Μεταλλική νοσταλγία: Θύμησες, εμπειρίες και λοιπά ευτράπελα από την ελληνική, metal καθημερινότητα

Τι feedback θες τώρα ρε…

Ήδη κινήθηκα νομικά ενάντια στο συγκρότημα για το παντελόνι και ζητάω αποζημίωση, χώρια η ψυχική οδύνη τόσα χρόνια…

6 Likes

Σεβασμός στους γέροντες! Άντε να τελειώσει η μέρα μπας και καταφέρω και ακούσω το link που ποσταρες…

2 Likes

Απ’το λέυκωμα που βγήκε για το Ρόδον.

@jonkyr εντάξει? :stuck_out_tongue:

14 Likes

Ρε θα σε βαρεσω

1 Like

:pleading_face:

Κοίτα τι έκανες…

2 Likes

Τουλάχιστον εγώ έβαλα τόνους ρε και δείχνει ότι δεν έχω editor :sunglasses:

Χαζεύοντας, θα βάλω προφανώς αυτή τη φωτό, δεν είναι metal αλλά σιγά, είχε πάει κανείς να μοιραστεί εμπειρίες?

Ένα τυπικό Muse 2002 βράδυ ήταν το παρακάτω :disappointed_relieved:

Setlist

New Born
Micro Cuts
Dead Star
Citizen Erased
Hysteria
Sunburn
Showbiz
Feeling Good
Space Dementia
In Your World
Hyper Music
Muscle Museum
Plug In Baby
Bliss

6 Likes

Τι έλεγε ο μακαρίτης ο Τσάκωνας;;;

Σας βρίζω για να μην κλάψω δλδ…

εντάξει, δεν είμαι τόσο μεγάλος που να πρόλαβα πολύ το ΡΟΔΟΝ, τελευταία πενταετία το τίμησα, δεν το παίζω ιστορία. Αλλά όπως και να το κάνεις, είναι κομμάτι από τα νιάτα μου (μας).

Δεν βοηθάς. Πώς θα προκαλέσουμε τύψεις στον nnnkkk; Τεσπα, στις σύντομες εικόνες που έδειξε το βίντεο του Σέιφερ (στο άλλο νήμα), το υπερυψωμένο σημείο στα αριστερά της σκηνής, κολλητά στον τοίχο, ήταν το σημείο μου. Στο βίντεο νομίζω ότι είχε αλλάξει η διαρρύθμισει και είχε αφαιρεθεί.

Καθώς ήμουν παιδάκι και όχι πρώτο μπόι, από εκεί πάνω είδα Accept με toxikos, Steppenwolf (με κασετοφωνάκι, έγραφα τη συναυλία και πιθανώς ο νεότερος στο venue, με τον τρίτο της παρέας μας), Motorhead με ένα θηρίο από τη Θεσσαλονίκη να με έχει σαπίσει στις αγκωνιές, Dio (την πρώτη από τις δύο, την άλλη την είδα από “κάτω”), Gamma Ray και Skyclad, Gillan και BOC.

Αυτές ήταν οι λίγες εικόνες και μνήμες που ήρθαν μαζεμένες όταν είδα το βίντεο.

3 Likes

Μόλις μου ήρθε ωραία ιδέα για μεταλλική ιστορία. Πώς πέτυχα τον Dio στο δρόμο ενώ πήγαινε ποδαράτος στο Ρόδον για τη συναυλία ΤΟΥ :rofl:

3 Likes

Τρεις δεν ήτανε ρε;

Άντε, γράψε την ιστορία!

1 Like

Ισχυει. Πήγα την πρωτη και την τριτη. Αλλα εχω δουλεια τωρα, θα τη γραψω αργοτερα. Δεν ειναι βεβαια τπτ φοβερο, πιο πολυ η εκπληξη παρα κατι αλλο. Δεν πειραζει ομως, “ζωντανευει” το νημα ετσι :slight_smile:

Θυμαμαι οτι ειμουν στο περιπου να παω - 2α λυκειου νομιζω τοτε - και δεν ειχα βρει παρεα. :sob:

Πιτσιρικας εκει Cradle of Filth 2000 (Midian tour) στα ντουζενια τους κολαση και HIM (Razorblade tour) .

3 Likes

Paradise Lost, Gamma Ray, Hammerfall (που βλέπω ότι δεν υπάρχουν στο βιβλίο), Iced Earth, Apocalyptica, Rotting Christ, Νightfall… αχ βρε Ρόδον

4 Likes

τεράστια μαλακία επίσης που ενώ το βιβλίο το είχα κάθε μέρα μπροστά μου μια περίοδο (δούλευα σε βιβλιοπωλείο), δεν το αγόρασα γιατί έλεγα άσε τώρα, που να δίνεις τόσα λεφτά. Μέχρι που πουλήθηκε και δεν το ξανάδα :confounded:

3 Likes

:pleading_face::cold_sweat:

3 Likes

Από τα λίγα live που είχα πάει στο Ρόδον ήταν η λαϊβάρα της δεύτερης μέρας, με τον Tim Cronin να βγαίνει στη σκηνή στην αρχή με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας πλην Dave και να τζαμάρουν το Tab για κάνα 20λεπτο (μόνο τη δεύτερη μέρα είχε γίνει αυτό), με τη χορεύτρια στο Space Lord και την καμμένη και σπασμένη κιθάρα του Dave στο τέλος.

4 Likes

Όχι που δε θα’χε δισέλιδο :stuck_out_tongue:

4 Likes

Στην ίδια ήμασταν. εξαίρεση σε κάθε κανόνα, είχα πάει μόνος. Εξώστη αριστερά, με πανοραμική θέα. Μεγαλειώδης εμπειρία

2 Likes