Πανω απο το 50% του φορουμ απο αυτο κινειται.
Μαλακες φανμποηδες
Μια απορια εχω, το οτι μιλανε με καλα λογια οι Metallica για μια μπαντα ειναι τεκμηριο ποιοτητας? Γιατι ειμαι σιγουρος οτι ολα τα μελη των Metallica ακουνε παρα πολλες μπαντες, και μερικες απο αυτες δεν χρειαζεται σωνει και καλα να μας αρεσουν κιολας (θα τολμησω να πω οτι ακουνε και πολλα πραγματα τα οποια προσωπικα τα θεωρω μαλακιες).
Κατα τα αλλα, τι συγκρινουμε τωρα Α7Χ με Machine Head, ημαρτον… Ας βγαλουν οι Α7Χ ενα αλμπουμ που να πλησιαζει εστω το παρακατω, και μετα τα λεμε :
οχι μωρε!! ουτε το ενα ισχυει ουτε το αλλο.
Οκ βρισκω το through the ashes καλυτερο (το burn my eyes αγαπημενο) Αλλα ναι τι ; Αυτο σημαινει οτι οι A7X ειναι ΓΤΠ;
για σενα μπορει και να ειναι δεν τρεχει μια. Επισης για αλλο κοσμο μπορει οι MH να μην λενε τιποτα.
Αυτο θελω να σημειωσω. Πως οριζουμε δηλαδη οτι ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια των ταδε ή τον δεινα ;
Τριτη φορα που θα το γραψω (βγαζω τους MH εκτος ειναι μια γενια τουλαχιστον πιο πριν) οτι αν σε καποιον αρεσουν περισσοτερο καποιες απο τις συγχρονες μπαντες δεν καταλαβαινω με τι στοιχεια θα μου αποδειξει οτι αυτες που δεν του αρεσουν ειναι χαλια.
Δεν βρισκω καμια απο ολες αυτες που εχουμε αναφερει χαλια. Αλλες μου κανουν περισσοτερο κλικ και θα τις ακουσω παραπανω και αλλες απλα θα αφησω τα αρχεια στο PC να γεμιζουν καποιον σκληρο δισκο χωρις ποτε να πατησω play.
Εμενα δε με ενδιαφερει κανενα απο αυτα τα συγκροτηματατα post-2000 ωστε να κατσω να συζητησω με τις ωρες για το ποιοι ειναι καλυτεροι, ποιοι εχουν βγαλει καλυτερους δισκους απο ολους αυτους, και αλλα τετοια. Εγω απλα λεω οτι θεωρω τους Machine Head πολυ καλυτερη μπαντα απο ολους αυτους.
Τωρα το που ακριβως ειπα εγω οτι ειναι καποιος για το μπουτσο ή τριχα απο τα αρχιδια καποιου αλλου, δεν το ξερω, αυτα τα γραφουν αλλοι Απο κει και περα αντικειμενικη αληθεια δεν υπαρχει, οποτε δεν ξερω τι σταυροφοριες κανετε εδω περα.
Βασικά ο Flynn έχει τα journals του που πάντα εκφέρει άποψη, είτε θετική είτε αρνητική. Στο μπετοβλακα όπως λες απλά πήρε παραπάνω δημοσιότητα. Και καλά κάνει και εκφράζει άποψη για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε (όπως και οι Mikko Aspa και Vikernes αυτού του κόσμου).
Το “ευγενικοί” το έγραψα για το Hail… (βλ. παρακάτω).
Για support κλπ εννοούσα ξεκάθαρα ότι ήταν θέμα Warner. Το είχαν πεί από τον καιρό που βγήκαν περιοδεία με τους Monster Magnet (ρώτησαν από το Hammer τον Het πως τους επιλέξατε και είπε ξεκάθαρα μας έδωσε ένα χαρτί η Warner με 2-3 μπάντες και διαλέξαμε αυτούς). Αντίστοιχα έτσι διάλεξαν και τους ΜΗ, Gojira κοκ (για αντίστοιχους λόγους). Μουσική βιομηχανία είναι και τα γούστα πάνε περίπατο.
