 σε ενα δισκο που τον ειχε τριτο στη λιστα του (να κλεψω και την ατακα του Χρησταρα - ενας αλλου φιλου - ''στα αλλα εβαλε 11 & 12 :lol: )
και αυτο κολλαει στο θεμα με τις κριτικες κανα δυο σελιδες πισω :-k Γιαυτο ΔΕΝ θελω καν να μπω στη διαδικασια να δω τη ψησσαν, αλλα οταν βλεπεις 10 σε κριτικη σε προκαλει, λιγο :lol:
καλά καλά, ακούστε το δίσκο να χέσετε βρακάκια και τα ξαναλέμε για τα δεκάρια.
Δεν ξερω αν απαντησες στο δικο μου σχολιο, αν ΝΑΙ τοτε σιγουρα εχασες το νοημα. Μακαρι ο δισκος να αξιζει 10 και 11 που λεει ο λογος…
…αλλα το λιγοτερο που θα περιμενα απο εναν κρητικο (και το μονο που θα πω) ειναι να υποστηριξη την αποψη του και μαλιστα στο ιδιο τευχος!
Τελοσπαντων…μαζι με το δισκο ισως αγορασω ταλκ και πανες :lol:
Ορθον, ακατεβατο δεκαρι ειναι το Converge!!!
ε ναι ντάξει το κονβέρτζ ήρθε και τα διέλυσε όλα. Αποθεώθηκε παντού. Ίσως ο πιο εμφατικά σαρωτικός δίσκος του 2009. Δίκαια δεκάρι και δίσκος του μήνα. Αν είχε βγει πιο πριν θα πήγαινε ακόμα ψηλότερα. Έχω γκρινιάξει κι εγώ πολλές φορές για τις κριτικές του χάμερ, αλλά εδώ απλά δε γινόταν να’ναι διαφορετικά. Σεβασμός και τουμπεκί.
Ήντα λες μπρε Ρωμιέ για τη ράτσα μου; Διάλε τσ’ απολυμάρες σ’; Ντελόγο θέλει 'α σου δείξομε ήντα ντομπροσύνη κατέχομε του λόγου μας.
Ον τόπικ. Το Κόνβερτζ δεν είναι δεκάρι. ΧΙΛΙΑΡΙ είναι. Από τους δίσκους που θα σημαδέψουν τη δεκαετία που μας πέρασε.
Αυτό θα έπρεπε να εκλαμβάνεται σαν ένδειξη τιμιότητας του συντάκτη αντί να δημιουργεί υποψίες. Δηλαδή το γεγονός ότι υπάρχουν άλλα πράγματα που του αρέσουν ή τα προτιμά περισσότερο, δεν επηρεάζει το πως κρίνει το δίσκο.
Και να σημειωθεί επίσης ότι το Converge είναι δεκάρι.
To Dredg στην εικοσαδα8O8O8O8O8O…
Βλεπω τα γραφεια του Hammer να γινονται σταχτη και μπουρμπερι δεν παιζει…
Ξερει κανει την τυπισσα απο αυτους τους elysion?Μας τα χωνει κανονικα η φωτογραφια ε…
Το μονο που δεν ηθελα ηταν να πω κατι για τη ρατσα σου, αφου δεν μπορουμε να γραφουμε με λατινικους χαρακτηρες, τετοιο λαθος ηταν αναποεκτο να γινει απο εμενα. :lol:
Για μια ακομα φορα θα πω οτι το θεμα μου δεν ειναι ο δισκος, και το γεγονος οτι καποιος γινετε ‘‘τραμπουκος’’, οπως λενε στο χωριο μου, στην υποψια ενος αρνητικου σχολιου, και απο τα λεγομενα ολων σας ισως το αξιζει. Αλλα εμενα η γνωμη μου για το πως βλεπω την καθε κρητικη (:D) του μηνα δεν αλλαζει επειδη ετυχε ο δισκος να το αξιζει, και μακαρι!
Παραδειγματα υπαρχουν αρκει κανεις να ανατρεξει σε προηγουμενες κυκλοφοριες του μηνα, και σε τι θεσεις κατεληξαν στο τελος του αντιστοιχου ετους.
Καθε νομισμα εχει δυο οψεις οπως και η καθε γνωμη. Και η προσσεγγιση σου ηταν καποτε αποψη μου, οχι ομως πλεον.
