Metallica - Hardwired ...To self-destruct

4 διαφορετικά ( πειραγμένα) εξώφυλλα . Ένα για κάθε έκδοση του άλμπουμ .

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

όλα γτπ είναι

Δεν τα βρίσκω ούτε για τον πούτσο ούτε υπέροχα. Ούτε κρύο ούτε ζέστη.

πάνω που είχα συνηθίσει το πρώτο τώρα ήρθαν κ τα άλλα να με μπερδέψουν πάλι. Ναι εντάξει γτπ δεν ξέρω αν είναι, αλλά εμένα δεν μ’ άρεσαν.

Βρε ας είναι καλός ο δίσκος και ας έχει σκατά με μύγες απέξω.

no argument there

Ευτυχώς, κατάλαβαν ότι το bonus CD το αρχικό ήταν ΠΙΠΕΣ. Πολύ καλό ότι συγκεντρώνουν κομμάτια που ήταν διάσπαρτα από 'δω κι από 'κει.

Μόνο που λείπει το Ecstasy Of Gold…

Έχω την αίσθηση ότι οι διασκευές που βάζουν συν το υπόλοιπο υλικό του bonus cd, δείχνει και λίγο την κατεύθυνση που θα έχει όλος ο νέος δίσκος .

Vevaia tha mporousan mazi me ta riff origins na eixan balei ta 3-4 tragoudia pou itan diasparta, kai na min exoume akoma ena anousio live apospasma me 5-6 tragoydia pou me eksairesi to Metal Militia exoume akousei se 300 diaforetikes ekdoseis

Χεστήκαμε για τα riff origins.

Ναι όντως. Αν δεν έχουν κάτι πολύ καλό εκεί μέσα ή τουλάχιστον που να νομίζουν ότι είναι πολύ καλό ώστε να το χρησιμοποιησουν σε κάποιο άλλο κομμάτι αργότερα , το πιο πιθανό είναι αυτά τα riffs origins να τα έχουν διαθέσιμα στο metclub , που έτσι κι αλλιώς είναι δωρεάν πλέον !

Τους το έδειξε δηλαδή ο “καλλιτέχνης” και είπαν α γαματο ειναι ;

Μάπα το εξώφυλλο, αλλά ευτυχώς δεν παίζει μπάλα. Είναι σαν μια ομάδα να έχει μάπα εμφάνιση - δεν έχει να κάνει με την απόδοσή της στο γήπεδο. Αυτό θέλουμε να είναι καλό :).

Ο dave αρνηθηκε να σχολιασει το πρωτο single,σου λεει ασε μην φαω εγω το μπινελικι μετα επειδη θα πω δεν μ’αρεσε.:stuck_out_tongue:

Κλασικός ο Dave. Είπε κιόλας ότι δεν θέλει να ξανακάνει το big 4 . Γιατί άραγε ( τα λέει ο kerry King βέβαια ) ;

Πότε είπε και καλή κουβέντα για κομμάτι των metallica ( εκτός από αυτά που έχει και ο ίδιος Credits ) ;

Gia ta live xestikame.

Αν δεν πας στο μεθαυριανό, μη σε πετύχω πουθενά κλόπδου!

Κανονικά ήθελε greeklish βέβαια αυτό.

Κυκλοφορούν φήμες ότι την Δευτέρα θα ακούσουμε νέο τραγούδι …