το Murder One θα ειναι αφιερωμενο στον Lemmy και οι στιχοι του θα ειναι εμπνευσμενοι απο διαφορα κομματια των Motorhead !
Ελα Πετρο πες ποιο nickname εχεις εδω μεσα?
τον εκοψα για φανμπου
Η αντίδρασή του στο 2:52, κι εγώ έτσι ήμουν, τι ΚΑΒΛΩΤΙΚΟ σημείο ρε γαμώ (insert σωστόheadbanging smiley και όχι τις καινούριες ημότικον φλωριές), σχεδόν όσο καβλωτικός είναι μετά ο Hetfield στο B U R N
,/(>.<),/
Αν δεν ήταν οι υπερβολές για Load/Magnetic θα μπορούσα να ήμουν εγώ στο βιντεάκι. :b
Το κομμάτι γάμησε, ριφφ, μελωδίες, τα πάντα όλα. Οι προσδοκίες πολύ ψηλά για το δίσκο, και δε περίμενα ότι θα το έλεγα αυτό.
Οταν λες οι υπερβολες για Load/Magnetic, εννοεις ο εμετος που βγαινει προς την οθονη?
Για πολυ ξυλο ο τυπος, ο ορισμος του Ελληναρα. Τους ειπε και ΖΩΑ επειδη δεν επαιξαν χεβιμεταλ για αντρακλες σαν κι αυτον μετα το 1994, και μας πρηζει συνεχεια στο βιντεο.
EDIT: Ελα οκ σορρυ, το παρακανα, σορρυ Πετρο.
Σε κάθε bigger than life μπάντα ( δεν είναι και πολλές) , καταλογίζω τα πολλά ανυπόφορα κακέκτυπα και εκείνη την μερίδα οπαδών που είναι πιο κολλημένη και απ τον σπασμένο προφυλακτήρα του αυτοκινήτου μου…
Για κάθε drenie που μπορείς να συζητήσεις ανθρώπινα (όταν δεν ειρωνεύεται αρνητικές κριτικές) , αναλογεί μια ντουζίνα που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω
Στ αρχίδια μας αν δεν άρεσε στον κάθε Πέτρο το Load & Death Magnetic…Σιγά μην ασχοληθούμε να τον κράξουμε , λες και δεν έχει δικαίωμα γνώμης…Στ αρχίδια μας αν δεν άρεσε σε κάποιους το moth into flame…Στ αρχίδια μας και αν άρεσε σε όλο τον πλανήτη και δεν άρεσε σε μας. Να συζητήσουμε μπήκαμε όχι να αποθεώσουμε ή να κράξουμε
Είναι ανυπόφορο αυτό το πράμα που ο ένας ειρωνεύεται τα γούστα του άλλου
Είχα πει ότι δεν θα ξαναγράψω στο θρεντ των Μετάλικα ( μέχρι να βγει ο δίσκος τουλαχ. ), αλλά σαν κλασσικός μαλάκας δεν άντεξα γιατί μου άρεσαν τα βιντεάκια που ανέβαιναν στο θρεντ και ήθελα να σχολιάσω το νέο κομμάτι και την μπαντάρα που λατρεύω. Αλλά αφού δεν το θεωρώ ΓΑΜΑΤΟ παρόλο το τρομερό ιντρο, προβλέπω να με κρεμάσουνε ορισμένοι
Ας γράφουν οι ίδιοι και οι ίδιοι καλύτερα
.
Ο Πέτρος είναι κάποιος γιούζερ; Η μάνα του είναι κι αυτή γιούζερ; Γενικά σταρχίδια μας αν παρεξηγηθεί ο Πέτρος ή όχι;
Δεν ξερω για τους αλλους, εγω δεν απαντησα οπως ειδες σε αυτο που εγραψες για το νεο τραγουδι, και ουτε χαλαστηκα. Σου αρεσε το ιντρο και μετα δεν εντυπωσιαστηκες, οκ ρε φιλε, δε θα πεθανουμε κιολας. Ειδες κανεναν να σε αναγκαζει να σου αρεσει το τραγουδι με το ζορι?