Asked about Metallica ripoff accusations the band’s been getting for their latest effort “Hail to the King,” Avenged Sevenfold bassist Johnny Christ noted that the band was briefly contacted by Lars Ulrich, who gave the effort nothing but kudos.
“We’ve never been shy to admit that Metallica has a huge influence in our lives and in our music,” Christ told EMP Rock Invasion. “If we’re compared to Metallica, the greatest metal band in the world, that’s actually a pretty damn good compliment.”
The bassist was further asked about getting any feedback from metal titans themselves. “Yeah, absolutely,” Johnny replied. “Lars reached out to Matt [Shadows] when the record first came out and debuted at No. 1, had nothing but good things to say about it. We’ve gotta be doing something right.”
Δηλαδή τι περίμενε κανείς να πει ο Lars; Ότι δεν του αρέσει το τραγούδι του;
Στο Spotify πάντως το Hail έχει κάτι εκατομμύρια ακροάσεις παραπάνω από το Nightmare που είναι το Νο,1 hit τους. Δεν υπάρχει μπάντα που δε θέλει τη δημοσιότητα είτε λέγονται Metallica είτε Havok.
εισαι βλαμμενος αλλα σε αγαπω. Καλα ναι σαφως και δεχομαι οτι οι MH ειναι καλυτεροι απο ολους και το πιο πιθανο ειναι να ισχυει.
οτι μας βρωμανε οι Α7Χ μου φαινεται παραξενο οταν σε καποιον αρεσουν πολυ περισσοτερο οι Volbeat (εχουν μερικα πολυ πορωτικα κομματια και γενικα ειναι πολυ fun το ακουσμα τους) , οι Disturbed και δεν ξερω και εγω ποιους αλλους αναφεραμε. Εσενα ζητημα να σου αρεσει μια μονο μπαντα απο αυτες , το ξεραμε !
Η ολη φαση ξεκινησε οταν ο αλεξανδρος εκανε quote ενα Post και εγραψε οτι ειναι και αληθεια. ε, δεν ειναι . βασικα εκεινο το quote Που εκανε ηταν η μιση αληθεια και αυτο ακριβως ηθελα να σημειωσω.
Φιλε Χριστουλη, σορρυ αλλα κανενας δε σε συνεκρινε με τους Metallica… απλα ειπε οτι κανατε τρελη κλοπη ενος τραγουδιου τους (που ισχυει), υπαρχει μια σημαντικη διαφορα
Αυτή είναι η απορία μου γενικά με τα ποστ σου που απαντάς σε μένα. Πες ότι διαφωνείς αγόρι μου, μην το κουράζεις παραπάνω. Όχι μόνο το κουράζεις, εκτίθεσαι και εκνευρίζεις κιόλας. Για να πεις τι ακριβώς; Λέω την γνώμη μου και απαντάς με κάτι φράσεις όπως:
Γιατί έτσι γουστάρουμε ρε φίλε, κουβέντα κάνουμε, αυτό ήταν το θέμα τώρα, λέμε την γνώμη μας και επειδή εσένα δεν σου αρέσει η γνώμη μου σπαταλάς ώρα να μου πεις “και;” “ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝΕ, SO THERE!” και κάτι λίαν εκνευριστικά επιχειρήματα ότι “οι ίδιοι οι Metallica τους γουστάρουν δεν νομίζω ότι υπάρχει και μεγάλο θέμα”, λες και εξαρτάται η άποψή όλων μας από τι λένε και κάνουν οι Metallica. Αφήνω κατά μέρος που βρίσκεις κάθε ευκαιρία και αφορμή να πεις “άλλη μια απόδειξη ότι οι Μετάλλικα είναι το μάνα εξ ουρανού”.
Ποτέ δεν έχω ισχυριστεί ότι ό,τι δεν μου αρέσει δεν είναι καλό (προφανέστατα) γιατί απλούστατα δεν πάω στην πρώτη δημοτικού. Αν έχω να πω κάτι ότι δεν είναι καλό, συνήθως το συνοδεύω και με κάποιο επιχείρημα, καλό, κακό, επαρκές, ανεπαρκές, δεν ξέρω, επιχείρημα πάντως, όπως έκανα και με τους A7X τώρα και πριν. Συνεπώς είτε θα μου αναφέρεις συγκεκριμένα πότε το έκανα αυτό που με κατηγορείς, είτε άφησε τα ad hominem (μην πω κάτι βαρύτερο) και απάντησε με τα δικά σου επιχειρήματα.
