Ναι…δεν έγραψα το ακριβές σκεπτικό μου γτ μπερδεύτηκα λίγο:p ήθελα να γράψω πως έπρεπε να δώσουν για κριτικη στον αγόρο και το the way of all flesh:p
και συνεχιζουμε… αλλωστε ενι παμπλισιτι ιζ γκουντ παμπλισιτι…
το χιουμορ του τσουνταρου απευθυνεται σε ξυπνιτζιδες που ξεπερασαν μετα απο προσπαθεια και ακουγοντας ολοι μερα τουλ τον παραδοσιακο μεταλα μεσα τους και τωρα πια δεν κανουν παρεα με τον βαγγελη τον παινκιλερ και ανακαλυψαν και τον μαιλς!
ασε ησυχο τον Βαγγελη!! δεν φταει αυτος! βρες αλλο χιουμορ και μην δινεις τροφη στους ξυπνιτζηδες
Χαχαχαχα σωστός! Καλα έχεις τον χαμερικό πάκο εφεδρικό δίπλα απο το PC,έτοιμος για παν ενδεχόμενο κι έτσι?
εξάκτλι 8):lol:
:lol::lol:
Let’s die another day!
Και καπως ετσι δραττομαι της ευκαιριας να αναφερω απλα οτι αν θυμαμαι καλα απ το λιγο που το κοιταξα οπως προειπα το συγκεκριμμενο τευχος ειχε μεσα συνεντευξεις Γκας και Ζακκ.(Δε θυμαμαι πως ακριβως ειπωθηκαν,απλα μεσες ακρες θα τα πω,οποτε οποιος το χει ας ανατρεξει…)Ρωτανε λοιπον τον Ζακκ την γνωμη του για τον Γκας και ως σωστος επαγγελματιας πανω απ ολα απαντα οτι ειναι πολυ καλος μπλα μπλα και θα μαθει πολλα απ τον Οζζυ μπλα μπλα και τετοια μη λεγοντας κατι αρνητικο.Ρωτανε το ιδιο πραγμα τον Γκας στην δικη του συνεντευξη(τι γνωμη εχει δλδ για τον Ζακκ) και αν θυμαμαι καλα η απαντηση ηταν του στυλ"ουδεν σχολιον".Μπορει να μαι και τελειως λαθος,αλλα απο τα 5-10 λεπτα που το κοιταξα κατι τετοιο θυμαμαι.Και καπου εδω ερχομαι και αναρωτιεμαι…Εσεις στη θεση του Γκας και οποιοσδηποτε αλλος δεν θα κανατε πιπες στον Ζακκ και στον Ραντυ και σε ολους οσους προηγηθηκαν σ αυτην την ξεχωριστη θεση?Πες τουλαχιστον οτι ειναι τιμη σου που τους διαδεχθηκες.Τεσπα,απο κατι τετοια και πολλα αλλα μικρα και μεγαλα παρομοια βγαινουν καποια συμπερασματα που ανεφερα πριν.Οσον αφορα το εξωφυλλο… big deal…Φιγουραριζε μηνιαια σχεδον στο Χαμερ πριν καν γινει κιθαριστας του Οζζυ,ποσο μαλλον τωρα.Δεν ειναι το θεμα αυτο.Το θεμα ειναι αυτο που λεει ο Κρισπ.
Κι εγω επισης σεβομαι 2-3 ανθρωπους που γραφουν εκει(Κισατζεκιαν,Καραολιδη πχ),αλλα οκ 2-3 ανθρωπους που σεβομαι μπορω να βρω δωρεαν και αλλου και δεν νομιζω πως οι λιγες αυτες σελιδες αποτελουν κινητρο για μενα τουλαχιστον να δινω τον οβολο μου καθε μηνα.
