Η κοπέλα έχει ξεροχυσει 10 φορές…πάει να κάνει την ερώτηση και κολλάει το στόμα της .
Αρχές 90s θα την είχε ήδη καρφώσει ( όποιος έχει διαβάσει το βιβλίο του slash μπορεί να το κάνει εικόνα ! Χεχεχεχε ) .
Ωραίος χαβαλές ο James πάντως .
Η κοπέλα έχει ξεροχυσει 10 φορές…πάει να κάνει την ερώτηση και κολλάει το στόμα της .
Αρχές 90s θα την είχε ήδη καρφώσει ( όποιος έχει διαβάσει το βιβλίο του slash μπορεί να το κάνει εικόνα ! Χεχεχεχε ) .
Ωραίος χαβαλές ο James πάντως .
Στα 90s σιγά μην την άφηνε ο Δανός και ο Kirk “babyface” Hammett πριν περάσει μία βόλτα από backstage την ώρα που ο Jason “χαμάλης” Newkid έκανε 20 λεπτά bass solo μέχρι να τελειώσουν
Γενικά έχω περάσει σε άλλη φάση εγώ ρε . Είμαι θεοτυφλος . Ακούω μόνο την αρχή της λέξης meta… και έχω πατήσει καρδούλες και βαράω παλαμάκια μόνος μου στο σπίτι σε κάθε απάντηση του Hetfield.
Αν δεν είναι ψηλή ο Δανός δεν πλησιάζει …
Ελαφρως σεξιστες με την κοπελιτσα ε, τιποτα περιεργο δεν υπαρχει στην ομιλια της ή στον τροπο της, πολυ επαγγελματικη ειναι, μη δειτε μπουταρες και μικρη σχετικα ηλικια εσεις, αμεσως να παει στο βρωμικο το μυαλο σας
Άμα στο τέλος αντί για Jessica μπερδευόταν και την έλεγε “Edna” να δω τι θα 'λεγες!
Χαχαχ, σοβαρα ομως, περα απο την πλακα, δεν ξεροχυσε πουθενα η κοπελα, ηταν πολυ σωστη.
Τι ακριβως επρεπε να κανει? Να του μιλαει αποτομα και κοφτα για να μη λενε οτι τον γουσταρει?
Πάντως που λες για φωνή … πήγαινε τσέκαρε την συνέντευξη που ποσταρα στο thread των metallica με έναν ξανθό τύπο στον Καναδά …
Hetfield και mini me φάση …
Το κορίτσι είναι μια χαρά ! Πάντα τέτοια !
Δες εδώ κατάσταση ρε μλκ λέει ο άλλος για “energy” που έχουν live και η Edna δαγκώνει τα χείλη της!
Εντάξει είναι φανγκερλ η κοπέλα … Μόνο φανμποηδες νομίζεις ότι υπάρχουν ;
Αυτο το μινι δαγκωμα του κατω χειλους εσυ το πηρες ως καυλα με την παρτη του?
Εμ τετοιοι παπαρες ειμαστε ολοι οι αντρες
Τωρα τα “Jessica” και “Edna” δεν ξερω καν τι ειναι χαχαχαχα, Josie την λενε την κοπελα!
Μια χαρά η κοπέλα. Λέτε υπερβολές.
Υπερβολές λες εσύ όταν μας τα πρήζεις για το Tool και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο .
Οπως βλεπετε, γενικα ειναι αρκετα ενθουσιωδης και γαματη.
Καλυτερα να μην ξανατραγουδησει τον εθνικο της υμνο βεβαια.
Και οχι μονο επειδη ξεχασε τους στιχους.
Nταξ’ μωρέ λίγο χαβαλέ κάναμε με τις αντιδράσεις της, μη μας βγάλετε και σεξιστές!
ΥΓ: Ο άλλος έκατσε και την έψαξε κιόλας
Καμία υπερβολή όταν αποδίδω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Να ηρεμήσεις .
E is for Ednas
‘Edna’ was Metallica slang for any young lady willing to spend time, and share bodily fluids with, band or crew members. The young Californians weren’t particularly choosy, and clearly the young ladies who wanted to hook up with these stinky, spotty, bumfluff-‘tache- sporting metalheads weren’t either. “They enjoyed what they did,” James Hetfield told Playboy in 2001. “And, heh-heh, they were good at it. Back then, we all shared stuff. ‘I did her. Dude, here! Have my chick.’ Lars would charm them, talk his way into their pants. Kirk had a baby face that was appealing to the girls. And Cliff – he had a big dick. Word got around about that, I guess.”
Την εψαξα για να εχω υλικο για το βραδυ, οχι για να σας δειξω τιποτα
Εχω δακρυσει:
Παρεμπιπτόντως στο βίντεο που ανέβασες να μας αποδείξεις ότι παθιάζεται μιλάει για “hottest guys”
Ήρεμος είμαι … Μόνο όταν διαβάζω τις υπερβολές σου φορτώνω …