Εσύ το φέρεις βαρέως ενδεχομένως ότι θεωρώ μέτριους και υπερτιμημένους τους A7X αλλά πραγματικά, στα παπάρια μου, ξεπέρασέ το. Αν έχεις επιχειρήματα της προκοπής πέστα. Το ότι εσένα και σε άλλο κόσμο αρέσουν, δεν είναι αντεπιχείρημα, είναι γνώμη (όπως η δική μου που τους θεωρώ τρίχες από τα παπάρια των Disturbed). Το είπες ότι θεωρείς ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις άλλες σύγχρονες, ε, εντάξει, τι να κάνουμε τώρα, δεν αρκεί αυτό.
Η φωνή τους δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, η ποικιλία τους είναι σχεδόν ανύπαρκτη (μου μόστραρες τρεις τίτλους δίσκων ως επιχείρημα) και αντιθέτως από ότι πιστεύει ο MF666, έχω κάνει τον κόπο να ακούσω παραπάνω πράγματα και από προηγούμενες δουλειές τους (τα δύο τελευταία απλά τα άκουσα ολόκληρα) και είναι ανέκδοτο να μιλάμε για ποικιλία όταν έχουν ήδη αναφερθεί ως στάνταρ οι Metallica και οι Megadeth. Είπες ότι σημάδεψαν την εποχή οι μελωδίες τους (!), ο ήχος στις κιθάρες (!!!), οι διπλές φωνές Shadows και Rev, το οποίο είναι απλά κάτι που αποφάσισες εσύ τώρα, σοβαρά μιλάμε δηλαδή; Ακούς αυτά τα φωνητικά και λες γουάου, θεέ μου, δεν υπάρχει αυτή η διφωνία (μόνο σε χιλιάδες άλλες μπάντες ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιες). Αν θες διφωνίες με χαρακτήρα (άγνωστη λέξη για τους A7X), άκου Alice in Chains, κι ας μην έχουν 100 εκατομμύρια views και δεν γεμίζουν αρένες - αλλά είναι ΤΟΣΟ πιο ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ από τους A7X. Ή System of a Down Serj/Daron, για να μην πιάσουμε πραγματικά μεγαθήρια τύπου Queen και πέσει κεραυνός να μας κάψει.
Εν τέλει, σε ενοχλεί που είμαι καυστικός στις απόψεις μου και τις λέω χύμα και προσπαθείς να ρεφάρεις με κάτι επιχειρήματα δημοτικού όπως:
…που ελπίζω μετά από τον αρκετό χρόνο που έχει περάσει να αντιλαμβάνεσαι πόσο ατυχές είναι σαν υπερασπιστική γραμμή - διπλά ειρωνικά όταν μας εγκαλείς για ατυχείς συγκρίσεις με τους Machine Head.
Και όλα αυτά γιατί δεν θεωρώ σπουδαία μπάντα τους A7X και τους θεωρώ . βήτα κατηγορία σε σχέση με τους Volbeat, Disturbed, Gojira, System of a Down κλπ (βασικά σε σχέση με System είναι γ κατηγορία) Τι θα κάνουμε τώρα, πώς θα κοιμηθούμε το βράδυ.
Ποιον θες να θάψω για να ανεχτείς να θάβω και τους A7X; Εγώ σου αντιτείνω ότι έχεις μια πάρα, πάρα πολύ κακή συνήθεια, όταν σου θίγουν κάποια αδυναμία σου, να γίνεσαι σχεδόν παιδάκι δημοτικού και να καταφεύγεις σε προτάσεις “ναι, και οι άλλοι δηλαδή είναι καλύτεροι, ε;”, “είδαμε και τους Χ, αλλά για αυτούς κουβέντα ε;”.
