Metallica-Death Magnetic (2008)

Ok, ok… αυτο που πουλαει περισσοτερο ειναι και το καλυτερο…
Συνεχιστε ανενοχλητοι την κουβεντουλα σας. :lol:

Ο Greywind ειπε:

‘‘Για μένα το ασφαλέστερο κριτήριο όσον αφορά συγκρίσεις συγκροτημάτων που θέλουν να ξεφύγουν από τα όρια της υποκειμενικότητας και των προτιμήσεων και να αγγίξουν την όποια αντικειμενικότητα μπορεί να υπάρξει σε τέτοια θέματα, είναι το πόσα συγκροτήματα αναφέρουν τους τάδε ή τους δείνα ως επιρροή.’’

Συμφωνω.

Αποσες συνεντευξεις εχω διαβασει τοσα χρονια, credits στους δισκους κτλ. για επιρροες που αναφερουν τα συγκροτηματα βλεπω οτι τα groups του nu/alternative/metalcore ηχου αναφερουν τους metallica ως αγαπημενους, ενω τα περισσοτερα συγκροτηματα του heavy/power ακομα και μεγαλα ονοματα του black/death λενε οτι μεγαλωσαν με αγαπημενους τους Maiden και Priest.
Αυτο εμενα μου λεει πολλα, γιατι το θεμα δεν ειναι μονο ποσους επηρεασες αλλα και ποιους.

Νταξ τελος το off-topic ! Aπλα να ξεκαθαριζουν καποια πραγματα…

γιατι πιστευω πως πλεον βγαζω καλυτερα ριφακια απο μεταλικα?

γιατί μπορεί να πιστεύεις πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει κανα προωτάθλημα…

xaxaxaxaxaxaxaxaxa

Συγνωμη αλλα οι Metallica με τον εμπορικοτερο τους δισκο Black Album βαλανε ευκολα το metal στα σπιτια του απλου κοσμακη και οχι μονο αυτων που ακουνε metal. Τι να πρωτοθυμηθω ?? Το Enter sandman ? Το ξερει ολος ο κοσμος. το MTv το επαιζε ασταματητα και οχι σε metal εκπομπες. Εν αντιθεσει δεν θυμαμαι ποτε τραγουδια Maiden, Priest και Manowar σε κανονικες ωρες παρα μονο σε metal εκπομπες.
ναι αλλαξανε το τροπο μουσικης τους. ε και?? Ειναι κορυφαιοι σε αυτο που κανανε και ο κοσμος τους το δειχνει εμπρακτα στις συναυλιες τους και στις πωλησεις τους.

μα οταν ενα συγκροτημα ειναι τοσο μεγαλη επιρροη για πολυ κοσμο, αυτο δε σημαινει πως θα εχει και υψηλες πωλησεις?

@nightsky

ημαρτον ρε συ

οι heavy\power μπαντες λογικο ειναι να γουσταρουν maiden και priest

οι metallica μεχρι το 88 παιζαν thrash
ποια thrash μπαντα επηρεασε heavy\power μουσικους??

και οι black\death Μπαντες λογικο ειναι και αυτοι να μεγαλωσανε με maiden priest

απο την αλλη οταν μια μπαντα γινεται σημειο αναφορας απο τα 90’ς και επειτα
αυτο δεν σημαινει κατι?

pantera,dream theater,paradise lost
οι 3 σημαντικοτερες μπαντες των 90’ς εχουν τους metallica ως κυρια επιρροη

η δευτερη γενια του thrash

testament
forbidden
heathen
κλπ

ολοι προσκυνανε metallica

οι apocalyptica
εβγαλαν ενα ολοκληρο δισκο διασκευαζωντας τους

οι blue oyster cult δηλωνουν οπαδοι τους

τα secret gigs που κανανε παιζωντας σε κλαμπακια ωντας μεγαλοι (ποσες μπαντες τα χουν κανει αυτα??)
με αποκορυφωμα το σαπορταρισμα στους metal church!!!

δεν μπορω να σταματαω να γραφω για metallica!!!

