κανενα σιγουράκι στο στοιχημα για ΣΚ παίζει παιδιά ??
Μετά από τόσες μέρες πρόσεξα ότι στα Credits του κομματιού αναφέρονται μόνο οι Hetfield και Ulrich …
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Burton όχι;
Χαχαχαχαχα ! Εννοώ ότι στους δύο προηγούμενους έβαζαν και τα 4 μέλη στα Credits σε όλα τα κομμάτια .
Αφού δεν έβαλαν Cliff στα credits, σημαίνει ότι δεν έχουν πια το πνεύμα του μέσα τους. Να πάνε να γαμηθούνε!
αφου δεν εχουν μεσα Mustaine στα credits δεν ξερουν να γραφουν ουτε riffs ουτε solos.
Το γαμησαμε εντελως ;
:lol::lol::lol:
Ποιος Mustaine? Αυτός που το 2011 στο Fillmore είχε τόσα φάλτσα στα solos που θα ζήλευε κι ο Μπέκαμ?
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Hetfield το 2011 στο Fillmore έχει διαφορετική άποψη πάντως. Tσεκάρετε τα πρώτα 45 δευτερόλεπτα του βίντεο:
Εκτός των άλλων λέει ότι ο Dave Mustaine είναι amazing songwriter. Έχει ιδιαίτερη βαρύτητα να το λέει αυτό ο Hetfield. Άλλωστε επιβεβαιώνει αυτό που ακούνε τα αυτιά μας, δεν λέει κάποια φιλοσοφία. Τώρα τι λέει μια χούφτα haters για τον Dave ελάχιστη σημασία έχει.
Ντάξει οριμασε ο papaHet μετά από 30 χρόνια και δεν θα έλεγε κακό λόγο…
Το 1983 κλωτσιδον τον διωξανε μαζί με τον κοντό…
Ντάξει πλάκα κάνω δεν είμαι hater όλοι ξέρουμε πόσο καλός είναι ο Dave αλλά Hetfield δεν έγινε ποτε
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άμα είχε cliff στα credits θα “ακουγιότανε” το κομμάτι, όπως είπε και μια θεία κάποτε…
Δεν το είπα εγώ, μη μου τα πρήξετε πάλι κυριακάτικα, στον τάφο του cliff το γράφει με μικρά γράμματα.
Τώρα το γαμήσαμε εντελώς νομίζω.
Το γαμησαμε ρε Matia και η πλάκα και το πείραγμα είναι καλό πράγμα . Αλλά με τσαμπουκαδες, ειρωνιες και απολυτοτητες δεν βγάζουμε άκρη . Εδώ τα βρήκαν ο Papa Het με τον mega Dave. Εμείς δεν μπορούμε να μιλήσουμε σαν άνθρωποι ;
Όταν έχεις βγάλει Black Album, Master και Justice λίγο δύσκολο για οποιαδήποτε μπάντα να πιάσει το μέγεθος των Metallica. Οπότε ναι Metallica > Megadeth δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό.
Από κει και πέρα έχω δει απαξιωτικά σχόλια για Megadeth σε αυτό το φόρουμ από κάποιους τα οποία με έχουν στενοχωρήσει (δεν αναφέρομαι σε σένα). Ένας λέει ότι είναι τελειωμένοι, ένας άλλος ότι -ούτε λίγο ούτε πολύ- οι Avantasia είναι καλύτερη μπάντα από τους Megadeth 8O #-o
Που σαν μουσικό εκτόπισμα οι Megadeth είναι μίλια μπροστά από Avantasia (είναι ντροπή και μόνο που το συζητάμε δηλαδή).
Μην μπαινεις σε αυτη την διαδικασια. Δεν αξιζει τον κοπο.
Οποιος δεν μπορει να καταλαβει το μεγεθος του Mustaine , ειναι δικο του θεμα . Οσο για το τι αρεσει στον καθενα να ακουει, περι ορεξεως…
Υπαρχει μεγαλο θεμα σεβασμου γενικοτερα.
Οχι οτι ο Mustaine δεν εχει τα κολληματα του (μαλλον αυτος φταιει που δεν γινεται νεα Big 4 περιοδεια, τρωει φρικες, αλλαζει μελη στη μπαντα τακτικα) αλλα οκ. Ειναι αυτος που ειναι και τον αγαπαμε.