Καλός συνομιλητής είμαι με καλούς και καλοπροαίρετους συνομιλητές. Καληνύχτες.
αν δεν βλεπεις οτι εισαι περα για περα προκλητικος κοιταξου αλλη μια στον καθρεφτη.
Κανε μου και μαθημα για τον Αμερικανικο ηχο (εσενα περιμενα για να μαθω AIC, SOAD κτλ ευχαριστω) , αρκετα μου εκανες με αφορμη το κλιμα των Metallica , τους Vektor Που ειναι μια αηδια (ειδαμε εκει πως τα παιρνεις ολα χαλαρα και στα παπαρια σου) και ολα τα αλλα.
Μετα απο χρονια ελα να γραψεις στο φορουμ οτι υπαρχει αντικειμενικοτητα οταν για χρονια γεμιζουν σταδια οπως οι Guns n Roses και δεν ξερω και εγω ποια αλλη μπαντα θα θεωρησεις οτι αξιζει τον κοπο.
Καλα ελειπες απο οσο ειδα τοσο καιρο συνεχισε να μιλας με τους καλοπροαιρετους συνομιλητες σου χωρις βεβαια να τους προσβαλεις γιατι οταν το κανεις δεν εγινε και κατι αλλα μην το κανουν σε σενα και να κρατας απο καθε ποστ οτι σε βολευει .
Καλο σου βραδυ λοιπον και μια χαρα ειναι οι Α7Χ και οι μελωδιες τους (ναι τοτε που βγηκαν ηταν ολοκληρη σκηνη μαζι με Atreyu, Trivium , Bullet For My Valentine, Coheed, Eighteen Visions, Adema αλλες πιο Metalcore αλλες πιο Heavy και πιο αμερικανικες τυπου Saliva, Godsmack , Pop Evil, Shinedown κτλ) και ο κιθαριστας τους ειναι Guitar Hero θες δεν θες και για να γεμιζουν σταδια κατι κανουν καλα , πραγμα το οποιο δεν πιανεις .
Τα ακουσες μια φορα και κατι εγινε .Μπραβο . Δεν ειναι για σενα μην ασχολεισαι ή τουλαχιστον πες τι ειναι αυτο που σε χαλαει. Μην πετας βρισιες ή γελακια γιατι αυτο ειναι δειγμα απο παιδακι δημοτικου. Οτι κατι το κανουν καλα και αμεσως πρεπει να ειναι και Ουαου … μαλιστα . ξερεις υπαρχουν και αλλες γενιες μετα απο σενα . Και εχουν και αυτες τους “ηρωες” τους . Δεν χρειαζεται να παρουν την εγκριση σου . Και αυτες οι γενιες θα μαθουν τους Queen , τους AIC κτλ με αφορμη τετοιες μπαντες .
Επισης οι A7X ειναι μια μπαντα που απλα μου αρεσει δεν μου εθιξες και κατι , μην τρελαινεσαι οτι τα καταφερες.
Επίσης τους Wolf και τον King Diamond να βρίσεις, ευτυχώς που απάντησες για να μου αποδείξεις ότι όταν θίγεσαι δεν γίνεσαι δημοτικό! ΑΗΔΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΚΡΕΜΕΣΑΙ!
Προφανώς και ξέρεις τους AIC και τους SOAD. Αλλά το επιχείρημα τουμπεκί, επιστρέψαμε στα ίδια: γεμίζουν στάδια (ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΚΑΝΖ ΑΡΑ;;;!). Πάντως, μιας και μέσα στο ξέσπασμά σου κάνεις και μια ερώτηση: [quote=“drenie, post:3602, topic:29901”]
τουλαχιστον πες τι ειναι αυτο που σε χαλαει
[/quote]
θα ανταπαντήσω, “ΠΑΛΙ;”
Έλειψα γιατί δεν ένιωθα ανάγκη να γράψω κάτι. Θέλεις να ξαναφύγω;
Πάντως πρέπει να κάνεις μια προσεκτική, ψύχραιμη ανάγνωση και μετά να δεις πότε προσβάλλεται ο καθένας. Εσύ προσβάλεσσαι προσωπικά αν σου θίξουν τους Metallica ή μια μπάντα που σου αρέσει. Εγώ προσβάλλομαι όταν μου απευθύνουν ad hominems ή μου απευθύνονται λες και είμαι παιδάκι.