Πολλή κουβέντα γίνεται για τους βαθμούς, το γιατί κάποιοι σημαντικοί δίσκοι πέρασαν στο ντούκου και αποθεώθηκαν οι επόμενοι, λιγότερο καθοριστικοί των αντίστοιχων συγκροτημάτων κτλ. Λοιπόοοον. Όχι ότι δεν έχει ξαναναφερθεί, αλλά για μένα το πρόβλημα είναι η ίδια η υποτιθέμενη αναγκαιότητα των βαθμών και παράλληλα οι “ό,τι να ναι” αναγνώστες-φανς που δημιουργεί ακριβώς αυτή η λογική. Είχε κάνει και ένα σπαρταριστό ποστ μια φορά ο Deckard. Πραγματικά, υπάρχουν ένα σωρό αναγνώστες του Χάμμερ (αλλά και οποιουδήποτε μέταλ περιοδικού ε, για να μην το περιορίζουμε) οι οποίοι δεν αγοράζουν/ακούνε δίσκους με κριτήριο το τί μουσική θέλουν ν’ ακούσουν, αλλά τί βαθμούς έχουν πάρει στο Χάμμερ και στο όποιο Χάμμερ. Δε χρειάζεται καν να διαβάσεις τί σκατά λέει ο συντάκτης στην κριτική, τί σκατά μουσική παίζει το Χ γκρουπ, αν έχει πάρει πάνω από 8 στο Χάμμερ “πρέπει” να πας ν’ αγοράσεις το δίσκο του. Δεν είναι ωραίο αυτό, μ’ αυτή τη γαμημένη βαθμολαγνεία που συνοδεύει την επιφανειακή “πολυσυλλεκτικότητα” του πράγματος δε δημιουργείς ακροατές “ανοιχτόμυαλους”, όπως ίσως θες να νομίζεις, αλλά καταναλωτές μέταλ μουσικής χωρίς κανένα στίγμα, χωρίς σημεία αναφοράς στη μουσική τους. Άτομα που πάνε στα δισκάδικα και αγοράζουν το νέο Boris, το νέο Epica και το νέο Suicidal Angels. Άντε μετά να αφομοιώσουν οποιοδήποτε απ’ τα τρία. Υπάρχει μια διαστροφή σ’ αυτό. Γιατί να υπάρχουν βαθμοί; Ή τέλος πάντων γιατί να δίνουμε βάση σ’ αυτούς; Σ’ ένα απ’ τα τελευταία τεύχη η φετινή δισκάρα των Skelator (US power) πήρε 6,5. Εσύ ο power-άς δηλαδή δε θα τους ακούσεις ας πούμε; Έστω, να τσεκάρεις myspace ρε παιδί μου. Εγώ προσωπικά που είχα ήδη ακούσει το δίσκο απλά γέλασα δυνατά, έριξα κάνα δυο μπινελίκια στο Ζαγγογιάννη κι αυτό ήταν όλο. Όπως επίσης στο Χάμμερ δεν έχει πια νόημα να κάθεσαι να διαβάζεις/δίνεις βάση στις περισσότερες κριτικές που είναι “σε πλαίσιο”. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς τους δίσκους έχουν παραγωγή Fredman studios και εξώφυλλο Travis Smith. Μακριά από μας. Καλύτερα να διαβάζουμε τις “μικρές” κριτικές, Thinking Man’s Metal Page, Pirates of the Underground, Underground Kommadoz, ακόμα και Greek Metal Assault (αν και σαν στήλη που ασχολείται με την ελληνική σκηνή δε μου πολυαρέσει). Και όπως είπαμε, τέρμα πια με τους βαθμούς. Γιατί αυτή η λογική διαμορφώνει κοιμισμένους αναγνώστες αλλά ακόμα και κοιμισμένους συντάκτες. Πώς να πάρουν χαμπάρι μετά ένα Jane Doe π.χ.;
Έτσι είναι, μου χει μείνει και μένα γιατί στο ίδιο τεύχος είχαν δώσει 6 και στο Alaska των Between the buried and me γράφοντας οτι παίζουν metalcore #-o
είπε οτι δεν λέει κάτι για τον ζακκ γιατί είναι ο ήρωας του…έχω διαβάσει και άλλες συνεντεύξεις που τον θεοποιεί…και γενικός οτι λες εσύ στο ποστ τα έχει πει(+ 3 βιντεοσυνεντευξεις που πάλι μιλάει με μεγάλους χαρακτηρισμούς για τον ζακκ)
μην τον θάψουμε τον άνθρωπο με το ζόρι…
*βρε τον βλεπω τον πολεμο…το πας το θεμα με στυλ προπαγγανδας να γινει :p/:lol:
Περίμενα Γρακχοσέντονο αλλά τελικά το διάβασα πριν προλάβω να τελειώσω την κοκακόλα μου. [-X
Συμφωνώ πάντως με κάθε λέξη. Το πρόβλημα είναι στην καφενειακή αντιμετώπιση της μουσικής από τους φανς (και μικρότερο βαθμό από τους συντάκτες) που έχει αντικαταστήσει το “άκουσα πως είναι καλός δίσκος” με το “πήρε 9 στο χάμμερ”. Δεν έχει σημασία ο βαθμός παιδιά, το θέμα είναι στο κείμενο.
Για να μην ευλογήσουμε τα γένια μας και την ελιταρία μας όμως, να σας παραπέμψω στο τελευταίο δημοψήφισμα του χάμερ για τα καλύτερα άλμπουμς όλων των εποχώνε και τα σχόλια που διαβάσαμε εδώ μέσα που ήταν τύπου “το Painkiller 10ο???” “ούτε ένα Celtic Frost?” “Γιατί δε βγαίνει ο Δούρος στο τηλέφωνο?” κλπ. και ελάχιστα σχόλια για [U]τα κείμενα[/U] που το συνόδευαν, οπότε δεν είναι μόνο τα “πρόβατα του χάμερ” που κάνουν μπε, είναι γενικότερο το πρόβλημα.
