Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Αφού βρε δεν είσαι μέταλλο γιατί κράζεις τα μέταλλα? :metal:

Η δική μου γνώμη είναι ότι το κομμάτι είναι καλό με κύριο χαρακτηριστικό την ωραία μελωδία στο pre chorus. Μοιάζει να έχει βγει από το Death Magnetic και σίγουρα θα ήταν από τα καλύτερα τραγούδια αν είχε μπει σε εκείνο το δίσκο. Σίγουρα είναι καλύτερο από το Hardwired, έχει και περισσότερους στίχους. Το άκουσα αρκετές φορές ευχάριστα και περιμένω τα υπόλοιπα.

καλα να περιμενουμε απο τους Metallica να φτιαξουν ενα ειδος που το εχουν προσδιορισει τουλαχιστον 4 φορες ειναι ουτοπια.

Ενα καλο δισκο θελουμε, να περασουμε καλα. Σε αλλους θα αρεσει περισσοτερο ,σε αλλους λιγοτερο.
Συμφωνω με τον Quintom. Δεν εχει κανενα νοημα να ζυγιζω το ποσο πολυ μου αρεσει κατι με βαση ποσες πολλες δικασες εχει , την βοθριλα ή δεν ξερω και εγω τι αλλο.
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι ο ευκολος αφορισμος και οτι κανουμε την τριχα - τριχια ωστε να μπορεσουμε να βρουμε κατι για να γκρινιαξουμε.
Ναι το st.anger ειναι μαλακια. μεσα σε ολη αυτη την τρελα , την θολουρα, την επαρση που ειχαν πιστεψαν μαλλον οτι , οτιδηποτε και αν δοκιμασουν θα πιασει… εεεεεεεε δεν επιασε και τελικα καλο τους εκανε, αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και καποιες ιδεες που εχουν μεγαλο ενδιαφερον. Εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω.
Επισης δεν ξερω κανενα συγκροτημα που να εχει για παντα κορυφαια εμπνευση. Αν εσεις θεωρειτε οτι υπαρχει μπραβο οκ , εγω δεν το εχω δει σε κανενα.

Τωρα πως σας φανηκε το κομματι ; Πως βλεπετε οτι θα ειναι ο δισκος στο συνολο του (πιστευα και εγω οτι θα εχει ενα ή δυο αρκετα μεγαλα σε διαρκεια , δηλαδη κοντα στα 10 λεπτα αλλα τελικα ΔΕΝ) ;

Με βαση το οτι θα εχει 12 τραγουδια που θα ειναι λιγο πολυ πανω στην ιδια διαρκεια, με βαση το οτι εχουν δηλωσει οτι δε θα εχει “μπαλαντοειδη” τραγουδια, με βαση το οτι πιθανοτατα δε θα εχει instrumental (εκτος αν ειναι τετοιο το Halo On Fire) νομιζω πως εχουν στοχευσει στο να βγαλουν ενα δισκο με 12 ΔΥΝΑΤΑ και catchy εμπορικα κομματια, πιο πολυ κοντα στο στυλ (και ακομα και στον ηχο μεχρι ενα σημειο) του Metallica (1991)

Φυσικα σε 2 μηνες μπορει να πεφτουμε εντελως εξω σε οτι προβλεψεις κι αν κανουμε. Ομολογω οτι με ενοχλει το οτι υπαρχουν 2 τραγουδια να λιωνουμε μεχρι το Νοεμβριο, γιατι πρωτον θα χασουν τη φρεσκαδα τους μεχρι τοτε, και δευτερον γιατι προφανως τις πρωτες 40 φορες που θα ακουσω το δισκο θα πεφτει τρελο skip. Χανει λιγο απο το συνολο η φαση ετσι. Αλλα ζουμε στο 2016 με το απειρο promotion και τις καθ’ολα στρατηγικες κινησεις οσον αφορα την κυκλοφορια ενος δισκου…

Savatage :sunglasses:

Rush παιδιά.

Death παιδιά ούτε μισή μέτρια νότα…

Savatage - Fight for Rock

Rush δεν εχω ακουσει και πολυ αλλα εχω διαβασει οτι εχουν δισκους που εχουν προκαλεσει την αντιδραση των οπαδων τους

Death αν και δεν ειμαι φαν της μπαντας τους σεβομαι , ομως δισκογραφικα ηταν για μολις 10 χρονια (μεγαλε Schuldiner!)

Θα έλεγα ότι μια χαρά γαμάει και το Fight for the Rock αλλά θα ξεφύγουμε :Ρ

1 Like

Ναι βρε οκ .Ολο το Post Πιο πολυ πειραγμα ειναι.

Ειπα για μενα δεν υπαρχει μπαντα που να το εχει κανει.

Ο καθενας οπως το βλεπει.