Καχυποψια και προκαταληψη εχω απεναντι στο περιοδικο διοτι μου εχουν δοσει δικαιματα αλλα και το διακιωμα να εκφραζω την αποψη μου, την οποια συνηθως την κραταω για εμενα και τους φιλους μου. Αν ηξερα οτι θα γινοτανε ολο αυτο θα εγραφα κατι αλλο για το συγκεκρμενο θεμα. Δεν μου αρεσεουν οι διαφωνιες.
Και πιστεψα οτι το ειπα με αστειο τροπο :lol:…μαλλον οχι ομως [-X:)
Οι περισσότεροι δίσκοι του μήνα είναι μέσα στην 30άδα(άσχετο το γεγονός πως εγώ προσωπικά θεωρώ ότι κάποιοι δε θα πρεπε να είναι), οπότε για φέτος τουλάχιστον άκυρο αυτό που λες.
Σωστο και αυτο.
Τελοσπαντων, επειδη ανοιγει πολυ αυτο το θεμα, μιας και δεν μιλησα για 30αδες, ουτε για το αν ολοι οι δισκοι του μηνα πρεπει να ειναι εκει, κτλ κτλ θα προσθεσω οτι σημερα ειμαι πολυ ακυρος και οτι αυτο που ειδα σαν καπνο δεν ειναι φωτια αλλα το μυαλο μου που καηκε :lol:
Βέβαια, επειδή απ’ το Hammer μας έχουν επισημάνει ότι οι δίσκοι του μήνα είναι γενικής αποδοχής των συντακτών, το ότι το Katatonia υπάρχει ΜΟΝΟ στη λίστα του Καραγιάννη με βάζει σε 2-3 σκέψεις. :roll:
Γενικά, θα ήθελα να καταργηθεί πλήρως ο Δίσκος του Μήνα καθότι αναπόφευκτα στρέφει το ενδιαφέρον προς τα εκεί, φυσικά οι βαθμολογίες και σε έναν αριθμό σημαντικών κυκλοφοριών να υπάρχει και 2η και 3η γνώμη. Ακόμα να γίνει αύξηση των δισκοκριτικών ανά μήνα και ας μειωθούν οι 6σέλιδες και 4σέλιδες συνεντευξεις, σε 2 σελίδες οι μπάντες μπορούν άνετα να πουν αυτά που χρειάζεται να ξέρουμε. Κι αν γινόταν το Horror να αποκτούσε δικό του, αυτόνομο χώρο δισκοκριτικών ακόμα καλύτερα.
Ναι σε αυτό δεν έχεις άδικο. Πολλές φορές το έχουν κάνει αυτό απλά φέτος ήταν σχετικά συνεπείς. Αυτό και το Suffocation μόνο θυμάμαι να μην τερματίζουν στην 30άδα. Επίσης με το Katatonia είναι και ξετσίπωτο παράδειγμα γιατί δίσκος του μήνα με ένα 8άρι και 2 7άρια που συνοδεύονται με ψιλοθαψηματικά σχόλια τι σκατά δίσκος του μήνα είναι.
Για αρχή καλό θα ήταν να βάζαν και το πινακάκι που έχει το Rock Hard όπου ανεξαρτήτως κριτικής φαίνονται και οι βαθμολογίες του κάθε συντάκτη.
Δεν την ξέρω, αλλα πιστευω πως οι φωτογραφιες την αδικουν λιγάκι, Όταν τους είδα live Σερρες μου φάνηκε πολύ πιο όμορφη. :roll:
Εγω βρισκω αστειο να λεμε για τη λιστα του Αγορου, ειδικα ο συντακτης αυτος μαζι με καποιους αλλους, εχει καθε χρονο μετρημενα στα δακτυλα του ενος χεριου “αλμπουμ γενικοτερης αποδοχης”. Ακομα και φετος ο “δισκος της χρονιας” Mastodon δεν ψηφιστηκε απο τη μερια κατι που χε γινει με ολα τζα προηγουμενα αλμπουμ της μπαντας. Αρα μην προσπαθουμε να βρουμε συνομωσιες σε πραγματα που ειναι καθαρα.
Επισης το αν αρεσε σε καποιον αλμπουμ ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα. Αυτο που χριζει κριτικης ειναι ο τροπος που γινονται οι κριτικες… Δηλαδδη δεν με ενοχλει τοσο αν το necroburburum παρει 10 ή 5, αλλα το οτι δεν εξηγει τι στον πουτσο γινεται στο συγκεκριμενο γαμημενο αλμπουμ των necroburuburum.
Εξαιρεση αποτελουν δισκοκριτικες καραολιδη-γιοβανιτη, χεχε!