Προσκυνώ Pearl Jam τότενες . Άκου εκεί 32 & 29 τραγούδια
Αν και θα είμαι αιώνιος team Clutch
Προσκυνώ Pearl Jam τότενες . Άκου εκεί 32 & 29 τραγούδια
Αν και θα είμαι αιώνιος team Clutch
Doctor - Doctor και intro ειναι CD Και οχι Live.
Επισης μιλας για την εξαιρεση . Σε εκεινο το tour 100 λεπτα επαιζαν τα ιδια ακριβως κομματια.
1.45 έπαιξαν στο αγγλικό download με ίδιο σετ λιστ οι maiden. Σε αυτή την περιοδεία έκοψαν ένα τραγούδι νομιζω γιατί έπαιζαν 2 12λεπτα+
Sabbath είδα στη Γλασκόβη πριν καμια βδομάδα. Ανατριχίλα. Ειδικά ο Geezer παίζει λες και ειναι 25 χρονων.
Οι Metallica btw τα σετ τους άρχισαν να τα αλλάζουν αρκετά στην περιοδεία για το st. Anger. Πριν είτε είχαν σταθερό σετ είτε άλλαζαν 1-2 κομμάτια. Στο st. Anger άλλαζαν τα μισα
αν το ψαξεις στο youtube (δεν χρειαζοταν να το κανω τωρα καν γιατι ειμαι λιγο ψυχακιας με το τι παιζουν οι μεγαλες μπαντες) θα δεις οτι απο την ωρα που εβγαιναν στη σκηνη ηταν 1 και 35 λεπτα.
Και βασικα κουβεντα να γινεται. Αλλα οι Maiden ειναι Maiden παντα τοσο επαιζαν.
Οι Metallica επαιζαν και πολυ περισσοτερο καποτε και μην ξεχναμε τι κομματια παιζουν (εστω και με εκεινο το τεραστιο jam στο Seek and Destroy, τα αλλα καραγκιοζιλικια με τις 2 νταμς και το χαβαλε τα εκαναν μονο επι Αμερικανικου εδαφους).
Εδω ολοκληρος Lombardo ειχε δηλωσει οτι ενας λογος που εφυγε απο τους Slayer Ηταν οτι του ζηταγαν να παιξει τα γρηγορα κομματια τους το ενα πισω απο το αλλο και δεν αντεχε (και εκει μιλαμε για 90λεπτο setlist).
Δεν λεω οτι οι Metallica την εχουν πιο “μεγαλη” , αλλα μην τους αδικουμε κιολας.
Ακυρώθηκε η αυριανή συναυλία γιατί δε μπορεί να τραγουδήσει ο Het.
Την αναβάλουν για τις 2 Σεπτέμβρη με κάτι ‘kick-ass’ όπως λένε.
Είμαι σίγουρος ότι ο Lars έφαγε μεγάλη ξενέρα .
Επίσης είμαι σίγουρος ότι θα είναι kick ass το show του Σεπτεμβρίου.
Δίνουν την επιλογή να ανταλλάξεις το εισιτήριο με ένα από τα επόμενα show για περιορισμενο αριθμό βέβαια (έχω ήδη για τις 7) αλλά δεν το ψήνω, με 40-50 λίρες αεροπορικό προτιμώ το Σεπτέμβρη που θα ξεθάψουν πράγματα για το σετ!
Για πόσες μέρες είχες εισιτήριο ;
Κάπου το ανέφερες πιο πριν αλλά δεν θυμάμαι .
( είμαι και λίγο τεμπέλης )
Καλυτερα που ακυρωθηκε η αυριανη αν ηταν να ειναι στα ιδια χαλια με χθες ο James…
2 Σεπτεμβρη που σημαινει οτι θα ειναι Ευρωπη το καλοκαιρι?
Ταχεία ανάρρωση στον γίγαντα!
Ναι έχουν ήδη κλείσει για Γαλλία και Γερμανία αλλά indoors
Στειλε link
Τα έχω δει στο facebook συναυλίες τύπου sonisphere . Δεν είναι καλοκαίρι , είναι κάποιες ημερομηνίες τον Σεπτέμβρη .
Οι Pearl Jam και 100 τραγουδια να παιξουν και να αλλαξουν, δε θα το παρει πρεφα και κανεις αφου ολα τους τα τραγουδια εκτος απο το Black ειναι ιδια
Kalokairi Ameriki k fthinoporo Europi.
2 drenie
με αφορμή ένα προηγούμενο post του @QuintomScenario για το πόσο γαμηστερό κομμάτι είναι το Now That We Are Dead…
Χτες είμασταν σε ενα ροκ μπαρ και έπαιζε διάφορα απο helloween , zakk wylde μεχρι ACDC Motorhead , 1000Mods και Jack White.
βάζει λοιπ;oν το συγκεκριμένο κομμάτι και πέρα από το ότι γέμισε ο χώρος ΗΧΑΡΑ , έβλεπες τα περισσότερα κεφάλια να κουνιουνται πάνω κάτω απο ευχαρίστηση λες και άκουγαν για πρώτη φορά το Sad But True ας πούμε.
Αυτή η απλότητα του κομματιου το κανει ακομα πιο σουπερ . Και ενταξει σας γραφω στα παλια μου τα παπουτσια. Μια χαρα ειναι και η σολαρα του Hammett και ας μην ασχοληθηκε και πολυ με τον δισκο για προσωπικους λογους.
Έβλεπα videos από το προχθεσινό live στην Κοπεγχάγη, καταλήγω ότι δεν ήταν κρύωμα, αλλά μάλλον κάποια μετενσάρκωση του Lemmy στο σώμα του Hetfield… χαχα!
αν ειμασταν στα τελη των 80ς - αρχες 90s ο Hetfield θα ηταν τοσο χαρουμενος με αυτο το κοπλιμεντο που θα εκανε τα παντα για να ΜΗΝ του περασει το κρυωμα !