Δεν εχω καμια διαθεση να ερθω σε αντιπαρεθεση με καποιον. Ετσι κι αλλιως ειμαι ο πρωτος που λεει δεχτειτε τις αγαπημενες σας μπαντες για αυτο που ειναι !

Αστους με τις εφευρεσεις τους. ΚΑΜΙΑ μπαντα δεν εχει βγαλει μονο τελειους/αρτιοτατους δισκους, ουτε καν οι Queen, η μεγαλειωδεστερη μπαντα ολων των εποχων :sunglasses:

Οι Savatage εχουν παραπανω απο ενα μετρια/κακα αλμπουμς, και οι Rush μπορει να μην εχουν ΚΑΚΟ αλμπουμ, αλλα εχουν μερικα που ειναι απο λιγο εως αρκετα αδιαφορα. Απλα ο Παντελος ειναι τρελος fanboy (και δεν πειραζει).

On topic, αυτο το Hardwired μου αρεσει αρκετα παραπανω απο των Metallica (και σιγουρα ειμαι ο μονος, ασχετα που η συγκριση ειναι υπερακυρη, μην το πατησετε ΚΑΝ οσοι δεν αντεχετε ηλεκτρονικη μουσικη): https://www.youtube.com/watch?v=0fA6RQpNIhc

Δεν παιζει το βιντεο , βρε ομορφπαιδο !

Και αυτο το Moth εκει στα 2:58 του video clip …

Δεν ξερω γιατι δεν παιζει, μου φαινεται περιεργο να εχει τοπικους περιορισμους αυτο το βιντεο… αλλα οπως και να χει, ειναι το Hardwired απο τους Mega Drive και ειναι στο φασμα του retrowave.

λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο…

εγω ακουσα αυτα με αρκετο ενδιαφερον

Metallica - Hardwired (if it came out in 2003)

If Hardwired was on …And Justice For All

Έκαναν ένα listening session 6 τραγουδιών για media,ραδιοφωνικούς παραγωγους κλπ χθες στα electro studios. Είχαν ορο “no review” έως τις 1/11 και κάποιοι τουιταρουν πως το άκουσαν και κάποιες πολύ γενικευμένες αντιδράσεις που κυμαίνονται από overwhelmed έως το καλύτερο τους αλμπουμ τα τελευταία 25 χρόνια.

Βέβαια μιλάμε για τύπο και δη τύπο που είχε το προνόμιο να ακούσει το άλμπουμ νωρίτερα οπότε δεν ενθουσιάζομαι ακόμα. Το moth βέβαια έχει μια από τις καλύτερες γέφυρες που ακούσαμε τα τελευταία 25 χρόνια.

Στη Νέα Υόρκη πρέπει να έδωσαν φοβερό show για 1500 clubbers και γνωστούς οπαδούς τους.
Στην Κοπεγχάγη κατάφερα να πάρω εισιτήριο για τη 2η βραδια μιας και το presale έγινε sold out σε δευτερόλεπτα. Θα επιχειρησω και για την πρώτη στην κανονική πώληση την παρασκευή αν και θα ανακοινώσουν και εξτρα show μετα τις 5 απ όσο έμαθα.

Exciting stuff :smiley:

Λαρς κανονισε φετος να ερθετε Αθηνα αλλιως θα αρχισω να μαζευω λεφτα για εξωτερικο απο σημερα…:joy:

Φέτος αποκλείεται, το 17 επίσης χλωμό (ανακοίνωσαν πως τα show στην Κοπεγχάγη θα είναι τα μοναδικά στην Ευρωπη τουλάχιστον μέχρι το φθινόπωρο του 17 -που αν περιοδεύσουν θα είναι σε Αγγλία, Γερμανία) οποτε η παρακαλας για το 18 η μαζεύεις λεφτά για έξω!

τραγουδαρα παιδια!!
παμε για δισκαρα!!

Αυτο το πραγμα που βγαινει ο αλλος και λεει “το καλυτερο αλμπουμ εδω και Χ χρονια απο την Υ μπαντα” μετα απο ΜΙΑ φορα που ακουσε το ΜΙΣΟ δισκο, ειναι καταπληκτικο :joy:

Μακαρι να ειναι το καλυτερο τους αλμπουμ εδω και 25 χρονια, αλλα πολυ δυσκολο το βρισκω κατι τετοιο προσωπικα, καθως ο πηχυς ειναι πολυ ψηλα :sunglasses: Αν ελεγε 15 χρονια, το πιστευω πιο πολυ. Οπως και να χει, τετοια συμπερασματα βγαζουμε μονο αφου περασει κανας χρονος απο το δισκο.

Το εχω λιωσει το κομματι,σαφως πιο ενδιαφερον απο το μετριο Hardwired.Eλπιζουμε σε αναλογη συνεχεια.