οχι οτι οι υπολοιπες μπαντες δεν ειναι κορυφαιες

αλλα οι metallica ειχαν αυτο το κλικ παραπανω!!! :smiley:

Συνεχιζουμε εδω?
:arrow:http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4286

ok oi metallica ειναι το νο1 στον πλανητη:lol:

τεσπα ας βγαλουν αλλο ενα καλο δισκο για να φυγει η ξινιλα του αγιου θυμου κι ολα καλα:)

προφανως ειναι μουφες φιλε μου,δυστυχως :slight_smile:

Η νεα μου υπογραφη:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παντως απο τα ριφακια του st anger ω ναι θεε μπορει να βγαλει καλυτερα…και στο studiaki του σπιτιου του σιγουρα μπορει να βγαλει καλυτερο ηχο…

αν δεν τα πιστευει αυτα καποιος μαλλον δεν εχει καθολου εμπιστοσυνη στο εαυτο του…και εκτος απο τον paoktsi το πιστευω και για το 15χρονο ξαδερφακι μου που παιζει κιθαρα που ειναι και αυτος ΠΑΟΚΤΣΗΣ…

Σε ηχο ισως να μπορει…αλλα το προβλημα το ανγκερ δεν ηταν αναγκαστικα τα ριφφ…ειχε μερικα πολυ γαματα ριφφ(some kind of monster,my world,unnamed feeling το εισαγωγικο του purify).Το συνολο ηταν καπως.και για αυτο που λεγαμε πριν, μονο και μονο οτι ο Iommi και ο Page πηγανε πριν ενα χρονο στα παρασκηνια και τζαμαρανε μαζι τους και ειδαν και τη συναυλια , που αυτοι οι δυο ειναι οι κιθαριστες που μαζι με τον Hendrix επλασαν τον Heavy ηχο για μενα λεει παρα πολλα…

XAXAXAXAXA…Tα παιδια απο οτι φαινεται μας εχουν δειξει τα πιο αδυναμα τραγουδια του album μεχρι στιγμης… :smiley:
:arrow:http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=103730
Ειμαι περιεργος για τo Judas Kiss! :bounce:

Σε 5 λεπτα εχω βγαλει 10 φορες καλυτερο ριφακι απο αυτο του my apocalypse.

Απλα το απο πανω ριφακι φερει το ονομα μεταλλικα,ενω το δικο μου το ονομα παοκτσης.

Welcome back! :smiley:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Σατριανι ειναι ΠΑΟΚτσης!

Μωρέ καλά τα λέει το παόκι, τέλος πάντων.

γράφεις και εσύ καλύτερα riff?

ρε παίδες, μη τύχει και μπει ο James εδώ και διαβάσει ότι όποιος θέλει γράφει σε 5 λεπτά καλύτερα riff από αυτόν γιατί θα ξαναπέσει στο ποτό από τη στεναχώρια του ο άνθρωπος και είναι κρίμα με τόση προσπάθεια που κάνει…

οι πωλήσεις αντικειμενικό κριτήριο του πόσο κορυφαία μπάντα είναι? χαρ χαρ. οι πωλήσεις είναι αντικειμενικό κριτήριο του πόσο σπρώξιμο πέφτει. από κει και πέρα καλά είναι που σπρώχνεται που και που και καλή (υποκειμενικά μιλώντας πάντα) μουσική.

Και οι queensryche την περίοδο του empire βγάλανε πάνω απ το μισό δίσκο σε singles και είχαν τεράστια (για τα μεγέθη τους έστω) επιτυχία. Το θέμα για μένα είναι πόσοι από αυτούς που τους μάθανε τότε βιώσαν αργότερα στο πετσί τους το promised land και εντρύφησαν κοιτώντας πίσω στα rage for order και operation: mindcrime. γιατί κακά τα ψέματα, άντε και μετά το empire, κολλήσαμε στο black album και το nevermind που φάγαν τρελή προώθηση και ξανά πίσω στο καβούκι μας ήταν οι περισσότεροι που ρθαν τότε. αλλιώς θα είμασταν πολλοί περισσότεροι τώρα πια. είμαστε?

όλα αυτά άσχετα με τον δίσκο βέβαια αλλα δε νομίζω πως είμαι και ο μόνος.