Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Σίγουρα πάντως γυρίζουν βίντεο για κάτι…

Σημαδιακό να το βγάλουν το τραγούδι στις 27…
30 χρονια

Στάλθηκε από το LG-D855 μου

Λες να υπάρχει τέτοιος συνειρμός;
το μόνο σίγουρο είναι ότι τα τελευταία χρόνια νιώθουν άνετα ώστε να μιλάνε για εκείνον . Στο So What διάβασα ότι ο Hetfield είχε ξεχάσει ότι το τελευταίο show στις 26 του μήνα ήταν το πρώτο που έπαιξαν με τον ίδιο να παίζει κιθάρα μετά τον τραυματισμό του .

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω ότι από τότε που βγήκε ο ΜΟΡ δίσκος και άρχισαν την περιοδεία είχαν συμβει αρκετά “κακά” πράγματα για τη μπάντα…

Μωβ ντραμς ο Λαρς στη νέα περιοδεία
Στάλθηκε από το LG-D855 μου

εσκασε νεο κομματι

Και το οποίο βαράει πολύ όμορφα.

Σαφώς καλύτερο από το Hardwired αλλά δεν εντυπωσιάζομαι.

Με ενθουσίασε το μπάσιμο των 2 κιθάρων στο ιντρο , αλλά μετά μου πέρασε…

με έκανε να πιστέψω ότι θα ζήσω μεγάλες στιγμές, αλλά είναι ένα οκ κομμάτι

η κιθαριστική δουλειά μου άρεσε πάρα πολύ σε σημεία. Εκτός του σολο που ο Hammett είναι μια απ τα ίδια

Δεν ξερω τι λετε αλλα το κομματι γαμει. Ηχος κορυφαιος, το σολο τα σπαει , ωραιοι στιχοι και οι φωνητικες μελωδιες και riffαρα!
Ειμαι ετοιμος για haters! BURN !

Τα διπλα φωνητικα στο refrain με ανατριχιασαν…

Γαμαει ρε!!!

Metallica ρε νιαμού :sunglasses:!!

Εντάξει μεταξύ μας…γαμάει!

Βαρετό και αδιάφορο τραγουδάκι κι αυτό.

εσενα περιμενα βρε Ror τοση ωρα… Που ησουν ; που χαθηκες ;

Ειπα να αφησω να γραψουν πρωτα τα fanboys.

που ειναι αυτα τα χαζα ; Που δεν ξερουν να ακουσουν ; Αντι να εκτιμησουν Megadeth, Testament , anthrax, Death angel, και την σκηνη του νεο thrash κτλ ακουνε ακομα αυτους τους τελειωμενους! Μπραβο αγορι μου ευγε !
Πες τα εσυ να μην τα ξαναλεω εγω.

Σε σχέση με το ξαναζεσταμένο Death Mangetic το Moth ήταν απολαυστικό. Και το production μυρίζει Metallica ξανά :yum:

1 Like

ελα ρε! ειπες καλη κουβεντα ; Πως εγινε αυτο; ξαπλωσε αγορινα μου να σου περασει!! χε χε χε χε!!
μην το χοντραινω και αρχισουμε παλι, ε ;

Γενικά καλό κομμάτι.
Καλό ήχος, ζεστός και μοντέρνος, ήδη καλύτερος από του DM ακούγεται.
Σαφέστατα το προτιμώ από το πρώτο, εδώ έγραψαν τραγούδι, εκεί απλά thrashαραν.
Νομίζω θα ήταν καλύτερο αν ο James ‘‘τραγουδούσε’’ περισσότερο, αν οι φωνητικές μελωδίες ήταν περισσότερο ξεκάθαρες. Γιατί το song writing είναι αρκετά καλό.(φυσικά σε σύγκριση με το DM, όχι με τα πρώτα τέσσερα, τις μαγικές επιλογές στίχων και την πρόσδεσή τους με τη μουσική δεν την πέτυχαν ποτέ ξανά μετά το BA) Ειδικά το ρεφρέν γαμάει, εκείνο το ‘Yesterdaaaay’ εντελώς κολλητικό. Γιατί μόνο 1 φορά το λένε το ρεφρέν πριν σκάσει το κόψιμο, έπρεπε άλλη μία, γαμώ!
Το σόλο επειεικώς μέτριο, δυσδιάκριτες νότες στο πρώτο μισό και πολύ wah wah, στο δεύτερο μισό στρώνει.
Πολύ καλές εναλλαγές riff όμως.

Ζεσταινόμαστε !

1 Like