Γιατί δεν ακουγιότανε; (ρίχνω δόλωμα να δω αν κατέχεις από κασσέτα…)
Σιγά ρε που το γαμήσαμε, πλάκα κάνουμε. Χαλάρωσε και προσπάθησε να μην εκφράζεσαι ακραία, γιατί χαλιόμαστε χωρίς λόγο ρε μλκ. Αφήστε και καμιά κουβέντα να πέσει κάτω δηλαδή, γούστα είναι αυτά :).
Ναι, οι Μετάλλικα έβγαλαν εμπορικό ήχο με το Βλακ, είναι απολύτως ΟΚ να μην αρέσει σε κάποιον, είναι απολύτως ΟΚ να χύνει κάποιος με αυτό. Κατά τη γνώμη μου, είναι τέλεια η ισορροπία του ανάμεσα σε ποιοτικό και εμπορικό, όλοι θα σκότωναν για να βγάλουν έναν τέτοιο δίσκο.
Για Megadeth εγώ τους είπα τελειωμένους. Προφανώς και υπερέβαλα επίτηδες, αν και αυτό που είπα δεν απέχει και πολύ από αυτό που πιστεύω. Έχουν υπάρξει μεγάλο συγκρότημα και έχουν βγάλει φανταστικούς δίσκους, αλλά πλέον είναι το προσωπικό όχημα του Mustaine, καλώς ή κακώς. Τους έχω δει 4 φορές, οι τελευταίες το 2010 και το 2011 ήταν απογοητευτικές.
Εγώ τους είδα τους τελευταίους 10 μήνες 2 φορές και τη μια σιχτηριζα (70 λεπτά headliners, σοβαρά τώρα;) και τη δεύτερη μάζευα το σαγόνι μου απ το (λασπωμενο) πάτωμα. [U]κομμάτι [/U] σαν το Dystopia δεν έχουν τα τελευταία Metallica. Απ την άλλη άλμπουμ σαν το DM δεν έχει βγάλει ο megaDave τελευταία. Αλλά δε μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το ταλέντο του και το πως ακόμα και το πιο αδύναμο Megadeth έχει μέσα απίστευτες κιθάρες.
Οι περισσότεροι οπαδοί των Metallica έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Mustaine. Οι οπαδοί των Megadeth από την άλλη έχουν τα θεματακια τους με τους Metallica
^ Τεραστια αληθεια.
Οι Megadeth ειναι το απολυτο παραδειγμα της φρασης wasted talent. Εκαναν παρα πολλα τεραστια πραγματα στα 90ς, ακολουθωντας παντα τους Metallica ως παραδειγμα (εβγαλες Justice? θα βγαλω Rust In Peace ρε μπαγασα. Εβγαλες Black Album? Θα βγαλω Countdown. Εβγαλες Load και Reload? Θα βγαλω Cryptic και Risk, θα σου δειξω εγω που με εδιωξες), αλλα δυστυχως ο απιστευτα προβληματικος Dave Mustaine τα διελυσε ολα μετα.
Μετα το υπεροχο The System Has Failed, μου ειναι αδιανοητο το πως εβγαλε 4 αδιαφορες βλακειες στη σειρα αυτος ο ανθρωπος. Καποιοι αποθεωνουν δισκους σαν το Endgame, αλλα οκ, περι ορεξεως… Τελειωμενους δε θα τους ελεγα, αφου το Dystopia ειναι πολυ καλος δισκος και η μουσικη που θελουμε να ακουμε απο τον Dave, αλλα δεν πιστευω οτι εφτασαν ποτε το potential που ισως ειχαν αν ο Mustaine δεν ηταν τοσο κομπλεξικος. Για να μην παμε στις καταπτυστες και γελοιες πολιτικες και θρησκευτικες του αποψεις… αλλο θεμα αυτο, που ομως επηρεαζει πολυ αμεσα τη μπαντα και την πορεια της.
Κατα τα αλλα ο James Hetfield στα live του Fillmore θα ελεγε καλο λογο ακομα και για το γκομενο της 16χρονης κορης του. Εχω παντως εναν ξαδερφο απο το San Francisco που το 1981 ηταν 14 χρονων και μου λεει οτι οι Metallica δεν ηταν ποτε πια οι ιδιοι αφου εφυγε ο McGovney και ο Mustaine. Τους ειχε δει να παιζουν σε ενα μπαρακι τα μισα τραγουδια του Kill’Em All με Mustaine, και λεει οτι ενιωθες μια αυρα που δεν την επιασαν ποτε μετα.