Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Εγώ θυμάμαι ένα 6 … λες να κάνω τόσο λάθος ;

Και πάλι 88/100 είναι μικρός βαθμός .

Και μια παρατήρηση . Κάπου διάβασα ότι τους πιέζουν οι εταιρείες να βγάζουν δίπλα CD ; Ποιους ; τους Metallica ; ποια εταιρεία ; αφού έχουν την δική τους . Μόνο εταιρεία διανομής χρειάζονται .

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξέρω αν το 6 το έβαλαν σε κανένα αφιέρωμα αργότερα , πάντως η πρώτη κριτική του δίσκου όταν κυκλοφόρησε, ήταν 88/100. Το θυμάμαι σαν σήμερα.
Πάντως τότε που ήμουν 12 χρονών, δεν το είχα θεωρήσει το 88/100 παράλογο γιατί τις πρώτες φορές που άκουσα το justice ο ήχος των ντραμς μου την έσπαγε και μου άρεσε μόνο το Dyers eve που ήταν απίστευτα γρήγορο.

Με άριστα το 100 το AJFA παίρνει 97
100/100 μόνο το ΜοΡ

Περι ορεξεως…

Για να τελειώνουμε με τα παραμύθια και με τις μαλακίες!! Βγάζουν album οι Metallica πολύ σύντομα!! Μετά από 8 ολόκληρα χρόνια!! Μην τους κράζετε, γιατί οι βασιλιάδες επιστρέφουν στον θρόνο τους!! Τα πράγματα θα γίνουν ακριβώς όπως τα λέει ο Πρόεδρος!! Οι “αντιφρονούντες”, να προσέχετε!!

1 Like

Βασιλιαδες δε μου αρεσει να τους αποκαλω γιατι βασιλιας αυτοαποκαλειται και το μεγαλυτερο σιχαμα του ΝΒΑ. :lol:

Αλλα μιας και κουρασαμε με τα αλλα, ας πουμε λιγο για το δισκο. Δεν ξερω αν αυτο που ειπε ο Lars αληθευει, πως δηλαδη δε θα εχουν “μπαλαντοειδες” κομματι αυτη τη φορα (θα ειναι η πρωτη φορα μετα το Kill’Em All αν γινει κατι τετοιο, εκτος αν μετρησουμε το The Unnamed Feeling ως το αντιστοιχο τραγουδι στον συρφετο του St. Anger) αλλα μου φαινεται αμφιβολο. 80 λεπτα χωρις να σπαει λιγο με ενα πιο χαλαρο τραγουδι μου φαινονται πολλα, απο την αλλη δεν υπαρχει και λογος να πει ενα τετοιο ψεμα ή να μην εχει καταλαβει το υφος των τραγουδιων :stuck_out_tongue:

Πιστευετε θα εχει κανα instrumental? Εγω νομιζω οτι σε typical Metallica fashion, την εχουν δει τη φαση “θα κανουμε κατι που δεν εχουμε ξανακανει, και που θα ειναι διαφορετικο” και αρα δε θα βαλουν μεσα. Μπορει το Hardwired να ειναι σε γνωριμα σχετικα μονοπατια για τους Metallica (αν και thrash-o-punk δεν εχουμε ξανακουσει ακριβως αλλα οκ), αλλα παραμενει το δευτερο μικροτερο τραγουδι σε διαρκεια που εχουν βγαλει στην ιστορια τους, αφου ειναι 3 δευτερολεπτα μεγαλυτερο απο το… Motorbreath. Διπλο αλμπουμ, 12 τραγουδια… για να δουμε

Ti fash as poume, sto repeat mexri na vgoun afroi apo to stoma kai froyzele apo ta aftia??? :walkman::blow:

Sta peri tou kommmation “Hardwired…”, sympathitiko to kommati, thrash-izei,to riff einai arketa koinotypo vevaia (kai xtizetai perissotero sth logikh twn groovo-rythm tou Death Magnetic para sta thrashoeidh pentatonika tou kill’em all, mias kai anaferthike ws vasikh epiroh), den exei kapoia allagh h’ break pou tha sou parei to kefali. Stixoi toualetas (me to amoni vevaia kapou ekei konta). Fainetai oti to kainourgio album (kai apo tis dhlwseis) tha exei ena perissotero “entertainment” aera, para progressive / intellectual, opote menei na doume poso piasariko kai afthentiko tha einai to (megalo se diarkeia) album…

Α οχι, απλως ειπα να κανω μια (αρκετα) λιγοτερο προκλητικη δηλωση στην υπογραφη μου απο αυτην που εχει ο Παντελης στη δικη του.

^ Έχεις σπάσει τα ρολόγια του γραφικόμετρου.

Λοιπόν θυμήθηκα ! Το 1993 πριν την συναυλία στη νέα Σμύρνη μοίραζαν ( όχι μόνο έξω από το γήπεδο αλλά και σαν ένθετο πρέπει να ήταν σε διάφορα περιοδικά ) ένα φυλλάδιο με οδηγό της δισκογραφίας τους και είχε όλες τις κυκλοφορίες τους με βαθμολογία .
Μπορεί να ήταν από το ποπ + ροκ οι βαθμολογίες … δεν είμαι απόλυτα σίγουρος και μπορεί πάλι να κάνω λάθος αλλά ο συντάκτης πρέπει να έγραφε και στο Hammer εκείνη την εποχή .

Το 6αρι στο And Justice for All πάντως το θυμάμαι σαν τώρα και μου είχε κάνει τόσο αρνητικη εντύπωση στο στυλ … Τι λες ρε αμπαλε; Ούστ!

Σβήσε PMs ρε!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ TO METAL ΗΑΜΜΕR;!

Υ. Γ. ΜΟΝΟ ΜΕΗΝΤΕΝ ΡΕ ΜΟΝΙΑ

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΜΕΗΝΤΕΝ ΑΚΟΜΑ.

Και γιατί να μην ακούει δλδ.; Η μεγαλύτερη/καλύτερη μεταλ μπάντα είναι.

Μιας και το παρόν είναι πλέον μουσικό thread γενικότερου ενδιαφέροντος που δεν αναφέρεται αποκλειστικά στο νέο άλμπουμ των Metallica, βρήκα αυτό το πολύ ενδιαφέρον αρθράκι. Γερνώντας στο Metal λέγεται. Πέρα από την πλάκα τα περισσότερα που λέει ισχύουν.
http://rockoverdose.gr/archives/165186

Δεν είμαστε στο 1984.

Έχει και κάτι ενδιαφέρουσες μουσικές αναφορές το ορίτζιναλ άρθρο, που κόπηκαν γιατί είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας

https://youtu.be/IuqQzQjBSwU Ωραίος ο τυπάκος !