Βολτάρωντας μεσημέρι ή και βράδυ, που αξίζει να πάω μέσα στα Γιάννενα; Μιας και θα βρεθώ π/σ/κ εκεί.
Μαλάκα, με το που διάβασα το post του Ian, αυτό ακριβώς ήθελα να post-άρω, αλλά πίστευα ότι κανείς δεν θα με πίστευε ότι κυκλοφόρησε τέτοια φήμη εν έτη 2003-2004, όταν, δηλαδή, η πρόσβαση σε internet κλπ. ήταν κάτι το σύνηθες. Νόμιζα μόνο στα πλαίσια της παρέας μου είχε κυκλοφορήσει αυτό για τον Angus Young, τρομερό ότι το είχατε μάθει κι άλλοι!!!
Σίγουρα βόλτα στο παραλίμνιο γύρω από το κάστρο καιρού επιτρέποντος, στο ιτς καλέ μέσα στο κάστρο και νησάκι για περπάτημα(αλλά όχι φαγητό). Στην καλλάρη πολύ κοντά στην πύλη του κάστρου και στην ανεξαρτησίας παίζουν πολλά μπαράκια και τσιπουράδικα. Για εστιατόριο θα πρότεινα σούζη τρως στην ίδια περιοχή αλλά μπορείς να τη βγάλεις και με μεζέδες στα τσιπουράδικα. Αν είσαι φίλος του καλού ουισκιού να επισκεφτείς οπωσδήποτε το δον κιχώτη
Αν θυμάμαι καλά η φήμη είχε βγει από τη μελίνα του ινδιάνου και το σώτο τον acdc
ε αφου σας αρεσει το θεμα, πρεπει να διαβασετε αυτο το παμπαλαιο ροκιν αρθρο, για το Ροδον
Δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο να απομονωσω μονο μια στιγμη απο οσα εχω ζησει στο Ροδον. Αλλα οκ, εχει σημασια και ποσες συναυλιες εχεις δει εκει.
Η πρώτη τοποθεσία του Ινδιάνου, εκεί που τον μάθαμε και τον αγαπήσαμε ήταν, όπως γνωρίζετε οι παροικούντες, στην Πυρσινέλλα εντός στοάς. Εντός της ίδιας στοάς στεγαζόταν και ένα άλλο “κέντρο διασκέδασης” με το εύγλωττο όνομα Baby Doll!
Εντελώς συνειρμικά λοιπόν θυμήθηκα και μια ιστορία που μου είχαν μεταφέρει και την μοιράζομαι μαζί σας πάραυτα: πριν από κάποια χρόνια ήταν να παντρευτεί ένας τύπος (γνωστός μου) από αυτούς τους συνεσταλμένους, μονίμως σφιγμένους, από οικογένεια αυστηρών αρχών κλπ. Την παραμονή οι φίλοι του οργάνωσαν bachelor party που εντελώς αναμενόμενα η μόνη κραιπάλη που περιελάμβανε είχε να κάνει με φαγητό και ποτό! Έλα όμως που, οποία έκπληξις, στο τέλος της βραδιάς οι κολλητοί επέμεναν να τον πάνε στο προαναφερθέν Baby Doll! Κι αρχίσαν τα “πάμε ρε Α……… για ένα ποτό μόνο, δεν θα κάνουμε τίποτε περίεργο” να αντιστέκεται ο άλλος “δεν πάω εγώ σε τέτοια μέρη” μέχρι που τον πήγαν σηκωτό (που λέει ο λόγος). Και με το που σκάνε μύτη στην είσοδο, τους βλέπει ο πορτιέρης και απευθυνόμενος όλο ενθουσιασμό στον μελλόνυμφο, αναφωνεί: “έλα ρε Α……… που χάθηκες;”
(Εντάξει, εφαπτομενική σχέση με το θέμα αλλά δεν πειράζει!)