“Μια χαρά είναι οι μελωδίες τους” != “Άφησαν εποχή”. Ευχαριστώ πολύ.
Αν ψάχνετε το λόγο της σύγκρισης/αναφοράς σε ΜΗ είναι εδώ:
Τους χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα του ότι δεν απορρίπτω τους Α7Χ (τους οποίους πρωτοάκουσα όταν κυκλοφόρησε το City of Evil btw) επειδή είναι “αμερικανιά” ή μοντερνομέταλλοι!
Αφού και την προηγούμενη φορά που τους συζητάγαμε για τους MH ήταν ο λόγος - και όλη η κουβέντα γινόταν για το ποιος πουλάει πιο πολύ. Και τότε είχα ζήτήσει το Davidian τους και δεν βρέθηκε και κανένα και κανείς δεν υποστήριξε ότι υπάρχει κιόλας.
Και προφανώς το επιχείρημα περί “μοντέρνων” είναι ανόητο, μιας και πολλοί έχουμε δηλώσει ότι αγαπάμε παθολογικά πολλά μοντέρνα πράγματα. Στην τελική οι System είναι πολύ πιο “μοντέρνοι” και ριζοσπαστικοί από τους A7X, τι να λέμε τώρα.
Oύτε το θύλακα της αρχιδότριχας…
θα ειναι τελευταια φορα που σου απανταω με τετοια αφορμη γιατι ειναι κουραστικο για τους αλλους.
Ουτε θιγομαι ουτε τιποτα. Την ξερολιαση σου δεν αντεχω και οταν κανεις την τριχα τριχια λες και σε ενα φορουμ θα κατσω να γραψω νομο που θα εχει σημασια αν αλλαξω μια λεξη.
Κοιτα πως την μετρας συνεχεια ασε τα παιδακια να πανω σχολειο και πηγαινε παρακατω.
Οχι δεν θελω να φυγεις μπορεις να κανεις οτι θες , να μην νομιζεις οτι σε καθε απαντηση που θα δωσεις θα πρεπει να μας κανεις και μαθημα θελω .
Δεν εβρισα και τιποτα ειπα οτι ειναι μια αηδια (που ειναι) , ουτε καν οτι ειναι μια τριχα απο τα παπαρια ολων αυτων των μπαντων που εχουν επιρρεαστει ή εχουν κοινα στοιχεια.
Να βρω με το ζορι κομματι τωνΑΧ7 Που να σου αρεσει ;ΔΕΝ . απλα δεν ειναι του γουστου σου . το ειπαμε αυτο . Αλλα δεν ειναι χειροτεροι απο αυτους που εχεις ανεφερει.
Παλι ηρθε να βαλεις ενα κομματι που τα σπαει δεν λεω για να μας πεις τι ; οτι δεν ειναι ; πωπωπωπω. Δεν χρειαζεται να ειναι ριζοσπαστικοι καποιοι για να ειναι ωραιοι και να αρεσουν σε πολυ κοσμο (μονο ριζοσπαστικες μπαντες σου αρεσουν ; δυσκολο να το πιστεψω).
Το ολο προβλημα ειναι α) ο τροπος που εκφραζεσαι και εχεις ενα μαγικο τροπο να πεις λυπαμαι που το πηρες σοβαρα οποτε αυτοματα η χοντραδα σου θα εξαφανιστει και β) ανοητες συγκρισεις ειτε ειναι για τους MH , ειτε για τους Disturbed ειτε για οποια αλλη μπαντα νομιζεις οτι κανει κατι καλα.
Και για ον τοπικ ναι φαουλ σε βρισκω και το HTSD με αποψεις στο Blog σου οτι ειναι οπαδικο 8αρι . Οπαδικο 10αρι ειναι στην καλυτερη, οπαδικο 9αρι στη χειροτερη .
Στην χαλασαν την ζαχαρενια οι Metallica οταν ησουν 14 και εβγαλαν το Black Album . Μετα σε τσακισαν κιολας .
Εχει πολλα περισσοτερο flawless απο το Moth . Ποιος το λεει ; εγω ο μεγαλυτερος φανμπης των Metallica επι της γης και ολων των μπαντων που μου αρεσουν γιατι αυτοματα σκιζω το καλσον μου απο την χαρα μου και δεν δεχομαι κουβεντα για τιποτα . (για τα ad hominems ξεκινα απο τον εαυτο σου)
Γιατί δεν είναι ρε drenie;
Για τον Vic (εμένα, τον quintom άλλους πιθανόν) είναι.
Φόρουμ είναι, προσωπικές απόψεις εκφράζει ο καθένας. Δεν ψάχνουμε κοινή συνισταμένη. Και προσωπικά προτιμώ να διαβάζω punchy εκφράσεις που σου δίνουν να καταλάβεις τι αρέσει/δεν αρέσει για να έχουμε και μια βάση συζήτησης.
Αν πχ ο Χ Vic, ChrisP δεν έγραφαν ότι οι Nekromantheon σκοτώνουν, παίζει να μην τους είχα ακούσει ποτέ. Και οδηγήθηκα στο να τους ακούσω επειδή προηγούμενα ποστ τους με εξίσου κάφρικες εκφράσεις (βλ. ΥΓ σαν παράδειγμα) μου έδωσαν να καταλάβω ότι σε κάποιες περιπτώσεις τα γούστα μας ταυτίζονται.
Εμένα οι A7Xφαίνονται πλαστικούρα, η φωνή δε με συγκινεί καθόλου (κάτι που κάνουν οι Disturbed πχ) και οι ιδέες τους στις κιθάρες είναι κάτι που μου δίνουν πολλές μπάντες.
ΥΓ:[quote=“ChrisP, post:7456, topic:4251, full:true”]
Γενικά θα προσπερνούσα, αλλά τέτοιες πίπες σαν το ανέκδοτο BATUSHKA αξίζουν όλο το κράξιμο του κόσμου.
“The identities of the members are unknown, but it is known that they are from well-known bands” και πάρε άπειρες limited edition νά χεις γιατί αν δεν είναι λίμιτεντ δεν λέει και χωρίς τίτλους στα κομμάτια γιατί οι MGLA γίνανε και λίγο τρεντ.
Και όλα αυτά για κάτι είναι το μουσικό αντίστοιχο του φο-μπιζού, από μακριά χρυσίζει (το “υποβλητικό” περιτύλιγμα με τα ψαλμοειδή περάσματα) αλλά αν το ξύσεις λίγο πρόκειται για τσίγκο και μάλιστα από τον φτηνότερο (τα πιο-random-πεθαίνεις riffs και ο ντόναλντ στο μικρόφωνο).
Στον ΚΑΙΑΔΑ με συνοπτικές διαδικασίες.
PS. Μαντεύω ότι εδώ θά χει βάλει το χεράκι του κάνας Nergal, αλλά αν μάθω ότι εμπλέκονται τίποτα MGLA θα πληγωθώ πολύ.
[/quote]
Ιδού ένα ποστ σαν παράδειγμα κάφρικων εκφράσεων που σε βοηθάει να καταλάβεις άμεσα τι αρέσει και όχι στο χρήστη και αν ταυτίζονται τα γούστα.
Θα αφήσω αυτά εδώ, εντελώς συμπτωματικά, μιας και περάσανε από την playlist μου πριν λιγο. Α, και επίσης το HTSD συνουσιάζει!
Avenged Sevenfold - Chapter Four
Avenged Sevenfold - Second Heartbeat
Ευχαριστώ δεν θα πάρω . Γλαφυρες περιγραφές δεν βοηθούν σε κάτι .
Προτιμώ άλλο τρόπο έκφρασης . Θυμάμαι βέβαια πως ήρθαν να μου την " πέσουν " όταν είπα ότι η φωνή των Vektor δεν ακούγεται ( ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ) άρα όλα κομπλέ , έτσι Αλέξανδρε;
Στον Quintom αντε να αρέσουν μόνο οι disturbed από τις σύγχρονες μπάντες που είπαμε ( βγάζω τους MH έξω ) .
