Μιλάμε για πολύ καλό κομμάτι…ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ !! Απορώ με μερικούς που το βρίσκουν μέτριο.
Η κομματάρα λοιπόν έχει απιστευτο ρυθμό με ενα απο τα καλύτερα ρεφρεν που εχω ακουσει ποτε -θα μπορούσαν να το μεγαλώσουν λιιιιγο ακόμα - και με πολυ ωραία ριφς…Tι άλλο να ζητήσει δλδλ κάνεις από μια μπάντα που είναι 35 χρόνια στην σκηνή???Πάμε για το album τώρα
Ελπιζω να εμφανιζεται και σε Ευρωπη γαμω τους τοπικους περιορισμους μου. Η live εκτελεση του Moth Into Flame απο την εκπομπη του Jimmy Fallon πριν λιγες ωρες:
https://www.youtube.com/watch?v=dBHSvxG-F_k
Δεν ξερω για εσας, αλλα εγω ετσι θελω τους Metallica εν ετει 2016. Θελω να βλεπω τεσσερις τυπους με μαυρα μπλουζακια και παντελονια (ενταξει ο Χαμετ εχει και βελουδινο κουστουμακι και μαυρο νυχακι, γιατι ειναι λατρειας) να τα δινουν ολα στη σκηνη, να καυλωνουν πρωτα απο ολα οι ιδιοι με αυτο που παιζουν, και να βλεπεις οτι κανουν συνειδητη προσπαθεια να βγαλουν με τον καλυτερο τροπο το υλικο τους προς τα εξω. Και αυτο το υλικο να ειναι καλο.
Ο James κανει τρομερη προσπαθεια να τραγουδησει λιγο πιο χαμηλα και με γρετζο, οπως παλια δηλαδη, και μου εκανε μεγαλη εντυπωση το οτι σε κατι σημεια η φωνη του θυμιζει πολυ παλιοτερες εποχες. Νομιζω πως αν στο St. Anger ειχαν γυρω στο 90% αγνοια του τι πρεπει να παιξουν σε εκεινη τη φαση της καριερας τους (και στο Death Magnetic ενα 10-15% ας πουμε), αυτη τη στιγμη γνωριζουν με απολυτη βεβαιοτητα τι θελουν να παιξουν και τι γουσταρουν και δε δινουν ουτε μια δεκαρα για το τι “θα πει ο κοσμος”. Ουτε στο St. Anger εδιναν, αλλα εκει δεν εδιναν δεκαρα ουτε για το τι γουσταραν οι ιδιοι μαλλον. Ενω το Death Magnetic ειναι το μονο αλμπουμ της καριερας τους που το εβγαλαν λιιιιιιγο περισσοτερο για τον κοσμο παρα για τους ιδιους.
ΥΓ. Για τους καλοθελητες που θα προκυψουν σιγουρα και εγγυημενα, ο Λαρς παιζει τη δικαση σε ολα τα σημεια. Απλα δεν ακουγεται καλα δυστυχως. Το βλεπεις οτι παιζει τη δικαση γιατι κουνιουνται και τα δυο ποδια ε.
ο πο@@στης ο Fallon κραταει τον δισκο και ζηλευω!!
Αντε να περασουν οι μερες γρηγορα!!!
Οι Metallica ειναι καυλες και πολυ μεγαλυτερη μπαντα απο ολες τις υπολοιπες. Τελος. ακομα και σε τετοιες εμφανισεις σε δημοφιλη shows φαινεται.
Αυτο που μου αρεσει εμενα με τα δυο καινουργια κομματια ειναι σε Live στεκονται τελεια διπλα σε αλλα. Επιτελους πρεπει να ακουμε και πιο νεο υλικο οταν κανουν Live τυπου Best-Of. Και ναι θα προτιμουσα ενα απο τα fade, sanitarium , one να το αλλαξουν με το the day …
Dyers Eve, To Live Is To Die και Outlaw Torn θελω…
χαχαχα…με κάποιον άλλο ντράμερ μπορεί και να το παίζανε
καλά για πλάκα το είπα περισσότερο, αλλά και πάλι δεν με πείθεις
Δες μονος σου και κρινεις οπως θελεις.
Δυστυχως η ποιοτητα δεν ειναι και η καλυτερη.
Και για να σε προλαβω, γαμω ειπα, οχι αψεγαδιαστα.
Υπαρχει σε 2 DVD, ενα στη Nimes και ενα στο Mexico City…
Noμιζω οτι υπαρχει και στο fan can 6
θες να με κάνεις να βγάλω τη ζελατίνα από το Mexico City τώρα; (το έχω δει απο το dvd ενός αλλου φίλου μην νομίζεις) Θα δω το Nimes και θα επανέλθω, αν και σε μια επίσημη live κυκλοφορία πολλά μπορούν να γίνουν
το να θεωρουμε τον Lars ως κουλο ειναι κουλη αποψη. Δεν ειναι Lombardo δεν ειναι Jordison αλλα ειναι πολυ τιμιος ακομα και στα λαθη του. Και οι Metallica ηταν μια Live μπαντα ολα τα χρονια. Με τα καλα και τα ασχημα τους.Οταν ητα μικρος , πιο καυλωμενος και μεσα στην κοκα ηταν και πιο γρηγορος. Το εχει παρκαρει για καμποσα χρονια το αθλημα. Αλλα μετα τα shows στο Fillmore το 2011 που επαιξαν καμια 80αρια διαφορετικα τραγουδια μεσα σε 5 μερες ανεβηκε αισθητα σε αποδοση.
