Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Σεβασμός και μόνο για τον μεγάλο Quorthon και βασικά το Under The Sign of The Black Mark είναι ο καλύτερος black metal δίσκος…τα είπα και ξαλάφρωσα!

2 Likes

κομμάτι του 7 που live γίνεται εύκολα 8

3 Likes

Βεβαια οταν οι μπαθορι βγανανε Νορντλαντ και κλαιγανε ακομα και οι κοτρωνες στο ματσου πιτσου απο την καυλα οι μεταλλικα μας κερναγανε ενα ωραιοτατο st anger !

2 Likes

@Deathster Μπορείς επίσης να πεις πως έστρωσαν το δρόμο για το St. Anger με το Octagon :grin:

1 Like

πω ρε μαν…που την θυμήθηκες αυτή την κουράδα το Όκταγκον; Πραγματικά δεν ακούγεται αυτό το πράγμα…

Κουραστικο το Dream No More.

αχαχα :joy:
Σωστο και αυτο !

Τα side projects που θελω να βγαλει ο James:

• Να βγαλει ενα αλμπουμ με 15 τραγουδια μεταξυ 3-4 λεπτων σε διαρκεια και να ειναι ΟΛΑ σαν το Hardwired, αλλα να τα τραγουδαει οπως στο επικο live του BBC που εβαλε ο Shadowking παραπανω. Απιθανη εκτελεση, το ανεβαζει οντως πολυ το τραγουδι.

• Να βγαλει ενα αλμπουμ με 8 τραγουδια ολα σαν το Spit Out The Bone, MONO THRASH, με τρελο ξυσιμο στις κιθαρες, αρμονικες παντου, και aggressive ρεφρεν το ενα μετα το αλλο.

Εγω θελω να βγαλει μια μπαλαντα α λα Unforgiven ή hard rock α λα Outlaw Torn…

1 Like

Και εγώ θέλω να έρθει σπίτι μου και ας παίξει όλο το st Anger . Χαχαχαχα .

2 Likes

Αυτο με το hard rock ποτε δεν το καταλαβα… αν θεωρουνται οι Maiden (και πολλα αλλα συγκροτηματα με πολυ πιο light ηχο απο Load/Reload) μεταλ, τοτε γιατι να μη θεωρουνται μεταλ αυτα τα albums? Δε με νοιαζει και ιδιαιτερα, γιατι τις ταμπελες γενικα στη μουσικη τις εχω γραμμενες πιο πολυ κι απο την καθε τυχαρπαστη αποψη που διαβαζω, αλλα ετσι, για την κουβεντα…

Δεν ξερω αν υπαρχει καποια μετρηση για το τι ειναι hard rock και μεχρι που ειναι το πανω οριο ωστε μετα να γινει metal η heavy rock…
Συμφωνω με Maiden, πιο light ηχος σχετικα με τα 80’s των Metallica…

Δεν ειμαι σιγουρος γιατι αναφερεις συγκεκριμενα τα 80ς. Με εξαιρεση το A Matter Of Life And Death (πολυ ευχαριστη εκπληξη για μενα!!), μπορεις να μου βρεις πιο heavy ηχο Iron Maiden απο τον ηχο σε τραγουδια οπως The House Jack Built, Devil’s Dance, Outlaw Torn, Wasting My Hate, Thorn Within, Bleeding Me και δε συμμαζευεται?

Ανεφερα τα 80’s γιατι και οι 2 μπαντες εχουν τους καλυτερους δισκους τους εκεινη τη δεκαετια…

Όντως δηλαδή πόσο πιο μεταλ είναι ο ήχος του Fear of the dark πχ ή του X factor (με μηδέν όγκο στην κιθάρα); Και βάζω 90s επίτηδες για να τα βάλουμε δίπλα στα Loads. Άλλωστε και στην μετά reunion εποχή ο ήχος τους είναι αρκετά πιο prog Rock πάρα μεταλ.

1 Like

Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου, η απαντηση ειναι η προφανης, και εχει να κανει με κουρεματα και βαμμενα νυχακια. Ο ηχος των Metallica δεν ηταν ποτε μη-μεταλ.

2 Likes

Εεεε ναι στο Low man’s lyric είναι εντελώς μετσαλ. :smile:

Αλλά κάτι άλλους τους κάνουν συνέχεια εξώφυλλο σε κάτι περιοδικά γιατί είναι τρουιλες και δεν πρόδωσαν τους τίμιους οπαδούς.

1 Like

Καλα που μου το θυμησες, ας βαλω λιγο τις δισκαρες στην playlist για αποτοξινωση απο το Hardwired!!!

2 Likes

Προφανώς στα Loads υπάρχουν πράγματα που ξεφεύγουν από τον όρο μεταλ βλ. το Low mans lyric, το mama said, Ronnie, poor twisted me κτλ εξάλλου δεν ήταν και τόσο της μόδας το στονερ τότε ( ο μέσος μεταλλας τότε άκουγε κυρίως power)