Προφανως σταρχιδια μας σε ποιον αρεσε το Moth Into Flame και σε ποιον αρεσε το Load και το Death Magnetic. Δεν ειναι εκει η ουσια, τελος παντων. Δεν ειναι η αρνητικη κριτικη το προβλημα, ειναι ο τροπος του καθενος. Θα μου πεις και τι με πειραζει ο τροπος του τυπου στο βιντεο? Ε δε με πειραζει στην πραγματικοτητα, πιο πολυ αστειο μου φαινεται. Αλλα τελος παντων ας το αφησουμε.
Στα αρχίδια μας και οι Metallica, αν είναι να βγάζουμε τα νεύρα μας στο τόπικ πείτε το να αρχίσουμε τις παναγίες στο νέο φόρουμ, έχει και ωραία emoticons
quintom no comments, οι Metallica μετά το 1991 δεν έπαιξαν heavy metal τι να κάνουμε τώρα? Και όποιος γουστάρει metal δεν γουστάρει τα μετέπειτα άλμπουμ τους. Άλλο νιανια δε γίνεται, αν θίχτηκες από το ότι είδες και σε βίντεο ελληνικό κράξιμο για τα φολκροκ των Metallica κάνε και εσύ και προσκύνα τα. Μη κράζεις όμως αυτούς που κράζουν τους Metallica, η μάνα του Hetfield είσαι δλδ? Ξεκόλλα λίγο το μυαλό σου μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με τους Metallica, μη το ένα μη το άλλο όχι τον james, μη τον Lars κάτω τα χέρια από τον Kirk έ ΕΛΕΟΣ ρε συ, πές τη γαμωγνώμη σου για τους Metallica και κούλαρε…σε πείραξε ο τρόπος μετά…ο δικός σου που είναι για τ ανάθεμα δε λές τίποτα…
Δεν πάει για σένα αυτό αλλά για τον Πέτρο (και τη μάνα τΟΧΙΟΚΣΟΡΡΥ), αν κάποιος δεν άντεξε να ακούσει το death magnetic αλλά γούσταρε και κάβλωσε και άρχισε να τραγουδάει μεηντενικά τη γέφυρα του moth, ε ένα θεματάκι εγώ λέω ότι το έχει.
κατά τα άλλα σιγά τα emoticons.
Τιποτα δεν καταλαβες μαλλον. Λες να μην εχω ξαναδει αρνητικη κριτικη απο Ελληνα στη μετεπειτα πορεια των Metallica?
Κατα τα αλλα λεγε οτι θελεις για τη μανα του James και τα πιατινια του Lars, δε με ενοχλει. Α και για τον Kirk πες αμα θελεις.
Όχι μάνες ρε!
Μια διευκρινιση δεν τον λενε Πετρο τον αθρωπο στο μικρο Πανο τον λενε, απλα απ το επιθετο τον εγραψα Πετρό…
Η καλύτερη στιγμή πάντως είναι στην αρχή…“το reaction που θα είναι στα ελληνικά, για να ξέρετε”
Πραγματικά σκέφτομαι πόσο πιο γαμάτο θα ακουγότανε το DM με μία αντίστοιχη παραγωγή!
Αυτή εδώ ακούγεται επιτέλους παραγωγή Metallica. Tο μόνο κακό που μπορώ να βρω αν και πρέπει να περιμένουμε να βγει και όλο το άλμπουμ είναι στο ότι ο Rob θα έπρεπε να είναι λίγο πιο πάνω στην μίξη.
Lars επιτέλους παίζει καλύτερα τύμπανα Όχι τίποτα τρελό αλλά τουλάχιστον ότι χρειάζεται το κομμάτι και σε καλή εκτέλεση. Σόλο Hammet δυστυχώς μια μετριότητα και είναι κρίμα γιατί φαίνεται ότι έχει χάσει την έμπνευση του.
Η φωνή του Hetfield δεν νομίζω να μπορούσε να είναι καλύτερη μετά από αυτά που έχει περάσει ο Papa Het σε συνδυασμό πάντα και με την ηλικία του. Αυτό που νομίζω για άλλη μια φορά είναι το καλύτερο στοιχείο είναι οι ρυθμικές του. Riff Machine. O άνθρωπος δεν σταματάει να γράφει τέτοια δαιμονισμένα riff.