Δεν ειναι dream theater , δεν θελω και να ειναι.
Του τα συγχωρω τα λαθη του . Ασε που οι περισσοτερες μπαντες κανουν αντιστοιχα λαθη αλλα επειδη δεν εχουν τοσους πολλους να ασχολουνται μαζι τους δεν δινουμε και πολυ σημασια.
Δεν είπε κανένας τον Λαρς κουλό. Αυτά τα αφήνουμε στους haters. Έχει πλέον θεματάκια αντοχής και σταθερότητας στα πόδια και τα χέρια ώρες ώρες βαράνε ότι να’ναι. Στα Live αυτά. Στους δίσκους πλέον του λείπει το νεύρο και υστερεί σε φαντασία σε σχέση με αυτά που έκανε παλιότερα. Κατά τα άλλα μια χαρά παίζει ακόμα…στο Moth συγκλονίζει η αφοσίωση του στον ρυθμό. Σίγουρα θα μπορούσε να το κάνει λίγο πιο πικάντικο, αλλά όπως λέει και ο drenie δεν περιμένουμε (και ούτε θέλουμε; ) να είναι ο Πορτνόης. Συμφωνώ πως έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια.
Δεν ειπα οτι τον ειπες εσυ κουλο. Απλα να ψαχνουμε ολη την ωρα τι μας βρωμαει σε αυτη την μπαντα εμενα με κουραζει.
οσο ψαχνουμε τοσο θα βρισκουμε. και το 1985 λαθη εκανε. Εχω bootlegs που μπαινει νωριτερα που βαραει λαθος που , που , που.
Οσο περναγαν τα χρονια και προφανως βαριοταν και λιγο τετοια λαθη γινοντουσαν πιο τακτικα.
Αλλα απο την στιγμη που βγαζει ο ιδιος το setlist μαλλον νιωθει σιγουρος οτι μπορει να τα καταφερει. Μερικες φορες οι δυναμεις του τον προδιδουν.
Στον Howard Stern εκανε πλακα οτι εχει συγκεκριμενη διατροφη για να μπορει να παιζει σωστα στα 50+
Πάντως να ξέρεις ότι όπως εσένα σε κουράζει αυτό, κάποιους κουράζει και το ανάποδο… Γνώμες λέμε εδώ μέσα, ας πέσει και ένα κακό/αρνητικό σχόλιο κάτω, δεν έγινε και τίποτα…
σωστο και αυτο . My apologies λοιπον.
Θυμάμαι πριν 5-6 χρόνια ερώτηση που έγινε στον Lars αν ξέρει ότι ο περισσότερος κόσμος δεν τον κατατάσει ούτε καν στους 10 ή 20 καλύτερους ντράμερ… στην οποία ο ίδιος απάντησε “Εννοείται αλλά ο James μόνο εμένα θέλει να παίζω πίσω από τα ριφ του”
στα φρυδια του νομιζω.
Ο καθενας το ιδιο θα απαντουσε
Σε αλλα νεα ο Lars δηλωσε οτι επεσε στο τραπεζι η ιδεα να παρουν εναν παραγωγο που να μην εχει σχεση με rock κυκλοφοριες αλλα επειδη ο Fidelman εκανε πολυ καλη δουλεια στο soundtrack του Through the Never ειπαν οτι θα ηταν αδικο για εκεινον να μην τον χρησιμοποιησουν.
Θελεις να μου πεις, οτι το να προσπαθει καποιος να διαψευσει το μυθο του οτι ο Lars ειναι κακιστος ντραμερ (γιατι περι μυθου προκειται, δεν εχει να κανει με το αν γουσταρω τη μπαντα ή οχι, ματια εχω και αυτια και βλεπω/ακουω), ειναι περισσοτερο ή το ιδιο κουραστικο με το να κανει καποιος το ιδιο αστειακι που πρεπει να εχει επαναληφθει γυρω στις 5 εκατομμυρια φορες?
Καλα τα λεει ο drenie, ο Lars ειναι αυτο που ειναι, και απεχει πολυ απο το να ειναι Portnoy ή εστω κανενας ιδιαιτερα καλος μεταλ ντραμερ, αλλα του τα συγχωρουμε τα λαθη του στα live γιατι πρωτον δεν αλλαζουν πολυ το ηχητικο αποτελεσμα, δευτερον, ποση μεγαλη σημασια εχει να μην ακουσεις 1 drum roll στο Battery ξερω γω, που το εκοψε γιατι απλα βαριεται να το κανει πλεον?
Εγω παντως να εισαι σιγουρος οτι τα 5 λεπτα που επαιζε το Dyers Eve εκει μεσα ημουν μεσα στην τρελη χαρα και πωρωση, και δε θα με ενοιαζε ακομα κι αν εκανε εμφανη λαθη (που δεν εκανε). Και σιγουρα προτιμω να τους ακουσω και να τους δω να το παιζουν ετσι, παρα να μην το παιζουν καθολου.
Κατα τα αλλα εννοειται πως δεν εχουμε προβλημα με τα αστειακια, δε σημαινει οτι επειδη το συζηταμε δε μπορεις να κανεις το αστειακι σου, και καλα εκανες, απλως προκειται για ενα αστειακι που σταματησε να ειναι αστειο περιπου πριν 15 χρονια, μετα τις πρωτες 3 εκατομμυρια φορες