Ξέρεις επίσης τα in your face posts γίνονται και προκλητικά και προσβλητικά όχι επειδή θα πουν με ιδιαίτερο τρόπο ότι η τάδε μπάντα δεν τους αρέσει αλλά γιατί πρώτον δεν δείχνουν να δέχονται την αντίθετη άποψη και παρουσιάζουν την γνώμη τους ως μια αλήθεια που έχει και αιτιολογία δεύτερον αν πεις κάτι σε προσβάλουν επί προσωπικού .
Όλοι για τους Vektor, του Vic συμπεριλαμβανομένου γράφανε ότι τα φωνητικά είναι deal breaker… Δηλαδή στην έπεσε κάποιος που είχε εκ των προτέρων αναγνωρίσει ότι στην πλειοψηφία δε θα αρέσουν;
Το μόνο που ειπώθηκε σε εκείνη την κουβέντα και παρεξηγήθηκε είναι πως σε όσους δεν αρέσει το ακραίο μεταλ κατά πάσα πιθανότητα δε θα αρέσουν.
Παρεμπιπτόντως σου είπα ακριβώς σε τι βοηθούν τέτοια ποστ (εμένα ε;).
Μπα ήταν το αστειάκι … “ποιος θα κρίνει αν είναι ωραίοι οι Vektor εσείς που ακούτε Metallica; χαχαχαχα .”
Οπότε όχι δεν δέχομαι τίποτα και σιγά το ακραίο που παίζουν οι Vektor . Έπαιζαν πιο ακραία οι Voivod . Δεν θα πω κάτι για τον chrisp . Ο άνθρωπος δεν συμμετέχει .
Και στην τελική δεν έχω θέμα με τον Vic. Μια χαρά λέει τις περισσότερες φορές τις απόψεις του και με πολλές συμφωνώ κιόλας . Αν αποφασίσει να δεχτεί ότι κάτι είναι μεγαλύτερο και καλύτερο από αυτό που καταλαβαίνει χωρίς να ψάχνει παραδείγματα που θα τον πείσουν να του αρέσουν ή αντιστοιχίες με κάτι που είναι πιο αποδεκτό από πλευράς του , κανένα θέμα .
Όλη η ουσία και η παράνοια σε μια πρόταση.
Όχι Δημήτρη μου, δεν θα το δεχτώ “γιατί έτσι”, έχω το μειονέκτημα να σχηματίζω μόνος μου τις απόψεις μου. Αν κάποιος θέλει να τις αλλάξει, ε, πώς θα το κάνουμε τώρα, θα πρέπει να μου πει και γιατί.
Ξερολιάσεις, την μετράω και “κάνε μου και μάθημα για τον Αμερικάνικο ήχο” ενώ σου ανταπαντώ στο επιχείρημα για τις φωνές των Α7Χ που έχουν αφήσει εποχή με προφανή παραδείγματα που προφανώς γνωρίζουν και οι πέτρες. Και κοτσάρεις και τους Vektor ως “μια αηδία” για έμφαση, για όποιον τυχόν δεν είχε καταλάβει το επίπεδο των επιχειρημάτων σου.
Aν εκφράζομαι καυστικά και ζητάω συγγνώμη είναι γιατί δεν μου αρέσει να γίνομαι ο μαλάκας και να χαλάω την ζαχαρένια του φαν, όχι γιατί θεωρώ ότι είπα κάποια χοντράδα για τους A7Χ, λες και έβρισα καμιά μάνα.
Οι Grip μπήκανε γιατί εμφανιστήκαμε και παππούδες γερό-παράξενοι που δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε την πρόοδο - και το “πιο ριζοσπαστικό” έχει να κάνει με το απλό γεγονός ότι οι A7X δεν είναι και τίποτα ριζοσπαστικό, απόλυτα safe είναι, επομένως τριπλά άκυρο το επιχείρημα.
Θα έβαζα οπαδικό 5άρι στο HWTSD ειδικά για απόψε αλλά βάρεσε κουδούνι για διάλειμμα.