Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Ήταν κι ο δικός μου ξάδερφος σ’ αυτό το live και ήταν 11 χρονών, ΡΟΥΦΑ!

Αφού ήταν δίπλα ο Lars και του 'πιανε τον κώλο :stuck_out_tongue:

Το Endgame δεν είναι η απάντηση του Mustaine στο Death Magnetic? Λέω εγώ τώρα…

Απλά γελοίος…

Παντελή αν δε σε χαλάει η ειρωνία του πάω πάσο, δεν είναι “για πλάκα” όμως. Για πλάκα και ειρωνία δεν πάνε μαζί…αυτό εγώ το αντιμετωπίζω με καφριλίκι…και δεν έχω γίνει κάφρος ακόμα.

A++++++ :lol:

Το Endgame εχει 3 καλα τραγουδια (Headcrusher, This Day We Fight, The Hardest Part Of Letting Go) και το υπολοιπο ειναι η απαντηση του Mustaine στον σκουπιδιαρη που τον ξυπνησε στις 5 το πρωι.

• Με ξυπνας με ενα βουνο σκουπιδια ρε συ Fred? Ε θα παρεις κι εσυ ενα βουνο σκουπιδια, αυτο ηταν. Endgame.

Πολύ σωστό το προηγούμενο ποστ του quintom

Δεν εχεις καταλαβει τιποτα. Ο MUSTAINE ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ.

1 Like

Μπα, είναι όντως η απάντηση του Mustaine στο Death Magnetic, δηλαδή revival των άλμπουμ που τους ανέδειξαν, το οποίο έχει επίσης τρία καλά τραγούδια (All Nightmare Long, My Apocalypse, The Judas Kiss), τι να κάνει ο άμοιρος ακολούθησε την γνωστή πεπατημένη κι αυτός, ότι κάνουν οι Metallica από πίσω κι αυτός.

1 Like

σχετικο ασχετο … θες να μου πεις τι γραφει στον ταφο του Cliff με μικρα γραμματα γιατι με πιανεις αδιαβαστο ;

Δεν υπάρχει τάφος του Cliff, trollαρει :stuck_out_tongue:

ναι οκ εννοουσα το σημειο στη Σουηδια …

Τους στίχους του Το live is to die εχει

και παλι δεν καταλαβαινω τι εννοουσε ο Matia

Αν στην ηλικία τους , δεν είχαν καταφέρει ακόμα να τα βρούνε θα ανησυχούσα …Δλδ, ήμαρτον, ωριμάζουν οι νορμαλ άνθρωποι. Έχουμε ήδη σαπουνόπερες που κρατούν 10-15 χρόνια ( ακούς vinnie paul ;;σιγά μην ακούς )

όχι ότι έχω άποψη, αλλά σαν λάτρης και των 2 δεν είχα ποτέ θέμα…

Βασικά, το outcome εκείνης της απόφασης ήταν οι Megadeth. Και όσο να 'ναι, μόνο καλό έκανε στη μουσική η δημιουργία αυτής της μπάντας. Και ένα καλό που έχει ο Dave , είναι ότι ΠΑΝΤΑ είχε ΦΟΒΕΡΟΥΣ κιθαρίστες στο “ροστερ”

έχουμε δει Chris Poland, τον θεό Marty Friedman , Al Pitrelli, Chris Broderick, τώρα έχει τον Kiko και ίσως ξεχνάω 1 ή 2 ακόμα . ΟΛΟΙ παικταράδες

επί της ευκαρίας, το σχόλιο, μιας και έχει βιαστεί το θρεντ για τον νεο δίσκο

“Λογικά” πρέπει να γράφει [SIZE=1]“cliffless credits=den akougiotane”[/SIZE]

Ήτω τρολιά of the highest level :stuck_out_tongue:

Πηραμε μια γευση πως θα ακουγοταν στους 5 πρωτους δισκους… Εδω περνουμε μια ιδεα πως θα ακουγοταν απο τους Big 4 και τους pantera !

καλά ακούγεται!!

Mπα χλωμο

Βασικα μεγαλο φεηλ, καμια σχεση με τον αλλον τυπο που εκανε φοβερη δουλεια… μονο το Pantera ισως πετυχε λιγο.

Kati mou leei oti to metaniosan, kai ta “riff origins” psinontai gia kykloforia to 2017 me pithano titlo “Reassembled… To Reanimate” opos tote me to Reload :stuck_out_tongue:

Εγώ πάντως ψήνομαι άσχημα για κάτι τέτοιο !

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk