Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Μην ασχοληστε με τους ξεφτιλες του Hammer

Όχι δε μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, γιατί:
1ον) Δεν ψάχνω και πολύ να δω τι γράφουν.
2ον) Αντικειμενικά μιλάμε απλά για ένα “οκ” τραγούδι. Δεν είναι κάτι τόσο ιδιαίτερο, άσχετο αν μου/μας αρέσει. Υπάρχουν ακόμα περίπου 77 λεπτά μουσικής να ακούσουμε.
3ον) Σε 2 μήνες που θα κυκλοφορήσει ο δίσκος να είσαι σίγουρος ότι στο hammer θα έχουν ειδική δισκοκριτική από όλους τους συντάκτες ξεχωριστά.

1. εγώ απλά τους ακολουθώ και δεν μπορώ να μην πω αυτό που βλέπω
  2. μιλάς σωστά
  3. προφανώς…

:slight_smile:

Έχω φύγει από το Χάμερ πριν 2-3; χρόνια και δεν με αφορά στο ελάχιστο το κόμεντ αλλά θα απαντήσω ότι κάνετε λίγο σαν μουτρωμένα φανμπόις και μάλιστα αδιάβαστα φανμπόις γιατί κάποιοι από αυτούς που λέτε έχουν υπερασπιστεί τους Metallica ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ σε σημείο που εγώ θα τους έλεγα να ηρεμήσουν λίγο. Αν το Hardwired ήταν ΕΠΟΣ θα μας είχαν πρήξει τον αδόξαστο. Αλλά δεν είναι και εγώ εικάζω ότι δεν επιμένουν γιατί όπως ίσως ξέρετε οι haters άλλη δουλειά δεν κάνουν από το να πηγαίνουν να αρχίζουν τις μίρλες, που στην περίπτωση των πρώην συναδέλφων μου το βιώνουν σχεδόν καθημερινά σε κάθε ποστ για μεγάλη μπάντα.

Καλά κάνουν και σπρώχνουν τους Testament και την συναυλία τους, δεν καταλαβαίνω την λογική, βγάζουν νέο δίσκο οι TESTAMENT (δεν μιλάμε για καμιά μπαντούλα), ερχονται για λάιβ, βγάζουν ένα πολύ ωραίο κομμάτι, ε, μην το ποστάρουμε γιατί ο τύπος που πάντα σκέφτεται πονηρά θα πονηρευτεί. Ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει να δει.

Για του λόγου το αληθές ο Μαρκος έχει υπερασπιστεί πολλές φορές το συγκρότημα το ίδιο και ο Χρονοπουλος . Για τον χακο δεν έχω προσέξει .

Θα συμφωνήσω με τον vic στο από πάνω ποστ.

Έπος φυσικά δεν είναι και τον testament. Καφρίλα ίδια είναι με τις προηγούμενες .

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχουν υπερασπιστεί τους Metallica αλλά δεν βλέπω και πάλι κανένα σχόλιο ούτε στο ελάχιστο, σορρυ αλλά η μεγαλύτερη μεταλ μπάντα του πλανήτη βγάζει δίσκο μετά από 8 χρόνια, ένας δεν μπορεί να πει κάτι; Με την ίδια λογική το Testament είναι ένα καλό κομμάτι δεν αντιλέγει κανείς αλλά μην το παρατραβάμε κιόλας ε.
Όταν βγήκε το “έπος” Speed Of Light πέρσι μήπως θυμάσαι τι γινόταν;

Και τώρα για το hardwired ή λίγο πριν για την φωτογράφηση για τα κουστούμια brioni τους υπερασπιστηκαν . O Μάρκος επίσης έχει γράψει ότι δεν γράφει κάτι γιατί θα ξεκινήσουν οι ανοησίες από κάτω όπως σημείωσε και ο vic.

Τον καταλαβαίνω. Αλλά από την άλλη δεν μπορεί να πει ένα μου αρέσει ή ένα οκ δεν τρελάθηκα κιόλας ας πούμε;

https://www.youtube.com/watch?v=yE2rgWFAO2A Kill Em All χαλαρά

Φαγωθήκατε για το Χάμερ, ορίστε:

[SPOILER][/SPOILER]

:lol:

Bastard γαμησες !

Ντάξει το γάμησε ο Χρονόπουλος. Το Hardwired είναι ένα ok θρας κομμάτι. Δεν είναι κανένα thrash αριστούργημα τύπου Holier than Thou για να γράφει λογοτεχνία για νταλίκες γκαζωμένες που έρχονται καταπάνω σου.

Επίσης δεν είναι ο μόνος λόγος το πόσο ψηλά βρίσκεται ένα συγκρότημα για να βγουν οι διάφοροι ηλίθιοι και να κράζουνε. Εδώ ο Mustaine τρώει κράξιμο από ορισμένους κομπλεξικούς επειδή λέει είναι συντηρητικός στις απόψεις του και δήλωσε και Χριστιανός. Ό,τι νά 'ναι είναι ορισμένοι.

Κι ένα τελευταίο: Γιατί συγκρίνετε το θρασοντεθ των Testament με τους Metallica? Λες και το νέο τραγούδι που βγήκε στη δημοσιότητα απ’ τους Testament είναι κάτι το φοβερό το οποίο δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι Metallica με το Hardwired.

[B][I][I]“Don’t believe everything you read on the internet
just because there’s a picture with a quote next to it”[/I][/I][/B]
Abraham Lincoln

Τρολιά είναι βρε cheetah το post του bastard . Στο υπόλοιπο σχόλιο σου , συμφωνώ .

Απλά να πω ότι η πρώτη παράγραφος είναι όντως από ποστ του Χρονόπουλου, ούτε για πλάκα δεν θα έγραφα εγώ τέτοιες μπούρδες.

Βασικά για να είναι πιο αληθοφανές θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις κάτι πιο βαρύγδουπο. Πάντως πραγματικά γέλασα…

Αβραάμ Λίνκολν λέει χαχα :lol:

Μου θύμισες την επική παπαριά της Ραχήλ:

O τεράστιος Jason Newsted καταθέτει την άποψή του για το καινούριο τραγούδι των Metallica. Βασικά λέει ότι είναι σπουδαίο τραγούδι.

Μιας και λέτε για το hammer, το οποίο το σταμάτησα το Δεκέμβριο του 1991, να σας πω ότι θυμάμαι ότι το 1988 είχαν βαθμολογήσει το And justice for all με 88/100. Τότε οι βαθμολογίες ήταν στα 100. Δεν θυμάμαι τι έλεγε η κριτική, μου έχει μείνει μόνο το νούμερο.
ΥΓ: Με μεγάλη επιφύλαξη γιατί δεν το θυμάμαι ακριβώς (αν το θυμάται κάποιος 40+ ας το επιβεβαιώσει), νομίζω ότι στο Keeper II είχαν βάλει 100/100.