Πάρα πολύ καλό κομμάτι και πραγματικά.Θυμίζει DM το όλο σκηνικό αλλά κατά κάποιον τρόπο μου φαίνεται ότι διαφοροποιείται κάπως.
Όπως και να έχει δεν έχουνε να αποδείξουν και τίποτα άλλο πια και δεν χρειάζεται κιόλας. Είναι η μεγαλύτερη μέταλ μπάντα του πλανήτη. Ας κάνουνε ότι θέλουνε.
Πεθαινω που τον βγαλαμε ολοι Πετρο
Προς matia:
Πρωτον, αυτο που λεει ο bastard, και δευτερο και σημαντικοτερο αυτο που γινεται πριν ξεκινησει το τραγουδι. Που ο τυπος ουσιαστικα μας λεει στα ισα οτι τον ενδιαφερει περισσοτερο το στυλ στο οποιο παιζουν οι Metallica, παρα η ιδια η μουσικη στην πραγματικοτητα. Εσυ μπορει και να συμφωνεις με αυτην την οπτικη με βαση του ποσες φορες την ημερα μας επαναλαμβανεις κατι φολκροκ και τετοια που μονο εσυ τα βλεπεις. Για μενα ειναι κατι απαραδεκτο. Δε μπορω να διανοηθω καποιος να ακουει ενα καινουριο αλμπουμ και το μονο που το νοιαζει να ειναι ποσο heavy, σκληρο, metal, σαν_τα_παλια, αρχιδατο, αντρικειο κτλ ειναι.
Με ενοχλει παρα πολυ η ψευτομαγκια στην πραγματικη ζωη, και με ενοχλει και παντου. Και εγω αν και ισως λανθασμενα, ετσι το εκλαμβανω για οποιονδηποτε λεει τετοια πραγματα. Κατα τα αλλα γνωριζω πολλα ατομα που δεν τους αρεσει το μεγαλυτερο μερος της δισκογραφιας των Metallica και δεν εχω κανενα θεμα, επειδη εσυ νομιζεις το αντιθετο μαλλον. Κανενας δεν ειναι στο απυροβλητο. Πρωτος εγω θα βγω να πω οτι το St. Anger ειναι μια μαλακια και μιση (δευτερος μετα τον Παντελη, μη χασει).
Αλλα το να βλεπω ενα βιντεο ενος τυπου που αποκαλει τους Metallica ΖΩΑ επειδη δεν επαιζαν τη μουσικη που αυτος ειχε κατηγοριοποιησει στο μυαλο του ως αρχιδατη και ανταξια του παρελθοντος τους, μου προκαλει πολυ γελιο. Σορρυ που κοροιδευω εναν συνανθρωπο μας, αλλα απο τη στιγμη που εκθετει τον εαυτο του ετσι στο youtube, να περιμενει και καποια αστεια σχολια για τις αντιδρασεις του. Κι εγω αν ανεβασω τον εαυτο μου να κανω σαν μικρο παιδακι με τη μελωδια στη γεφυρα ενος τραγουδιου, θα περιμενω αμεση κοροιδια και κραξιμο (μη σου πω θα ειμαι ο πρωτος που θα με κραξω).
Άλλο θέμα αυτό, ίσως πρέπει να το κοιτάξει
Αρκετοί περιμένουν από τους Metallica να “αναστήσουν” το μέταλ ή να δημιουργήσουν κάτι νέο ΣΤΟ ΜΕΤΑΛ πάλι. Για αυτούς λοιπόν το στύλ είναι σημαντικό γιατί με thrash/speed τους γνώρισαν και τους έκαναν να το αγαπήσουν. Αν οι Metallica μεγαλουργούν σε άλλα μονοπάτια πραγματικά δεν τους ενδιαφέρει, αν δεν το καταλαβαίνεις σόρρυ. Δεν το δικαιολογώ αλλά το αναφέρω μπάς και το καταλάβεις.
Το καταλαβαινω πληρως, αλλα γιατι να αναστησεις ενα μετριο μουσικο ειδος με 30 καλες μπαντες και απειρη σαβουρα? Αλλωστε το στοχο της δημιουργιας κατι καινουριου θα επρεπε να τον εχουν αλλες μπαντες, και οχι οι Metallica.