Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Εμενα μου αρεσουν παντως και οι Five Finger Death Punch! Γενικα γιατι δεν γινεται ενα split σε θρεντ με τιτλο:

“Μοντερνος αμερικανικος μεταλ ηχος + Babymetal”

Να βγαλετε ολα τα απωθημενα σας?

Θελω τοσες μερες να γραψω το δευτερο μισο για την κριτικη μου για το HTSD και νιωθω οτι θα χαθει στον συρφετο των ανουσιων ποστς για αλλες μπαντες.

1 Like

Γράψε ότι εκτός από το Confusion και το Spit Out The Bone αντε και το Here Comes Revenge ίσως και το Manunkind όλα τα υπόλοιπα είναι λιγότερο καλά να τελειώνουμε :stuck_out_tongue:

Γιατι να γραψω ψεμματα?

Γιατί ο furor νομίζει ότι κάτι έγινε που κάποιος λέει χοντράδες . Όχι φίλε μου δεν είναι έτσι . Άσχετα που εμένα δεν μου αρέσουν παίζει και ρόλο ποιος το λέει και αν δέχεται και το ότι η γνώμη του δεν αντιστοιχεί με την πραγματικότητα πολλών .

Παραδείγματα για το αν δέχεται κάτι υπάρχει . Τώρα για το κόψουμε το αστείο όπου γουστάρουμε έτσι όπου γουστάρουμε αλλιώς λες και υπάρχει βίβλος του μετά - του σκληρού ήχου του δεν ξέρω και εγώ τι σκατα και πρέπει να πάμε σύμφωνα με τα γραφόμενα της.

Αντικειμενικοτητα του πούτσου. Και όχι τίποτα άλλο αλλά έχουμε και παραδείγματα με χαρακτήρα που παραπέμπουν στην αλήθεια μπορεί όμως να είναι και αχαρακτηριστα.

Είπαμε η αλήθεια δεν είναι αυτό που έκανε quote ο Αλέξανδρος. Σαφώς δεν σημαίνει ότι θα είναι και η δική μου γνώμη η αλήθεια αλλά δεν θα τον προσβάλω τον άλλον αν διαφωνεί , δεν θα τον ειρωνεύομαι χωρίς αύριο . Και τι να κάνουμε ; δεν γίνεται να ξέρεις και τα πάντα .

Τώρα τα ναι τι , ε και , και τι σημαίνει αυτό που είπες και άλλες τέτοιου τύπου ερωτήσεις δεν σηκώνουν απαντήσεις .
Στην τελική εγώ δεν έχω μάθει και τίποτα στο δημοτικό πηγαίνω και αν έχω και γνώμη είναι για γέλια .

Το HTSD γαμαει το σύμπαν και ότι άλλο ανέφερε ο Quintom και ο Matia . Όπως και το βλακ άλμπουμ και τα Loads για παιδάκια σαν και μένα που είμαστε φανμποηδες .

Εσυ δεν καταλαβαινω τι ακρη πας να βγαλεις, ο αλλος στο Mastodon thread γραφει οτι η αποψη του για το νεο τραγουδι τους ειναι πως ειναι αντικειμενικα μετριο, και ο αλλος τον υπερασπιζεται λεγοντας οτι αν καποιος διαφωνει ειναι επειδη ειναι βλακας, και επικαλειται την υποκειμενικοτητα για να δικαιολογησει το οτι ειναι βλακας.

Αντικειμενικα λοιπον, οι Babymetal γαμανε καθε μπλακ μεταλ μπαντα που υπαρχει. Και οποιος δεν το καταλαβαινει ειναι βλακας.

1 Like

Παρακαλώ μην αναφέρετε το όνομα των άμπαλων Μάσταντον στο τόπικ.

Ευχαριστώ.

Αντικειμενικά αμπαλων.

1 Like

Γιατί; ο Hetfield έλεγε τα καλύτερα για το Leviathan όταν είχε βγει. Και δίκιο είχε.

1 Like

Εδώ αναφέραμε τους Vektor στους Mastodon κολλάς που βγάζουν και καλά άλμπουμς ;

Καλα σας γαμανε οι infernal majesty. Αντικειμενικα.

1 Like

Όταν τους πάρουν σε συναυλία οι Metallica ή πει καμιά καλή κουβέντα ο Lars για αυτούς θα τους εκτιμήσουμε.

Α, δεν έχει πει ηδη?
Δεν ξανακουω.