Όσο πολύ και αν δεν τον χωνεύω τον Γκας, εδώ θα τον δικαιολογήσω κανοντας quote αυτά που είπε
[B]Είχα έναν τύπο πίσω μου στο live, που σε κάποια φάση σχολίασε “επιτέλους, ακούμε τα τραγούδια με μελωδίες, χωρίς να τσιρίζουν οι κιθάρες”. Προφανώς αναφερόταν στο ύφος του Zakk Wylde. Πιστεύω πως γίνονται συνέχεια συγκρίσεις, σωστά;[/B]
Εγώ δεν θέλω να πω τίποτα για τον Ζακ, είναι ένας από τους ήρωες μου… τον Οζζυ τον έμαθα με τον Ζακ. Ξέρω πως υπάρχουν οπαδοί που δεν ήθελαν αυτή την αλλαγή μπλα μπλα μλπα…
Α οκ,δεν παρακολουθω και την πορεια του γενικα και τι λεει απο δω κι απο κει,οποτε παω πασο στο συγκεκριμενο.Μπορει να εχασα τη μαχη αλλα δεν εχασα τον πολεμο…:lol::lol:
Ειμαι γνωστος προπαγανδιστης αφου…(Σαλονικιωτικο συντακτικο…):lol:
Μωρέ η απάντηση του Γκας Τζι ΟΚ είναι.
Και γενικά ο Γκας Τζι ΟΚ τύπος φαίνεται απ’ τις συνεντεύξεις του και εγώ τον θεωρώ έναν καλό μέταλ κιθαρίστα.
Την ερώτηση δεν τη σχολιάζετε όμως?
Ακούς εκεί “επιτέλους, ακούμε τα τραγούδια με μελωδίες, χωρίς να τσιρίζουν οι κιθάρες”.
Αυτό δεν το είπε αυτός που έκανε τη συνεντευξη…αλλά όπως και να ναι έχεις δίκιο…όποιος και να το είπε είναι απαράδεκτη η ερώτηση…προσπαθούν να βγάλουν απ τη μύγα ξύγγι…[-X
έντιτ…τη συνέντευξη την έκανε ο…
[SPOILER]Χάκος!![/SPOILER]
Ναι σίγουρα, τυχαία βρέθηκε ένας πίσω από τον συντάκτη και το φώναξε.
Πραγματικά ψήνομαι να κάτσω να ψάξω αναφορές στον Γκας Τζι τον τελευταίο χρόνο…
Και η αναζητηση θα κρατησει οσο οι περιπετεις της παρεας τη φεγγαροπετρας, μη πω καλημερα ζωη και λαμψη
:-#:-#:-#
Την τελευταια 5ετια ψαξε…γεμιζεις τευχος ανετα.
Και στο πολλ του σαητ του χάμμερ, πριν τις ερωτήσεις αγαπημένο 70s συγκρότημα και αγαπημένο 80s συγκροτήμα είχε το εφάμιλης σημασίας πολλ “αγαπημένος Firewind δίσκος”. Χέστηκε η φοράδα σταλόνε δλδ και χτυπάει και κάπως άσχημα. Εγώ βέβαια ψήφισα Between Heaven And Hell που και γαμεί και ταυτόχρονα είναι το πιο άγνωστό τους, γεγονός που με βοηθάει να το παίζω ψαγμένος.
Όπως και να ΄χει, για μένα είναι πολύ προσεγμένο σαν έντυπο, μου αρέσει να υπάρχει εκεί έξω με όλες τις γραφικότητές του κτλ, αν ήταν free press θα το έψαχνα για να το βρω κάθε μήνα, αγαπάμε Κισατζεκιάν, αλλά λεφτά δεν.
Βασικά όσο είναι προσβολή να βάζουμε το όνομα Gus g. δίπλα στου Rhoads άλλο τόσο είναι να βάζουμε και το όνομα του Zakk Wylde δίπλα στον Rhoads.
Καλός είναι, αλλά δεν είναι και κάνα μεγαθήριο ο Zakk. Το σχόλιο με τις κιθάρες που τσιρίζουν είναι αρκετά εύστοχο, είναι λίγο πρήχτης παικτικά
Σαφώς και στηρίζουν υπερβολικά τα ελληνικά μέταλ μμε τους Firewind. Το ίδιο έχει συμβεί όμως, με αρκετές άλλες ελληνικές μπάντες όπως Rotting Christ, Nightfall και ένα σωρό άλλους, από τους οποίους άλλοι αξίζουν και άλλοι όχι.
Παιζει να το βρουμε αυτο σε κανα pdf ξερω γω ?
Συμφωνω σε αυτο αν και δεν εχω διαβασει το αφιερωμα.
Ο Γρακχος τα ειπε πολυ σωστα οσον αφορα τους βαθμους
Λεγε !
To ειχα αυτο το τευχος.Και για Gojira και για BTBAM πραγματικα δεν παιζει
να ακουσε τους δισκους οποιος εκανε τις κριτικες…
Πραγματικά, δεν έχει κάτι που δεν ξέρεις, ένα μίνι αφιέρωμα με υπερ-γνωστούς δίσκους είναι.