Δηλαδή οι Avenged Sevenfold ακούγονται πιο φρέσκοι από τους Grip. Μάλιστα. Όπως αγαπάτε (μετράτε ηλικίες εσείς και βγάλτε μοντέρνες μπάντες που ξεπατήκωσαν τραγούδι του 1991 και μπάντες της ίδιας εποχής - δε φάκιν άιρονι). Πανάθεμα και αν έβγαλαν νέο ήχο αυτές οι μπάντες. Safe και mainstream είναι, ακόμα και σε σχέση με τις επιρροές τους.
Παρόλα αυτά, the point still stands, δηλαδή το να μας βγάλετε γερο-παράξενους είναι μεγάλη ακυρίλα διότι φαντάζομαι και εσείς θα παραδέχεστε ότι οι System of a Down, Gojira, Mastodon, Slipknot, Korn είναι μπάντες που δεν ακούνε οι “γέροι” που γεράσανε στο μέταλ (πρώτον) και είναι και πολύ πιο ριζοσπαστικοί/μοντέρνοι/όπωθεςπεστο από την μουσική των A7X ή των FFDP (δεύτερον). Αλλιώς εδώ είμαστε να το συνεχίσουμε. Φυσικά άμα ο μοντέρνος ήχος καθορίζεται από την επιδερμίδα, τότε ναι, έχετε απόλυτο δίκιο.
Το τι είπε ο Flynn και γιατί μου είναι παντελώς αδιάφορο. Και ας είχε απόλυτο δίκιο. Ας μείνουμε στα επιχειρήματα που έχουν ειπωθεί, όχι στα strawmen που στήνουμε για να’χουμε να λέγαμε. Ναι;
Από εκεί και πέρα είπα εγώ σε κανέναν να σταματήσει να ακούει τους “ήρωές” του; Σοβαρά τώρα. Δηλαδή εμένα που δεν μου αρέσουν και τους βρίσκω ανθυπομέτριους το εκλμαβάνετε σαν απειλή “μη τυχόν και ακούστε αυτούς;” Τι γίνεται ρε αδερφέ, τι διαβάζω μεσημεριάτικα… Όλα αυτά, υπενθυμίζω γιατί ο καθένας διαβάζει και καταλαβαίνει ότι του κατεβάζει το κεφάλι του τελικά, επειδή απάντησα ότι δεν θεωρώ τίποτα ιδιαίτερο τις φωνές των A7X σε σχέση με τους AIC ή τους SOAD. Αυτό τώρα το πήρε ο Δημήτρης και εσύ συμφωνείς “πολύ σωστός” ότι δεν καταλαβαίνω ότι υπάρχουν και άλλες γενιές μετά από μένα, λες και στην τελική οι SOAD (που λατρεύω) να είναι της γενιάς μου! (είμαι 40)
Τέλος πάντων, γερό-παράξενος; Γερο-παράξενος, δεν γαμιέται; Κούκου.
Ήρωες του μέταλ οι FFDP, Η-ΡΩ-ΕΣ. Πώς το’γραφε ο άλλος, ο αρχισυντάκτης του Decibel να δεις… (googling…), α, ναι: “the big, dumb, weenie roast rock of stuff like Alter Bridge and Five Finger Death Punch”, ποιος τώρα; Ο έβδομος πιο σημαντικός τύπος στο μέταλ σήμερα, σύμφωνα με το metalsucks! Δηλάδή σύμφωνα με τους ίδιους που έβαλαν εκείνη την αρθράρα για το πώς γερνάμε στο μέταλ (που βούτηξε το rockoverdose…).
Τους αρέσουν οι Vektor πάντως. Και οι Babymetal. Αυτές τις ηρωίδες πώς τις βλέπετε αλήθεια;