αντικειμενικά πάντα…

αλλά τσουβαλιάζουμε τους Α7Χ σαν κακέκτυπα κατά τα άλλα…

Δεν την έχουν, τους κράζει ο Flynn άρα δεν είναι καθολική.

αλλιώς ‘my two cents’, προσωπική άποψη εκφράζει με γλαφυρό τρόπο. Get over it. Τα ίδια λέει ο Quintom για τους Maiden, που είναι οι ίδιες αντιδράσεις;

Επιρροές με ξεπατίκωμα έχει διαφορά. Η στήριξη των μεταλλικα ήταν η δήλωση του μπασίστα τους ότι ‘του είπε ο Λαρς ότι το τραγούδι είναι ΟΚ’ όπως quote-αρα παραπάνω.

Πχ Savages-Adore Life

Κατά τα άλλα drenie όπως λες την άποψη σου ότι οι Vektor είναι γτπ να δέχεσαι και την άποψη ότι οι A7X είναι γτπ.

Το δέχομαι ότι είναι οι A7X για το ΓΤΠ για σένα για εκείνον τον άλλον . Αυτό όμως δεν είναι και η απόλυτη αλήθεια .
Το θέμα επισης είναι ότι στο thread των Vektor δεν έγραψα ποτέ ότι είναι ΓΤΠ .
Είπα ότι δεν μπορώ τα φωνητικά και ίσως αυτό με εμποδίζει να τους πιάσω και να τους εκτιμήσω προσωπικά . Δεν είπα ότι δεν κάνουν καλά αυτό που κάνουν .

Τώρα όλα τα άλλα που λες είναι να είχαμε να λέγαμε Αλέξανδρε .

Η ένσταση είναι τα παραδείγματα και ακύρωση των αντιπαραδειγματων γιατί απλά η μία μπάντα την έχει πιο μεγάλη και μας αρέσει περισσότερο άρα έχει και χαρακτήρα άρα είναι καλύτερη άρα ότι και να πεις κάποιος άλλος δεν έχει σημασία.

Ο Quintom γράφει καλύτερα get over it ή γράφει πιο κοντά στον δικό μου τρόπο και σε αυτά που αρέσουν σε μένα άρα αγαπώ τον @QuintomScenario ( γελάκια δεν έχω δει από εκείνον βέβαια αλλά δεν γαμιεται )

1 Like

Δε νομιζω οτι εγραψα ποτε οτι οι Maiden ειναι τριχα απο τα παπαρια καποιου αλλου, ισα ισα που εχω μεγαλο σεβασμο για τη μπαντα και τη μουσικη της, απλα δεν τους θεωρω και τιποτα το φαντασμαγορικο. Για μενα ειναι μια ακομα καλη μπαντα στο μεταλ, οπως πολλες αλλες.

Βεβαια καποιοι φανς των Maiden αμα δουν οτι τους θεωρεις ακομα μια καλη μπαντα του μεταλ, το διαβαζουν σαν να εγραψες οτι ειναι για το μπουτσο, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Ξαναλεω, στο ιδιο ποστ, μπορει ο τροπος μου να ειναι γλαφυρος πολλες φορες, αλλα προτιμω να μην χρησιμοποιω εκφρασεις τυπου “τριχα απο τα παπαρια” κτλ. Και να ξεκαθαρισω εδω, οτι δε με ενοχλει κιολας να το χρησιμοποιει καποιος, ο Vic μπορει να γραφει οτι θελει. Δε θα κατσω να σκασω αμα καποιος θελει να κραξει τη μουσικη που εμενα μου αρεσει, ημαρτον. Απλα αν καποιος γραφει πομπωδεις εκφρασεις, καλο θα ειναι να μπορει να τις στηριξει κιολας.

1 Like

Για το πουτσο είναι οι Metallica μετά το and justice

1 Like

Εχω κρατησει screenshot, το στελνω σε Lars και σε σβηνει απο fifth member, παει πλεον η 'Τallica familuh για σενα

2 Likes

Ευχαριστώ επιτέλους λύτρωση .

1 Like

δεν υπάρχει απόλυτη αλήθεια, υπάρχει υποκειμενική αλήθεια και γούστο.
Π.Χ. το 99% των οπαδών των Metallica βρήκαν τη φάση με τα ντραμς μια μαλακία και μισή/ Είναι απόλυτη αλήθεια; Όχι…

όπως;

Ποια φάση με τα ντραμς;